Shoho =)

Imån eller idag kommer en riktig bilduppdatering så håll utkik!

Mooorning =)



Jag =)

( har inga bilder från just nu så laddar upp de ikväll oom ja knäpper nå, nu medans lägger ja upp gamla som ja inte publicerat ).

 Idag vaknade vi klockan 13 =) ialfl ja o sen väckte ja tiias vid 14 o nu har vi bara hunni myst o vaknat vi har nämligen bestämt att idag ska va vår mys dag o imån ska vi ner på stan o handla smink te mejj :D ;).



nu ska ja kila PUSSSSSSSSS


Tjooho =)

Nuuu är ja i trollhättan :D har vari här ett tag nu eller ja några timmar o ja har gråtit som fan till filmen " the boy whit the striped pyamas" eller hur den stavas den va fruktansvärd fan j akunde verkligen inte sluta gråta o ja kmr aldrig se den igen så jävla sorglig va den..

Men nu är ja suge på pizza igen ;) tiias ska sno min för han åt upp sin ;) men de e bra

love you tiias

Puss

Hejdå Sandviken!!



Imån drar ja till tröllhättan you know.. Itś hard to belive men ja gör de ialfl ;) Men ja hoppas o ber att min jäkla mobil håller :O den har inte krånglat på typ 2 dar eller så men den brukar alltid börja när ja är stressad eller verkligen behöver den SUCK SUCK SUCK. Men den har trotts allt varit med om mycket ja råkade ju putta i hela mobilen i en kanna full med vatten efter de har den inte vari sig lik men den håller tack gud typ :P hahah eller nå sånt ja ska tvätta o blabla sen ska ja platta håret o sånt skit o så klart packa men de sker väll imån de... Allt är ju blött just nu jaja.. går upp klockan 8a så ja hinner :) ialfl om ja plattar håret idag haha ;) när det har torkat riktigt.



Min dumma mobil som ja älskar ;).. Ska köpa en ny så fort ja kan men ja vill ha en I phone eller den nyaste modellen utav min. OO nu kom ja på att ja måste leta efter mina örhängen, mina ringar är ialfl helt borta =( både min älsklings ring silver med diamanter o en förlovningsring oops undrar om ja råkat damsuga upp dem =( hoppas ja hittar dem för förlovningsringen har ja fått av mamma o den har hon haft på sig i över 13 år så den är betydelsefull för mig men suck ja får inse fakta den kmr aldrig igen..



Jag har alltid haft långa naglar men ändå funderat på nagelförlägningar tills nu :P mohuhuhu de går inte av på samma sätt som förr längre utan de har blitt starka såå nu behöver ja inge fejk :D:D:D



Föresten GRATTIS till mig har gått ner 1 - 1,5 kilo :D nu väger jag 50 muhuhu =) ska börja spara ut mina ögonbryn o bli mig igen :P..



Farväl bloggen eller ja jag skriver imån muhuh =) men farväl sandviken på många veckor får vi hoppas ;D.

Love yo tiias

Vår låt din o min <3



Vacker klart värd att lyssna på!

Uppe med tuppen ;) 3 månder minus 6 dagar då är ja 20 år =S

Njae inte riktigt men nästan :P just nu lyssnar ja på I have everything but the girl I want med darin muhuhu ;) den är så himla fin ju (låten alltså). Det blev sent igår o ja vela verkligen inte somna =/ älsk  va ialfl söt ja ringde upp han på mobilen så hade vi mobilerna igång ända tills ja somna haha ;) Ibland är ja himla fjantiig xD.

Idag är de städning o tvätt som gäller för min lilla del usch säger ja bara. Igår kom ja underfund med att ja är ju banne mig 20 år snart usch så gammal ja känner mig inte ens 3 månader kvar suck.. Ja hade tänkt att hitta på nå kul men njae fyller ju fan på en tisdag hehe ehm.. + att jag inte dricker alls haha ja får springa in på systemet o köpa alkoholfritt bara för att liksom ;) haha. Guu va rolig man är då.

En sak lär ja ialfl göra, fixa ett nytt legg ser ut som ett mongo på mitt, för att håret var så himla vitt att det såg ut som att ja inte har nå hår alls ju :S. Snökvinnan nathalie thatś me =D.

Imån åker ja btw till Min Tiias =) aew ska bli himla kul o skööönt att komma från den lilla skvallerstaden sandviken  där folk absolut inte har mer för sig än att lägga sig i andras liv. skriver sen.

puss

You have everything but the girl you want ?



Brukar inte lyssna på darin faktiskt :P. Ja har dock svimmat för honom EN gång o vari på EN konsär haha fast då va ja väll 15 - 16.

Skit samma den här låten var ialfl bra o fin :D fast ja känner igen den?

Kärlek vad är det egentligen?



Är kärlek verkligen nå mer än en massa förvirrande kännslor som fladdrar omkring i hjärnan?
Finns verkligen kärlek eller är det bara något vi tramsat ihop?
I wonder all the time about that. Fast jag vet, jag vet att jag är sjukt kär/förälskad/beroende ja what so ever i Min Tiias =). Men ibland undrar ja inte för min egen del utan för andras. Om kärlek verkligen existerar i en dels världar så mycket som den existerar i min. Att förlora någon man verkligen älskar är nog absolut det svåraste/smärtsammast/jobbigaste man kan gå igenom, man vill bara dö, lägga sig ner sluta ögonen och sluta andas, sjunka ner i ett stort svart hål som man själv grävt o sen vill man inte att någon i hela världen ska hjälpa en upp.

Så skulle det absolut bli för mig om Tiias försvann ur mitt liv och ur min lilla värld. Skulle han dö så skulle jag följa efter så att ja alltid kan vara vid hans sida. Jag vet att många tycker att det är egoistiskt att tänka så o att man inte tänker på anhöriga. Men nog om det nu =).

Kika på det här klippet :D min o tiias familj ;)
Våra två söner Kjell-Göran och Kurt-Krummelur.



Uppdaterar ikväll/natt puss

Go moorniing.



Idag är jag riktigt sepe trött somnade vid typ 5 tiden o vaknade vid 6  för en mygga flög runt mig o lät som ett flyg plan SUCKK. Ialfl ja går upp o öppna skafferiet (trött som ja är så har ja ingen större koll på resten utav köket men ja känner att det stiinker vin) H säger plötsligt ja råka spilla "lite" vin igår dom drack o spelade igår muhuhu det märks på mig för ja kunde inte somna pga det.. Ialfl så ser ja plötsligt ALLT JÄVLA VIN hela jävla skafferit är fullt alla saker som står där inne är fulla med vin (nu överdrev ja lite smått men det var ialfl vin på allt det hade gått igenom typ socker o mjöl o havergryns påsar å plast till mackorna) Inte nog med det ja ser mig omrking o ser vin på alla skåp luckor inklusive de översta på bänkkeen på golvet på MATTAN på lådorna precis överallt. Han råkade spricka en chillout påse med vin igår haha lyckad kväll ;). Kanske inte lika kul idag för han dock ja menar städa men ja får hjälpa han sen.

Imån drar ja nog till tröllhättan o älsk <3 vet dock inte vilken tid men anntingen så ja är framme vid 5 eller vid 11 får se för det ena tåget går halv 11 på morronen o då så kanske H är borta o då kan ja ju inte få nå skjuts + biljetterna vet inte om vi kmr kunna åka iväg o beställa dem idag el imån.

Så idag blir det tvätta o städa som gäller o plocka jordgubbar o odla pumpor haha ;) har kommi upp en massa levlar wihoo.. Men nu ska ja ligga kvar nån timma o sen hoppa in i duschen o sen så ska ja slänga in en tvätt.

PussPuss

Love you Mattias <3

Alltid närmast hjärtat!



Bevis på att du ALLTID är närmast mitt hjärta älskling =) and you will be there for ever and allways <3 När det är 40 mil emellan så är det sjukt svårt att visa känslor ibland tkr jag. Så förlåt älskling I know du vill höra att ja älskar dig minst en gång i kvarten typ ;) Men de är härligt de =D för ja älskar dig sjukt mkt!



( ser ut som en ful liten unge på bilden haha )

Bevis ja va inte helt naken på förra bilden ;) ja är dock naken under handduken men de äre ingen som vet =D. Jobbade min allra sista dag idag så inge mer städkärrings Nathalie =D härliga tider o de känns fruktanssvärt bra ^^, Nu ska ja vänta på att jordgubbarna blir klara sen ska ja sooova el nå bättre blire inte fast nu ska ja kika tåg resor till trollhättan som sker på söndag el måndag de blir för tajt om ja skulle sticka iväg emon tyvärr.

Skriver ett till inlägg sen =)

PussPuss

Resultatet!

Ja nu har ja blekt håret o faktiskt tror ja inget lostna :O får väll se när det torkat dock ;)
aja så här blev det

Före:



Medans:



Efter:



Jag blev ful men mitt hår blev fint :D

aja nu ska ja fixa frillan käka nått o sen åka o jobba!!

Puss så länge

Nathalie Svarar!

Kikade genom mailen på FB idag o ja kmr inte svara där utan ja svarar här ist för jagvet att du läser.

Jag förstår inte på dig och blir lite smått lesen på dig för det, har försökt lära känna dig nu ett tag men du verkar ignorera mig och inte vill ge mig en chans. Var jag så dålig när vi träffades eller varför vill du inte ge mig en chans ? Ja vet att jag inte är som Patrik du känner som sänder dig massa rosor och andra blommor, men hallå jag har inte ens din adress.

kolla på den här
http://www.youtube.com/watch?v=DfZqXLnBYb4

från en besviken Marcus


- Annledningen till allt är dels att ja hade pojkvän när du skrev det där, en annan sak är att du o ja bara träffats en gång o näe det har inte med blommor att göra alls. Ja tyckte det inte det klickade mer än som vänner o efter alla mail o sms ifrån dig så vela ja ta lite avstånd för att inte få dig att tro något.




Låten som skickades med i länk foorm.

Before transformation!



Nu ska ja bleeeeeeeeka o fräta bort håret :D.. En bild på en nyvaken jag med morgonfrilla haha ;D
O ni kan ju se den snygga utväxten

Bonna Jobb ;)

Haha är helt fast vid de där jäkla FarmVille spele på FaceB men sjukt trökigt att man lär vänta ungefär hundra år på allt (tex jordgubbarna tar 4a timmar innan man får nå penagar för dem o sen finns de saker som tar dagar =S ) haha aja what so ever.

Ligger i sängen o "my boss el hon ja vickar för" ringde nyss o frågade vilken da som va min sista hehe hmmm hur ska ja kunna veta de? Trodde de va idag ja men de äre ! hon börjar på tis igen kom vi fram till.

Snart ska ja upp o slita upp blekmedlet o klaadda fast det på min grymt så fuula utväxt o bli albino igen hahhaahah ;D don't you belive me ja ser ut som en snögubbe (enligt mig själv) när ja blekt utväxt.

Fast alllra först ska ja kika om "grannarna" behöver hjälp.

Btw älskling ;) ge mig : ett plum tree ,ett fig tree ,ett avocado tree ,ett peach tree

Nä nu är de frulla som ropar såå  puss o morning älskling

Vårt samtal (2 farmare emellan haha)

Tiias Nathalie -=sommar 2009=- ** says:

hej igen baby

Tiias Nathalie -=sommar 2009=- ** says:

fick massa pengar nyss..

I say:

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej hur mkt

Tiias Nathalie -=sommar 2009=- ** says:

450

Tiias Nathalie -=sommar 2009=- ** says:

men får snart mer..

I say:

soft

Tiias Nathalie -=sommar 2009=- ** says:

do you miss me?

I say:

du har bara 400

Tiias Nathalie -=sommar 2009=- ** says:

ja men jag va tvungen att lägga ny jord

Tiias Nathalie -=sommar 2009=- ** says:

I say:

du e int mkn granne mitt emot nå mer du har flyttats uppååt =(

Tiias Nathalie -=sommar 2009=- ** says:

meeh..:/'

Tiias Nathalie -=sommar 2009=- ** says:

bara för du addat nån annan

I say:

mm hihi

Tiias Nathalie -=sommar 2009=- ** says:

inge kul alls:/

I say:

tssss

Tiias Nathalie -=sommar 2009=- ** says:

till och med i spelet kommer jag lågnt ifrån dig

Tiias Nathalie -=sommar 2009=- ** says:

hehe

I say:

e ja din mittemot granne

Tiias Nathalie -=sommar 2009=- ** says:

Japp.


Vårt samtal (2 farmare emellan haha)

Tiias Nathalie -=sommar 2009=- ** says:

hej igen baby

Tiias Nathalie -=sommar 2009=- ** says:

fick massa pengar nyss..

I say:

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej hur mkt

Tiias Nathalie -=sommar 2009=- ** says:

450

Tiias Nathalie -=sommar 2009=- ** says:

men får snart mer..

I say:

soft

Tiias Nathalie -=sommar 2009=- ** says:

do you miss me?

I say:

du har bara 400

Tiias Nathalie -=sommar 2009=- ** says:

ja men jag va tvungen att lägga ny jord

Tiias Nathalie -=sommar 2009=- ** says:

I say:

du e int mkn granne mitt emot nå mer du har flyttats uppååt =(

Tiias Nathalie -=sommar 2009=- ** says:

meeh..:/'

Tiias Nathalie -=sommar 2009=- ** says:

bara för du addat nån annan

I say:

mm hihi

Tiias Nathalie -=sommar 2009=- ** says:

inge kul alls:/

I say:

tssss

Tiias Nathalie -=sommar 2009=- ** says:

till och med i spelet kommer jag lågnt ifrån dig

Tiias Nathalie -=sommar 2009=- ** says:

hehe

I say:

e ja din mittemot granne

Tiias Nathalie -=sommar 2009=- ** says:

Japp.


Om ni undrar..

Så väntar ja på att jordgubbar ska växa klart så att ja kan få pengar o så nya haha ;) speel geek just nu o så läser ja bloggar fastnade för en om en tjej vars mamma har försatt henne denna 20 åriga dottern i en skuld på 200 000 hennes blogg hittar ni här 


Btw Love Min Mattias <3

Min pojkvän är dum! BEVIIS!!

Han la ut detta på sin blogg för att ja skulle bli sugen =( ja som älskar den där jävla trollhättiska kebab pizzan o ja som älskar fetaost =,(

DUMMA DIG MATTIAS.. Vänta bara..


Go morron =)

Vaknade faktiskt klockan 13 idag tänk va länge man får sova ibland o skönt är det verkligen. Trodde dock inte att ja skulle få sova så här länge eftersom ja hade hemtelen på rumme o nån brukar typ gämt ringa o väcka suck suck But Not Today =) häärligt.

Somnade ganska sent inatt tror ja o mattias la på vid typ 03:20 eller nå sånt vi snackade i typ sjukt länge mkt längre än vi brukar o inatt va de faktiskt ja som vela lägga på tillslut för ja va himla trött :P så brukar de absolut inte vara. Men de va ju så klart roligt :D att min bejb faktiskt kan prata ibland ;). Enda dåliga idag är att ja ser suddigt o det rinner var ur mina ögon usch :S. Vaknade inatt o kikade med ena ögat o ja såg knappt nått för allt va så suddigt medan ja med andra ögat kunde se lika bra som vanligt fast dock inte nu. Aja de löser sig =) känner mig glad idag verkligen jätte glad.

Nu ringer ja Tiias måste se om han gått upp ju han ska va hos sin psykosak klockan 15 åååh han verkar sova NOT good, han svara ialfl inte så hoppas han vaknar idag innan då. Får prova mobilen den kanske ligger vid hans säng. oHH han svara fast han skulle dock inte iväg han va för lat ;)

PussPuss

Jag har en fantastisk pojkvän.



Därför är MIN pojkvän perfekt för mig:

- Han får mig glad när jag är ledsen ( åtminstonet försöker han o det är lätt värt en guld stjärna )
- Han finns alltid för mig ( till och med mitt i natten o när han är mitt uppe i en film )
- Han lyssnar alltid på allt jag har att säga ( och det är verkligen inte lätt efter som ja babblar på som en galning typ alltid )
- Han respekterar mig ( han skulle aldrig såra, vara otrogen eller göra mig illa fysiskt som psykiskt )
- Han får mig tänka i andra banor ( typ om jag är orolig hypokondriker som man är )
- Han sätter alltid mig först ( i alla fall känns det så )
- Han säger " Jag Älskar Dig " varenda gång vi lägger på ( undantag om vi bråkar )
- Han är alltid positiv faktist ALLTID och han får mig att skratta åt sjukt knäppa saker
- Han tittar inte på andra tjejer på det sätt han tittar på mig åtminstonet enligt han själv ( fast vem vet ;O )
- Han får mig alltid så trygg han är mitt stöd ALLTID
- Han klarar av mina PMS - utbrott ja kan nästan döda honom men han tar det lungt och väntar tills jag lugnat ner mig
- Han vet att man inte kan prata med mig när jag gör mig iordning om man inte vill få en utskällning haha och han accepterar det
- Han ger mig sjukt mkt kärlek och får mig att förstå att saker faktiskt kan lösa sig hur stora dem än är
- Han är sjukt öppensinnad
- Han tar inte mig förgivet utan han berättar alltid hur han känner, verkligen alltid

Ja listan kan göras låååång, tror faktiskt den inte har nått slut alls om ja ska vara ärlig. Det enda som kan vara jobbigt när jag skriver till dig älskling är att det känns som att ja bara nöter om samma saker hela tiden. Men det här är ju typ enda sättet (alltså genom bloggen) att få ut alla känslor när du är hemma o ja hemma ( 40 mil ifrån varandra ). Jag älskar dig så himla mkt min lilla skrutt..

Pratade med honom nyss haha o ja skrattade så tårarna rann han är sjuk o dum ibland ;) han säger alltid - Du är störd till mig och - Du är fan dum. Hahah ;)

Mattias : - Jag har halsbränna tyck synd om mig.

Haha naaa min söta skruttunge ja tkr inte synd om dig för vi båda vet redan orsaken ( att du är gravid ;) ). Även det med gravid o barn o sånt är en sak min älskling verkligen förstår o accepterar att ja kanske faktiskt är steril han kommer inte lämna mig för det utan istället ska vi skaffa hundar mååånga ;) typ 10 å de är bara han som ska ta hand om dem ja ska bara bli poppis genom att ge dem mat o godis mohahah. Men de är ju bara för att tiias inte kmr få nå jobb MOAHAHHA nä ja skojja älskling..

Allmänt irriterad..

Javill bara ut o springa för ja är sjukt irriterad på folk som inte ha nå eget liv o folk som bara inte kan fatta att ibland har man inte tid för dem. Att ha pojkvän kostar mkt (då menar ja inte pengar utan personer) man kan inte göra samma saker som man gjorde förr. Man kan inte vara vän med samma personer för en del kan verkligen inte acceptera att man har pojkvän. Sånna vänner borde inte kallas vänner egentligen o sånna som förssvinner bara för att man inte har tid är inte vänner heller. Sure ja har inte sjukt mkt vänner precis men ja har valt det helt själv. Att ha vänner kräver tid o engagemang något som jag inte har alla gånger. Ja har ingen lust att hitta på saker med vänner osv I'm just not that kinde of person. I alfl inte när ja har pojkvän sure klart ja vill umgås med vänner ibland men inge ofta alls. När ja är singel gillar ja inte hellar att umgås så mkt med vänner o bara sånt shit utan då vill ja festa o bara leva o ha kul. Vilket är tvärtom när ja har kille då vill ja inte festa då vill ja bara ta de lungt o inte umgås med så många. De är nog mest för javet hur fulla killar är dom vill bara hålla på o taffsa osv o de är jävligt opassande i sånna här lägen. Kanske är lika bra för nu dricker ja typ aldrig nån gång ibland bara typ var el varannan månad vikket är himla skönt.

Jag älskar att ha pojkvän för ja känner mig faktiskt fri som en fågel, jag älskar min mattias o vill inte förlora honom för allt i världen. He is my One and Only, visst vi har typ bara känt varandra 1 år snart o bara vari tillsammans samanlagt nästan 3 månader (om man räknar med förra gången vilket bara varade exakt en månad). Nu har vi varit tillsammans 1 månad o 2 eller 3 veckor på lördag. Tiden går sjuuukt segt men de är bra I belive. Fast io för säg så går dagarna sjukt fort spec de dagar ja tillbringar med mattias de bara flyger iväg de kanske beror på att när ja va hos honom så sov vi till typ 16 på dagarna haha o va vakna till 5 - 7 tiden men denna gång ska vi va uppe sent o vakna tidigt :). Good Luck Chuck typ..

Nu ska jag bara sega lite o äta mat o fixa mig helt o sen ska jag åka o jobba =) så trökigt men ja är faktiskt jävligt taggad! Säger ja nu innan jag ens har börjat haha aja what so ever. Ska försöka samla krafter att gå hem sen fast de är ja jävligt otaggad inför så tror ja skippar det.. nä nu ska ja fixa mig..


PussPuss Snokare...

Älskar dig mattias

Morgon.

Oooo vad jag låg skönt i morse när ja vaknade haha typ för nån timma sen ja är en äkta 7 sovare, om ja bara kunde så skulle ja sova hela darna men de kan man ju inte, spec inte idag eftersom ja ska jobba ikväll. näst sista dag FAN  vad skööööönt.. Känner mig inte ett dugg utvilad dock suck suck suck o så en stoooor SUCK. Men de går väll sen när ja fått i mig lite frulle I belive =).

Ska max äta 2 gånger om dagen för ja vill verkligen krympa en aning visst ja är 1,76 o väger "bara" 52 just nu men javill väga 48 av nån sjuk annledning :O. Jagvet att ja inte är fet men min spegelbild säger nå heelt annat i den ser ja en stor o fet tjej. Men när ja inte kollar i den utan bara helt normalt så ser ja mina pinnsmala handleder de är verkligen bara skinn o ben. O egentligen sjukt osmart att gå ner i vikt för ddå förlorar ja ju mina Boobs :O o de vill ja ju inte ooo jobbigt. Aja får väll se hur de blir då!

Längtar tills nästa vecka då ja förhoppningsvis får älsklingens armar om mig, att få vakna brevid honom ska bli så himla underbart o att somna med hans armar om mig =) har blivi så van med de nu att de är sjukt ovant att ligga här helt ensam i mitt trökiga rum o i min osköna säng önskar ja fick tillbaka MIN MIN MIN säng men nä.. Aja får köpa en ny så svårt är de.

Antar att älsk sover men nej de gör han inte har fått sms om att ja skulle läsa hans blogg :O han drömde att ja var otrogen o hade sex med nån annan :S ja drömde också nån natt att ja el han va de :O va händer med oss?

Ja skulle ialfl aldrig vara otrogen mot dig älskliing fast de vet du nog redan :) LOVE you honey

Att aldrig kunna bli mamma.. Förlåt ..

Den tanken slår mig gång på gång o ja blir sjukt deprimerad ja kunde vari mamma till en bebis som ja hade bf på den 6 februari 2008. Just nu har jag legat o tänkt på det ett tag o vill bara få allt ur mig. Visst hela grejjen var inte rätt I know ja var bara 17 år och dessutom drack ja under graviditeten men de var innan ja visste att ja var på smällen. De var dessutom på en fest som en kåt kille som äcklade sig framför oss som jag kände det de bara slog mig som en blixt ifrån himmelen - HJÄLP JAG ÄR GRAVID. Jag testade mig veckan efter på ungdomsmottagningen eftersom ja var försenad o vela att de skulle bli hemligt så att ingen skulle se mig köpa ett test osv. Hur som helst ja hade praktik då o de var i slutet utav terminen (1an på textil) o ja stack dit nervös som fan var jag o ja hade inget sagt till någon förutom min bästa vän o de som va på festen då eftersom ja råka säga de lite högt. Hon var trevlig som mötte upp mig o hon sa att det säkert bara var stress o att ja nog kunde vara lugn ( ja var 6 dagar försenad bara ) men sen ser ja hennes min ändras när hon kollar på testet o hon säger:

- Men oj då här ser vi två streck. Jag kan ringa till mottagningen i Gävle och boka en abort tid direkt så är detta lilla missöde borta ur världen.

Jag blev helt kallsvettig o ja som redan visste att det skulle bli positivt fick en chock, ja kände mig svimfärdig o äcklad av hon som vela döda "den som bodde i min mage". Jag sa inget utan ja reste mig o 2 andra tanter kom in och fråga hur det var fatt om ja vela ha vatten för ja var lik blek. Men ja bara gick.... Jag gick till praktiken o fortsatte som vanligt o försökte att inte tänka nått på det ja just fått reda på. En kompis som just blivi mamma kom förbi praktiken för att hon skulle ha blåttsidenband till sin son som skulle döpas. Ja berättade det för henne o vi pratade lite o hon sa att ja skulle göra det ja tyckte kändes rätt.

Men jag visste ju inte ja hade sån himlans panik, ja ringde "pappan till den" han var ute nånstans o han blev väll lika chockad som jag ( ja trodde inte ens att ja kunde bli gravid o här stod ja med en sak i magen ). Han var allt mer än trevlig han vela bara att ja skulle göra abort.

Jag väntade ett antal veckor jag fäste mig snabbt för det ja hade i magen hela kroppen förändrades ja hatade all mat ja en gång älskat min bröst blev som bomber ja gick från A - kupa till D - kupa och jag spydde hela tiden efter jag ätit på morgonen på kvällen. Det enda som hjälpte mig var cocacola o citron. Jag verkligen rasade i vikte..

Jag hade panik o ingen kunde hjälpa mig ja kunde verkligen inte prata med någon alla sa promt abort min bästa vän hon lyssnade men ja sa nog inte så himla mkt till henne om just det mest om annat I guess.

Jag grät varenda dag varenda kväll o varje gång jag var ensam jag vela inte göra abort men jag visste att slutligen var ja ju tvungen ja va 17 o trodde ja skulle hamna på gatan om nån fick veta eller om ungen kom till världen de var helt enkelt inte rätt o pappan skulle inte hjälpa till..

Stack till sthlm med mamma o gick på grönan o tillbringade nån vecka där o spydde hela tiden av all mat ja hatade grillat när ja var gravid ja mådde illa av bara tanken de värsta va att vi åt det varenda dag..
När vi va på grönan tänkte ja hela tiden på skyltarna som säger att gravida inte ska åka osv..

Jag gråter när jag tänker på det ja får panik vill bara spola tillbaka tiden.
Hur som helst tiden gick o ja kontaktade slutligen ungdomsmottagningen ja hade bestämt mig för att behålla bebisen. Ja kom dit o alla vär jätte trevliga men på en gång min graviditet kom upp så sa de direkt du är för ung och för oansvarig du skulle aldrig någonsin klara av ett barn och är pappan med i bilden nej troligen inte eftersom han inte är här nu jag ringer gävle sjukhus så får du åka dit sen får du komma hit och prata med en kurator..

Jag sket i kuratorn men åkte till gävle minns att ja satt o väntade länge o mådde skit illa vilket läkaren med en gång såg hur som där gjorde dem ultraljud han vred bort skärmen och de bilder han tog skynda han gömma för mig... Han frågade mig när ja skulle göra aborten, jag blev tyst o sen gick ja mina tårar kvävde mig alla vela döda mitt barn ='( så kände jag exakt jag kände den där lilla saken som växte inom mig ja var så himla fäst det var en del utav mig.
Han sa ialfl innan ja gick att jag var i vecka 7 o att de var bråttom om ja vela göra en medicinsk abort..
Ja hade nån blödning när ja kom hem o trodde de va missfall men nej de va tydligen vanligt efter sånt ultraljud suck annars hade allt vari ur världen..

Jag försökte skjuta allt bakom mig o ja åkte med pappa o några av min familj till några tremänningar i göteborg. Bilresan var skit ja spydde nån gång o dagen efter när ja vaknade så sprang ja genom rummet ( vi bodde i nån stuga ) o spydde med öppen dörr, ja sa att ja var åksjuk sen igår så ingen brydde sig istället köpte vi åksjukepiller å stack på liseberg. Tänkte även på grav.skyltarna där men åkte ialfl..

Sen kom vi hem o ja la mig i min säng o vela dö ja bara önskade att ja skulle dö tillsammans med mitt barn (el embryo). så ja slapp allt detta.

Men så gick tiden o ja förstod tillslut att detta går inte ja skulle vara självisk om ja behöll men hur fan kan man vara självisk att låta en människa komma till världen? Jo tydligen enligt alla andra så kan man de..

Ja sammlade krafter o gjorde samtalet..
Hon jag pratade med var jätte trevlig o hon berätta att ja lära göra abort redan nästa dag en kirurgisk o att ja skulle vara sövd. Hade ja väntat en dag till hade ja fått käka piller som dödar o sen föder man ut det o de känns som en vanlig förlossning med värkar osv..

Men ja fick komma in redan samma dag o fick ta blodprov så de skulle kunna veta min blodgrupp osv o sen fick ja piller som ja skulle ta 3 timmar före aborten dagen efter då ( en fredag) o en tvål ja skulle tvätta mig med samma kväll o morgonen när allt skulle ske.

När vi åkte o handla ringde ja mamma som bor i sthlm o berätta att ja skulle göra en abort o att ja va gravid ja började gråta när ja berättade det. Hon sa med detsamma att hon skulle komma o vara med mig.

Dagen D...
Jag gick upp hade inte sovit en blund bara gråtit hela natten duschade med de där grejjset tog pillren 3 timmar innan själva aborten nu fanns de ingen återvändo. Efter ett tag började ja blöda o ja hade så jävla ont det kändes som 1000 knivar som hackade min mage hela tiden ja kunde verkligen inte sitta o ja va sjukt yr.
Mamma kom som hon lovat hon o mormor skjutsade mig i porshe te sjukhuset i gävle.
De fick inte följa med in så de åkte o shoppa eller nå dylikt what so ever..
Jag följde med en sköterska som gav mig nå fult linne o en burk med piller o skiiit lite vatten ja som inte ens kan svälja piller med en kanna vatten.
Jag tuggade sönder åksjukepillret o sen berätta ja att ja inte kan svälja piller så hon fixa det att de skulle finnas med i nå dropp ja skulle få sen.
Ja fick lägga mig i en säng o sen skjutsa de in mig i operations salen o ja fick lägga mig på nån konstig britts o sen börja de ta lite värden o spänna fast mina armar o ben o sätta i dropp osv.
Men precis när de skulle börja med dropp o sånt kom ett akut kejsarsnitt in o de fråga om de kunde ta henne föra, ja sa självklart ja.
Hur som så skjutsa de mig till uppvaket där ja fick ligga o verkligen lida ja låg o grät av smärtorna men ja vela dö för nu va ja en mördare...
3 timmar senare så var de min tur 3 TIMMAR :S..
De la mig återigen på brittsen spände fast mig o berättade att efter detta när ja vaknar o de ska lägga mig i sängen kommer ja somna med en gång o sen kommer ja inte ens komma ihåg det att de väckt mig alltså.
De spände fast mig o satte på nå grejjer på"min kropp o stack en stor nåljävel i min hand så ja kände mig helt yr ja trodde det var sömnmedlet för ja blev helt lugn o kände ingenting inte ens min egna andning.
Men de va tydligen bara lokalbedövningen som gick genom hela kroppen för att de inte skulle kännas nått sen med sömnmedlet.
Hur som så sa en sköterska att ja skulle låtsas att ja låg på en strand med eb drinnk.
123456789 varför somnar ja ibnte tänkte ja fan kanske de tror att ja sover o börjar nu?
Pang svart,
Vaknade på uppvaket fattade nada var fan var ja varför me alla dessa sjuka människor o varför har ja en grejj på mitt finger som piper o varför gör det så jävla ont?

Ja hade nå bandageliknande skit runt mig men de va blod i hela sängen endå.
Ja somnade om o vaknade på en annan plats i rummet brevid en tjej som hade sin mage öppen tror hon hade cancer eller nå :S.

sen vela ja hem så ja fick gå upp men ja ramla ihop o fick ligga kvar ändå de hade glömt att ge mej nån spruta.
De kom en sköterska efter ett tag som gav mig sprutan i benet så hela kroppen spände sig fick den bara för min udda blodgrupp så att min blod skulle lagra sig eller nå liknande minns inte.

Sen drog hon ur droppen o ja fick gå till toaletten o byta om när ja kom in på toan insåg ja hur blodig jag verkligen var o ja svimmade där inne ja rammlade ihop o allt vart mörkt.
Vaknade bytte om o tvättade av mig blod.

Sen fick ja dricka stark saft den godaste någonsin o äta kaker eller nå"bara för att höjja blodsocckret men ja kunde inte äta så saft dög bra för mig.

Sen kom mamma o mormor o hämtade mig o ja fick åka hem..

Efter detta så fick ja komplikationer de sa att om ja skulle ha ont i helgen så lära ja åka in te akuten.
Jaa hade ont i flera veckor/månader men ja åkte aldrig in o ja blödde som en gris vilket inte va normalt.
Ja hade en massa problem o fick kika upp de o hon sa att ja kunde vara steril att nått gått snett men att man aldrig vet.
Men jag vet att ja inte kmr få nå barn ja kmr aldrig få den chansen igen för ja tog den inte när ja fick den.

så nu är ja typ steril då....
vill sjukt gärna ha barn i framtiden men de funkar inte så.. hatar när min familj tjatar om barn ja måste allltid låssas att ja inte vill ha barn för ja har inget sagt ännu.. men skit samma inget är 100% längre.. de får reda på de förr eller senare..

ja får skylla mig själv men ja hoppas andra slipper vara med om detta o ja hoppas folk kan förstå att som ung kan man vara mamma man klarar av det...

förlåt att ja inte kunde bli din mamma <3

Ännu ett inlägg.




Skrev ju ett sjukt långt inlägg tidigare idag o här kommer ett till. Ja jag vet att jag tjatar om min pojkvän hela tiden men ja kan verkligen inte sluta. Han betyder verkligen allt för mig o ja har byggt en värld runt oss (mig o han alltså) och i den världen finns bara jag o han vad som än händer så kommer aldrig någon kunna bryta sig in i våran värld som jag skapat. ALDRIG. Skulle Mattias lämna mig så skulle ja dö inombords och låsa in mig i vår lilla värld där det för alltid är han och jag. Jag och min älskade ängel som betyder allt för mig. Jag har legat o tänkt på han länge nu för han ska skicka ett sms när ja kan ringa, just nu är han ute med sina små vänner på äventyr. Ja man vet ju aldrig vad min tokstolle kan ha för sig en bild säger mer en tusen ord Look for yourselfe ;)



Han hade väldigt myys undefallens dagar. Dock inte med mig ;). Hahha ja skojja de va ja som tvinga han till att ta denna bild när han kysser sin hemliga älskare fan önskar de va ja som fick kyssa min ängel. Längtar så himla mycket tills att jag får träffa min sötnos och bara få "vara" bara få leva bara får känna hans närhet o vakna upp brevid honom varenda dag =). Ja blir galen av längtan o saknad när jag tänker på honom 99,9% av tiden med honom så mår ja super den andra 00,1% mår ja kanske dåligt fast inte pga honom utan av andra annledningar. Om det bara fanns han o ja o våra familjer o vänner på denna planet så skulle ja må bra 100% av tiden! But life is not easy.

To My Love Mattias

.. Ta min hand, ta mig till vårt land ..
.. Kyss min mun, låt oss sväva igenom tid o rum ..
.. Kom nu tåg, låt mig åka fram fort som på en våg ..
.. Tills jag dig ser, sen släpper jag dig aldrig någonsin mer ..

By Nathalie

Just nu låter ja helt sjukt desperat för jag skriver om dig hela hela hela tiden men ja kan inte sluta, för ja blev så himla glad när ja fick höra att de löser siig att ja får låna pengar så ja kan komma innan ja får mina egna =). Avståndet är den enda orsaken till att vårt förhållande kan knaka ibland. Men jag hoppas verkligen att du älskar mig, för jag älskar dig o det hoppas ja att du vet o att jag aldrig någonsin kommer släppa dig igen. Du är ju min andra halva min ena lunga. You and me and dupreé.

Nuu fick ja ett sms av mattias:
- Ska jag pierca mig i ögonbrynet ;)


Ja lärade ringa upp honom haha, tydligen är han hos nån kille som har en flickvän som piercar :P o nån ska tydligen bli piercad i ögonbryne o tiias var lite små sugen han med ^^,. Han råd frågade mig :P men ja tror de typ kmr göra ont så javet inte riktigt ja haha han får göra som han vill helt enkelt får la se om han har en nål i ögonbrynet sen när han kommi hem då. Om inte så kan ja pierca han när ja kommer hem till honom och våldgästar :P. Min älskade Mattias. Ja önsskar du visste hur mkt jag faktiskt älskar dig, o ja ska bli den flickvän du förtjänar ja ska bli kärleksfull o ja ska ge dig allt ja kan. Du ska bli min lilla bortskämda lyxhustru när ja blir rik "host host o de lär ju hända att ja blir ehm host host". Men man kan alltid önska hoppas o låtssas.

Tänk om man kunde tala i kännslor, de kan man kanske fast jag har problem att förstå o lära mig "språket". Men en sak kan jag säga dig fast jag vet dock inte om det är nå fint eller bara makabert men det är sant lika sant som att ja skulle göra det för min familj o de skulle ja absolut. Skulle någon sikta en pistol emot dig skulle ja kassta mig framför o ta kulan åt dig/min familj. Fast egentligen du är min familj åtminstonet en del i min familj. O skulle ja tvunget behöva dö så vill ja dö i dina armar för det sista jag vill se är ditt vackra ansikte det sista jag vill känna är dina armar på min kropp och det sista jag vill höra är din underbara röst. Om ja skulle dö på de sättet så skulle jag i alla fall dö lyckligt. Ja älskar dig så himla mycket att ja inte själv kan förstå det. För mig är det en ny sak att vara så här kär o att blir mer kär för varenda dag som går. För hela tiden visar du mig nya sidor. Du är alltid så himla omtänksam, o i vårt förhållande är det nog du som tänker allra mest på vad som är bäst för just oss osv, så långt kanske inte ja tänker alla gånger men jag får helt enkelt lära mig. Ja skulle aldrig någnsin för allt i världen kunna lämna ifrån mig dig till någon annan frivilligt, det existerar inte i min värld. Ja skulle inte kunna leva med att se dig med någon annan vilket jag redan har och det var sjukt hemskt o smärtsamt. Ja var svartsjuk hela tiden på dig även fast att ja själv hade pojkvän just då så var ja så jävla svarsjuk på din flickvän, för ja önskade så innerligt att jag var hon. Vilket ja är glad att ja inte är just nu för nu är ja mig själv men ja har ändå dig. Ja hoppas att framtiden är vår o att när vi ska dö så dör vi tillsammans.

Jag vet en tant ( har ja för mig att de va ) hon miste sin man, ett tag efter händelsen så stod hon vid sitt fönster en natt o skrek ut nått i stil med - Nu kommer ja Henry (eller om hon va en han o han va en hon).
Sen dog han/hon.
Sorgligt men vackert <3



Love you allways!

Alla är värda att vara lyckliga.



Egentligen hur man än vrider och vänder på det så förtjänar alla att vara lycklig vad man än har gjort. Ingen är perfekt och ingen kommer heller att bli det. Alla förtjänar en andra chans oavsätt orsak. Jag har lätt att förlåta, o jag har sjukt svårt att släppa personer ur mitt liv, för alla har vi våra minne tillsammans en del som man vill uppleva igen. Det kan vara roliga stunder eller spännande upplevelser ja vad som helst. De personer som jag ändå släpper taget om till slut får ändå en andra chans på nått höger eller vänster, jag vet inte varför, ja kan inte rå för det att jag gör så. Kanske är det för att jag tänker på vad jag själv gjort och att jag själv inte är perfekt eller att ja själv inte valt rätt utväg alla gånger. Jag har ljugit jag har svikit jag har varit otrogen ( fast det var för länge sen och ABSOLUT INTE emot Mattias för jag skulle aldrig någonsin kunna vara otrogen emot honom ) Mot min första pojkvän ni vet "the one" han var jag otrogen imot när jag fick reda på att han varit med andra + att jag såg mitt framför mina ögon när han kysste o smekte en annan tjej :S. Så jag kysste en utav han vänner o sen gjorde jag slut helt enkelt ångrade som fan mitt val för jag mådde som jag förtjänade jag mådde skit visst jag hade bara kysst en annan men ändå ja kände mig som en kriminell. Andra gången hade jag en jätte snäll pojkvän han gjorde absolut inget dumt mot mig och antagligen skulle han inte heller göra det, han var dock otrogen emot sin flickvän när jag började träffa honom vilket ja aldrig visste ( att han redan hade flickvän alltså ) men jag fick reda på det sen för hon blev en sjuk psykopat som försökte förpesta våra liv. Men ialfl när ja o han varit tillsammans ett litet tag så var ja ute med några vänner o där kommer en sjukt snygg kille o va fan gör ja? jo vi kysstes o sen förljde vi (ja o mina vänner) till hans hotellrum o fortsatte kyssas. Han vela att ja skulle stanna kvar men ja kunde inte.. Ja tog första bästa buss min kille ringde o förstod att nått var på tok så han hoppa på min buss ( vi bor/bodde på samma väg fast en bit ifrån varandra ) han vägrade hoppa av bussen han följde med hem till mig, ja mådde skit dåligt men ja fick skylla mig själv, ja tyckte så himla synd om honom ja sa rakt ut - Jag har varit otrogen ikväll det är slut..... Det regnade ute och ja bor ju vid en skog han sprang in dit satte sig på en sten o grät jag höll om honom ett tag medans han berättade att han förlät mig o att vi skulle glömma allt bara ja inte lämnade honom. Men jag visste innerst inne att det skulle aldrig funka ja menar ja kysstes o inte sånt där oskyldigt kyssandes heller så ja sprang hem o han efter. Vi satt i mitt garage o grät hela natten han vela inte gå men tillslut tvinga ja honom då när ja lagt mig ringde han upp ja hörde en massa bilar som tutade o han sa att om ja inte tar tillbaka honom skulle han fortsätta gå o blunda mitt i vägen sen bröts det...
Han förlät mig men ja förlät aldrig mig själv efter detta så fortsätte vi träffas fast som vänner.

Jag tänkte så här efter detta "en gång otrogen = alltid otrogen" visst ja har bara kysst andra men de är lika dumt som att ha sex med nån annan, sånna saker ska man endast dela med den person man är tillsammans med. Jag tänkte ialfl så o fick panik ja vågade inte träffa någon annan utifall att jag skulle råka vara otrogen igen.

Men jag träffade en annan kille han verkade hur underbar som helst osv. Men han gjorde en sak emot mig som jag aldrig kommer kunna glömma ja känner mig smuttsig bara jag tänker på det o vetskapen om att min familj vet om det, och vetskapen om att han kan dyka upp var som helst..Men det har jag varit orolig över så himla länge att jag inte orkar nå mera, annledningen till att jag drog upp honom är för att han har påverkat mitt liv på så många sätt. Han var verkligen som en ängel när vi träffades från start då, men han gjorde mitt liv till ett helvete när vi återförenades o ja svimmade i hans lägenhet han utnyttjade situationen totalt.. Efter det så kunde jag inte lita på någon, ja hade en pojkvän när detta hände o utan han hade ja gått under, han var den som ja verkligen klamrade mig fast vid o min familj älskar honom. Men ja hade bara vänskapliga kännslor för honom o så är det ännu även om vi inte ses längre.

Hur som helst det fick mig att sluta lita på killar för jag var så jävla korkad ja borde ha insett att han inte var bra men det kunde jag inte fören det var försent.

Jag var verkligen rädd för att sova hos killar efter detta eller att ens umgås med dem på kvällarna, men jag gjorde ett undantag o träffade en kille o blev gravid. Ja har ingen lust att dra upp honom, men efter det här så förstod ja verkligen att jag bara är ett object i andras ögon nån man kan ligga med o sen dra en person vars känslor man inte behöver bry sig om.

Jag slutade tro på mig själv jag gick ner i en depperiod o lät alla behandla mig som de vela ja hade miljoner one night stands (känns de som). Ja älskade inte mig själv ja hatade mitt liv jag hatade alla jag tyckte sjukt synd om mig själv o kapade en massa kontakter. Men sen dök en ny person upp i mitt liv han fick mig att må bra vi hoppade in i ett förhållande o var med varenda dag från första dagen vi träffades. Jag vet inte om jag var kär påriktigt tror mest att jag bara längtat efter alla söta ord alla uppmärksamhet o att känna mig älskad. Så hade jag aldrig kännt förrut, jag blev inte förälskad i honom utan jag blev beroende, beroende utav hans närhet där var ja så lycklig.. Ett tag, ja tror han var otrogen o det tror jag fortfarande, hur som så gjorde jag slut.. Sen grävde ja min egna grav ja la mig i den o mådde skit hur länge som helst ja släppte inte in nån bara fler one nights...

MEN DÅ PLÖTSLIGT som en en ängel från ovan så kom Mattias in i mitt liv han fick mig att må bra o känna mig uppskattad innan vi ens hade träffats. När vi träffades så föll jag direkt han var så himla underbar ödmjuk ja allt bra han var som kommen ur en vacker saga. Allt var så himla underbart när vi var tillsammans.. bara en sak var fel ett sms som knäckte mig.. Ett sms som gjorde mig sjuk, jag åt medicin ja inte tålde (vilket ja inte visste) Ja var sjuk över jul o nyår samanlagt var ja sjuk i cirka 7 veckor från start. Det tog hårt på mitt o mattias förhållande jag älskade honom men jag visste varken ut eller in ialfl det resulterade i att vårt förhållande tog slut..
Vi tänkte gång på gång försöka, men det dök alltid upp nå nytt..
Efter några månader så började vi återigen prata men han blev tillsammans med sitt ex, ja mådde skit o hoppade än en gång i ett förhållande ja inte vill prata om. Men sen började ja o mattias prata igen igenom våra bloggar (både ja o han hade pojk/flickvän). Men det tog slut för båda o vi träffades igen o mina kännslor för honom som aldrig försvunnit de liksom ploppade upp o ja blev nykär på nytt vi tillbringade en månad tillsammans en underbar månad, fast den hade vari bättre om ja hade tagi bättre vara på vår tid o inte varit ett sånt PMS monster som ja har varit ja har fan vari sur/ledsen/glad varenda dag o nu i efterhand så tkr ja sjukt synd om min älskade mattias =( han fick ta en massa skit men han blev aldrig sur på mig utan han fanns där fortfarande o han finns där ännu. Jag har svikit jag har ljugigt o ja har sårat mattias vilket ja verkligen hoppas på att de aldrig mer kommer att hända, för han förtjänar en bra flickvän. Han har så himnla mkt kärkek att ge o han ger mig den hela tiden han är alltid så underbar emot mig. Även vi tjaffsar men så är de va ska man förvänta sig vi är liksom två olika individer alla tjaffasr ibland kanske inte på grund av att man gjort nått utan pågrund utav att man är nere eller på dåligt humör helt enkelt.
Mattias är min livsgnista o ja skulle ärligt talat dö utan honom, jag älskar dig så mkt..



Allt detta har påverkat mitt liv negativt o positivt ja är extremt lycklig och stolt över att ha min underbara mattias vid min sida.

Jag har gjort många dumma o osmarta val i mitt liv o javet att antagligen kommer ja göra nått dumt val i mitt liv igen för jag är inte perfekt men ja hoppas verkligen att ja aldrig kommer göra nå dumt val som kan sätta mitt förhållande med mattias på spel. Jag vet ialfl en sak o de är att ja aldrig någonsin skulle kunna vara otrogen emot honom o ja kommer aldrig ljuga för honom igen om de inte är nödväntigt ( typ om de handlar om en överaskninge eller liknande ).

Ja hoppas att jag får dela hela mitt liv med dig mattias =) pratade nyss i tele med dig o nu är ja glad o helt varm inombords fast du är orolig över vad ja skrivi eftersom du inget vet hoppas du aldrig lämnar mig.

Love you allways.

Det jag vill komma fram med detta inlägg är att ingen är perfekt men ändå förtjänar att vara lyckliga. Jag har stött på många personer i mitt liv o ja tkr att även om man använder psykiskt/fysiskt våld så kan man förlåta dock gäller inte det mord ja skulle aldrig förlåta någon om nån mördade nån annan!

Nu ska ja lyssna på musik feel the pain <3

PussPuss

Inom en snar framtid får ja känna min älsklings armar runt mig =)



Mattias !



Extremt sköönt klipp ;D hahahhahahahahah

Mattias
- Du är en person som alla någon gång letar efter.
Med dig så känner jag mig trygg, bara ett samtal o ja känner hur allt lättar från mina axlar.
Skulle du försvinna så har ja absolut ingen aning om vad jag skulle ta mig till för ja älskar dig så himla mycket.
Jag kan dö för dig så mkt älskar ja dig!

Kan inte sluta..

Kan bara inte sluta gråta tårarna forsar längs med mina kinder o javet inte varför
Ja känner mig sjukt kluven i minst 1000000 delar alla vill åt olika håll.
Och det känns hela tiden som att mattias kommer lämna mig, varför vet ja inte men ja har den känslan bara ja är så himla rädd att den dagen ska komma o att han ska säga - Nathalie tyvärr jag har inga kännslor för dig längre.
Panik.
Ja skulle inte klara ett liv utan honom inte nu inte sen inte någonsin.
Jag älskar honom över allt annat på denna jord..
O javet mattias du säger hela tin att du älskar mig o att du aldrig kommer lämna mig osv..
Men kännslor kan man inte styra över tänk om du får känslor för någon annan eller att du slutar älska mig ( de kanske du redan gjort).
Det känns sjukt fel att säga att du älskar mig för det kan ju ja aldrig veta att du verkligen gör om du gör det.
Men sättet du alltid säger det på o alla saker du gör för att få mig må bättre o för att få mig på bra humör dom får mig bara så knäsvag för dig..
Ja skulle aldrig klara av att förlora dig någonsin....
Men jag är även rädd att du bara är tillsammans med mig för att du inte vill såra mig osv..

Nu ska ja fortsätta vara ledsen.

Bye..

Btw ja ska lösenordsskydda min blogg eller skapa en helt ny vi får se vilket de blir..

Herregud

Anonym om Emma(lr niclas)!:
du får fan skylla dig själv att saker kommer fram tjejen ;) tänk på va du gör blåsta jävel
Denna kommentar är inte godkänd. IP: 85.224.52.67

Herregud LILLA emma som inget liv har.
Ja umgås med vilka jag vill utan att du ska behöva bry dig jag känner dig inte o ja är sjukt glad över det hur patetisk kan man bli?
Är du avundsjuk eller ja UPPENBARLIGEN så är du det.
Jag förstår att du måste ha psykiska problem och att du blivit beroende utav mig eftersom du inte kan sluta läsa min blogg

Aja en del har inget Liv I guess..
Stackars dem som umgås med henne!
Nu ska ja gå o dö mår inge bra alls idag känner mig sjukt deprimerad..
Ja är en kass flickvän en världelös vän o en hemsk dotter.
SNÄLLA kan ingen komma o skjuta mig....

Emma(lr niclas)!

Skaffa dig ett eget liv :)

Bye!

Sthlm idag =)

Ja nu är ja vaken uppe med tuppen alltså ;D
SJUKLIGT trött men thatś life =)
Håller på o fixar med frulle sen ska ja sminka mig o fixxa frillan o sen packa o sen städa lite osv..

aja whatever skönt o komma från sandviken!

Puss puss

Love you Tiias

O jaa lär bara säga EN sak du som skriver anonymt alltså NICLAS de finns ingen annan än du som visste att ja var med dig utan att min kille visste o vadå gå bakom ryggen de roliga är nog att ingen jag känner vet att jag har blogg så PUCKO!
Sen har absolut ingen annan med det att göra än just mig o tiias ja skiter i folk som lägger sig i mitt liv det bevisar bara att vissa inte har nått liv!
Men whatever vi kmr aldrig mer att höras..

Nu poppa mina mackor upp så ska fixa dem

!

I KNOW..

Jagvet att det är du niclas IP kallas de..

='/

Nu vet jag varför man inte ska umgås med ex!
De vill bara förstöra..
I fredags,lördags så umgicks ja med ett ex dum som jag var sa ja inte det till mattias utan sa att ja va med gamla klasskompisar.
Ja har skit svårt att ljuga men ja gjorde det för att ja inte orkade ta det med mattias just då aa jagvet det var riktigt dumt gjort ja skulle sagt det med en gång, men ja vela inte ta en disskution just då utan vella vänta te ja va mee han..

O idag fick mattias en kommentar : vet du att din flickvän var med nicklas arnesson i hegen.
O jag vet att det var du NICLAS som skrev det bara för att du inte fick sova hos mig, tyvärr för dig så gick det inte som du planerat..

Men ja skäms över att ja ens umgicks med honom o de kmr garanterat ALDRIG NÅGONSIN HÄNDA IGEN oavsätt vad som händer!!

Idag har ja städat o varit med micka så skönt för då hade ja verkligen någon att tala ut med så tack micke!

Jag älskar dig mattias o kommer aldrig att släppa taget om dig för du äger mitt hjärta, javet att du är besviken o det har du all rätt att vara..
Men ja ÄLSKAR DIG =(...

Längtar tills vi ses igen.

Puss / din

nu ska ja fortsätta kika på scarred o sen packa o tvätta ännu mera o sen prata me tiias o sen sova!!

Ibland måste man våga för att vinna!



Ja dom orden är sjukt bra mitt nya måtto eller ja nya o nya har ju typ aldrig haft nått förr men ändå =)!
Ligger i min säng med sprängande huvudvärk fan va smart o ligga med datan då va?! ;D
Ialfl nu har ja ju städat o lite smått o gott, sett filmen "over her dead body" O den rekomenderar ja starkt sjuukt ROLIG fiilm =) ja som inte brukar gilla komedier men denna var riktigt bra för den var inte så där töntigt patetisk utan bara sjukt bra helt enkelt!

Jag vågar äntligen släppa allt o falla för min Mattias återigen denna gång faller ja djupt för honom, även fast att han säger en sak o menar en annan så älskar jag honom!
Han accepterar mig för den jag är o vad jag vill göra med mitt liv..
Hoppas innerligt att han alltid kommer vara en del utav min vardag i dag har vi varit tillsammans i 1 månad o 4a dagar men kännt varandra sen i slutet utav oktober 2008 <3

Mars då gifter vi oss<3
Inte nästa år men nått år haha förhoppningsvis för det kommer alltid att vara vårt datum o vårt samanträffande =)
Ja kommer alltid älska dig I make me "Hel igen"

Du ja o vår framtida "bebis" (hund alltså ;)

Nu sitter du troligen o spelar wow nörd som du är min lilla heta Tönt <3

puss

Varmt.

Min underläpp är lila på insidan :O:O:O och jag har fått små utslag sånna där som inte blir vita när man trycker på dem de är lliksom små som nålstick o javet att de nog inte kmr försvinna för ja har några sånna på magen som ja haft läänge..

What so ever.. Älsk r ute o promenerar o jag ja ska städa suck suck suck..

Blir kanske träffa harris sen men vi får se..

Aja Puss ÄLSKAR DIG MATTIAS <3<3 du är det bästa som finns du är mitt allt!!

Once in a lifetime..

Igår träffade ja pappa =) kul var det !
Han bjöd mig oo bror på mat på gallerian 9:an ja o pappa åt sushi namnam :) o min tråkiga bror åt pizza med tonfisk.
Efter det så köpte han med sig napoleon bakelser hem till oss så de blev fiika :)
o sen blec det promenad o pasta sallad..

De åska ju igår o ja va fan sepe trött haha somnade typ i bilen påväg hem.
Var hemma vid 9 o då bestämde ja mig typ för o soova men ack så blev de inte ja piggna på mig efter paris hiltons new bff o detta resulterade till en bortsoven dag!
Like allways..
O en Pojkvän som ska vara "off" 'även fast att de är han som klagar på att jag knappt pratar me han :S aja what so ever..

Nu ska ja inom en snar framtid hoppa in i dsuchen o sen medans håret torkar så ska ja dona lite här hemma o sen ska ja sminka mig osv o ta 5 över 5 bussen te sandviken o stääääääääääda..

PussPuss

Mattias Erik Johansson <3

- För mig kommer du alltid att vara de rätta, det finns absolut ingen som du.
Min familj tycker om dig o du har till o me träffat min mamma vilket inte många av mina pojkvänner gjort o gjort ett bra intryck.
Jag älskar dig sjukt mkt ja har bara svårt att visa det jagvet =(.
Ledsen att jag inte bevisar hur ja känner vissa gånger.
Men ja funkar inte så, ja har sjukt svårt att visa känslor öppet o ja har sjukt svårt att säga "jag älskar dig".
Men det har med min osäkerhet att göra.
O jag vet att efter detta år när jag äntligen tar studenten kommer allt bli så himla mycket bättre, vi kommer kunna ses när vi vill o vi kommer kunna flytta ihop när ja fått jobb.
Men avståndet gör det så himla svårt att ses =(, vi kan ju knappt ses alls.........
Och det får mig verkligen att fundera om det här är rätt emot någon utav oss?
Ja är en kass flickvän javet inte hur ja ska göra o vad ja får göra osv.
Ja har som sagt alltid haft svårt att ta order o regler ifrån andra när det gäller vilka ja ska umgås med eller hur ja ska klä mig för det tycker jag är upp till var o en.
Jag lyssnade så himla mkt på en person så att ja ändrade allt nu för tiden skulle ja inte ens kunna gå till brevlådan i mjukisbyxor till ex, eller jo om jag vet att ingen kan se mig.
Jag lyssnade på en annan som blev skit sur för att ja va på efterfester osv.
Detta har fått mig att inte vilja ta in nå mer javill inte att alla ska ändra på mig hela tiden, för jag vill verkligen inte förändras eller jo kanske på vissa plan när det gäller att bli en bättre flickvän.
Jagvill att du ska lita på mig det vill ja verklige för javill kunna umgås med vilka ja vill o göra inpulsiva saker utan att du blir orolig eller arg vilket du blir när du inte vet var ja är eller när ja inte berättat innan vart ja ska,..
Jag vet att du har rätt att vara svartsjuk o att du bara bryr dig om mig att du inte vill att något ska hända.
Jag ska försöka bli mer kärleksfull o verkligen försöka öppna mig för det, men ja har så himla svårt att bli kännslomässig när det gäller kärlek.
Tvivla aldrig på att jag älskar dig.
Du är min solstråle o utan dig blir mina dagar o nätter mörka

Din Nathalie


Trött..

Nannananana Baaatman typ....
Vakna nyss OH yees ssuck!

i'll stand by you...


Ligger i sängen o väntar på sms ifrån Mr T <3 M ja kalla han va ni vill ;) de gör ialfl jag för då ska ja minnsan ringa honom återigen ;).
Ialfl idag ringde pappa o samtalet lät typ så här:

Han : - Hej
Jag : - Hej
Tyyystnad
Han : - Berättar något plus att min ena bror fyllde 13 i månags.
Jag : - mm
Tyyyystnad


=( ja har typ aldrig något att säga ju inte till honom träffar honom knappt.
Så himla trist ja önskar jag kände min pappa o att ja kände mina syskon o att de kände mig.
Men vi känner inte varandra o så är det, himla trist o de är en sak jag ofta blir ledsen o stressad över att inte kunna träffa dem när ja vill osv.
När jag tänker på dem mår ja dåligt känner mig som en världelös dotter o en världelös syster, fan ja fanns inte där när pappa o hans tjej skillde sig ja fanns inte där för mina syskon o javet att de mådde dåligt.
Det har gått ett år nu sedan de skilde sig kanske längre javet inte ja minns inte.
Allt har blivit upponer ja har inte träffat mina syskon på månader inte pappa heller för den delen.
Han har såldt huset som gått genom generationer, huset med den vackra utsikten den fina tomten o stranden som vi hade på gården..
Den platsen kommer ja aldrig mer att se igen SUCK SUCK SUCK..
De var väll i april ja var där sist om ja inte minns helt fel o de flyttade den 1 juni.
Nu vet ja inte var de bor =(
Någonstans i Gävle minns inte gatunamnet o ja har ingens nummer inte ens pappas.
Men på måndag eller tisdag ska vi ses.
..Kanske..
I måndags missade ja min brors 13 - årsdag ja visste inte ens att han fyllt år =S.
Världelöst var ordet..
Sånna där saker får mig bara att vilja gräva ner mig själv djupt någonstans, när ja inte kan finnas där för andra när de behöver mig, när de behöver tröst eller bara en syster som finns där.

På ett sett önskar ja att mamma o pappa aldrig hade skilt sig för då hade ja känt honom men på ett annat sätt är ja himla glad för annars hade ja ju inte haft mina underbara syskon som jag älskar så himla mycket.

En sak jag aldrig kommer att glömma när min syster som nu är 10 år var 5 år:

Vi satt i hennes rum o lekte med dockor helt plötsligt tar hon min docka ifrån mig och tar min hand ser mig i ögonen och säger:

- Jag Älskar dig Nathalie...


Sen ger hon mig dockan och vänder sig om och fortsätter leka med sin docka..
Ja satt blickstilla ja blev helt paff min 5 åriga syster sa precis att hon älskar mig.
Den dagen var den finaste dagen jag någonsin upplevt.

Syskonkärlek <3

..Hon kommer alltid att vara min ögonsten..

..Mattias..

- Du är nog den allra bästa pojkvännen man kan ha, ja har gjort dumma saker emot dig, men du har alltid förlåtit mig. Du har aldrig dömt mig utan du låter mig vara den jag är, den töntiga nathalie som aldrig kan vara seriös eller allvarlig. Med dig kan jag verkligen vara mig själv mitt nakna jag alltså då menar jag såklart osminkad o utan att jag behöverlåssas vara någon jag inte är eller säga saker jag egentligen inte menar osv. Du får mig glad för du är så himla underbar. Visst jag har tvivlat många gånger på vårt förhållande o ja gör det även nu ibland, men det har inget med att du gjort nå eller hur man ska förklara. Utan det har helt enkelt med min osäkerhet att göra. O jag vill verkligen inte att du ska känna dig som det tredje hjulet som du tydligen gör ibland, du ska såklart känna dig som nr 1. Men för mig är det svårt att placera en kille så högt, för att jag har verkligen aldrig haft ett seriöst o NORMALT förhållande förrut, så för mig är det svårt att sätta dig före andra. Jag har sjukt svårt att rätta mig efter hur en pojkvän vill att jag ska vara, för en tid gjorde jag det o de blev bara katastroff ja levde i en värld full av förvirring för ja visste absolut inte vem ja va o ja trodde att ja lära göra dittan o dattan för att passa in osv. Det jag har lärt mig idag är att man alltid ska vara sig själv men som en kameleont för ibland kan man inte säga precis exakt vad man tycker ibland måste man rätta sig efter andra för att passa in. Det klarar jag till viss del av men inte i själva förhållande grejjen, ja är van att killar ser mig med andra ögon än vad du gör. Du är omtänksam ialfl ibland ;) osv. Men aa missuppfatta inget nu!!

P,S I Love You

Oj ja har fått ett sms från han så nu ska ja ringa.

Puss!

Here on earth



En utav de finaste låtarna som finns tycker ja ialfl.

Ligger i sängen o väntar på mat haha :) Bror min ska laga tacoos :D GOTTTTTT!
Skönt med syskon som kan laga mat ^^,

Idag vaknade jag typ först när Elv + H åkte iväg klockan 7 de är borta till på fredag el lör.
Ja o bror kanske sticker till mamma på Torsdag men då måste nån annan vara här o passa HjalleBallePäronskalle <3<3
Min underbara katt =)

Sen låg jag kvar till 14 i sängen typiskt mig, men skit samma inget händer ialfl så då får man vara lat!
Sen gick ja upp o bror kikade på pingpong kingen o den va hel knäpp.
Ialfl efter det så klicka ja runt bland alla kanaler o fastna för en som ja trodde var en skit film som hållt på i 35 min typ men de var ju filmen HERE ON EARTH den kan man inte kolla på o inte gråta.
Jag gråter varenda gång ja ser den =,( soorgliga film...
Om en cancersjuk tjej o ja ni fattar väll vad som händer.
Klyschig film egentligen men så otroligt bra o FIIIN!<3
Hon har en pojkvän som är helt underbar men hon faller för en annan
...Taget...

Trailer



Efter den såg ja filmen Bill den dög :)

1 Månad + 1 Dag Tillsammans.

Vaknade typ nyss o ja är extremt trött, vill egentligen sova längre, men det kan ja ju inte göra saknar T så otroligt mkt.
Nu ska ja pallra mig upp o göra frulle :) namnam.

Puss

A Place Nearby..



Ligger o tänker, tänker på allt o låter tårarna falla, de är skönt ibland, men bara ibland.
Jag vet varken ut eller in.
Det gör ont inom mig känns som en depp period kommer snart USCH!
Men det kanske för med sig något bra vem vet..
Hoppas jag blir bättre snart har kännt mig sjuk sen i december o de blir inte nå bätte alls.

En sak som verkligen skrämmer mig är döden.
Om jag ska vara helt ärlig, men egentligen varför?
Jo för att man är rädd för det man inte vet något om.

Tänk att bara somna in o aldrig mer vakna, visst då lider man kanske inte men innan när man vet.
Jag hoppas att det finns ett liv efter detta det gör jag verkligen.

En annan sak som skrämmer mig är att bli blind.
Tänk att aldrig kunna se igen...

...............................

Nej nu är fan klockan mycket efter 04 till o med så nu lär ja sova..

..................................

Förlåt Mattias
- För att jag bara la på..

..Love you..

7 frågor om dig:

  1. Vad heter du? - Nathalie
  2. När är du född? - 20:onde Oktober 1989
  3. Hur lång är du? - 176 cm
  4. Hur mycket väger du? - 50 kg just nu
  5. Vad har du för skostorlek? - 38
  6. Vad sysslar du med? - Pluggar
  7. Vilken är din älsklingsfärg? - Det har varit blå men nu lär jag nog säga svart fast att det inte är en färg.
  8. Hur många syskon har du? - 4a små syskon

Mår inte bra alls..

Det känns som om att alla ljusa tider försvunnit helt att min framtid redan bleknat bort och att det bara ligger mörker framför mig.
Jag vet att jag måste söka läkare typ men ja vill inte ja vågar inte..
Men ja måste för ja mår sämre för var dag som går illamåendet ökar (fast ja spyr inte o nej ja är inte gravvid) o sen tar ögon sjukt med stryk de liksom vägrar lyda mig nu de är som att de inte är mina nå mer o det känns som att något försöker krypa under mitt högra öga.
Inte nog med det ja minns inte ett skit o ja har ständingt ont i huvudet ja orkar inte mer ja vill bara lägga mig ner o dö ja har så ont hela tiden, det kommer som stickning i bröstet som vissa gånger kan sitta kvar ett bra tag innan jag kan andas normalt igen.
O ja har tappat matlusten helt efter en tugga så kan ja inte få ner mer även fast att ja är sjukt hungrig vilket ja är typ hela tin de bara går inte att få ner.
Bra bantningsmetod dock..
O ja är aldrig frisk.
Kan ingen skjuta mig bara.
Det är så himla tråkigt att bara minnas det som hänt inte det som händer just nu..

Aja nu ska ja sluta klaga o i veckan tar ja tummen ur o kikar upp va ja ska göra..

Snart ska ja ringa tiias o sen ska ja sova ='( vågar inte egentligen tänk om man inte vaknar, när ja stänger mina ögon känns det som att ja stänger hela min kropp som att ja typ dööör fast hitills har ja vaknat varenda daah..

Ne nu ska ja blunda lite för nu är allt suddigt.

Puss

X

Varför har mina ex blivi så himla snälla den senaste tiden emot mig? :O
Visst jag gråter verkligen inte över det, bara skönt egentligen ja blir glad o det känns som att en sten har släppt från mitt hjärta spec med P :O han om någon :S han är snäll helt plötsligt o det är jävligt skönt för då slipper man all skit!
Har detta nått med denna årstid att göra typ alla blir kännslomässigt instabila o vill be om ursäkt osv?
Ja blir gla ialfl de bevisar bara att folk har mognat på sig =)
TACK!

Nu har jag äntligen städat mitt stöööökiga rum ^^ fast det är fortfarande stöckigt men de är fan skit samma huvudsaken man kan gå på golvet!
Är så jävla trött idag så ja orkar inte bry mig hur mkt som helst om hur det ser ut härinne.

Snart kommer en vän hit o vi ska kika på en film bara :)

Sen ska jag göra en voododocka o sticka nålar i den ska heta mattias johansson haha ;D
Snart sticks det älskling muhuhuhu

PyssPyss

Trööttt!!!

Åååh förjävligt trött idag alltså men ja ser fram emot att träffa harris today =) det var ju ett antal månader sen sista gången
Men jag ser inte fram emot städning oo nu fick jag en kick av nån annledning :P.
Har fått 70 sms som jag inte orkat läsa eller svara på ännu men jag gör det sen don't worry =).

Idag vaknade jag av mammi som kom med siss så ja lära ju upp o hejja eftersom mamma åker te sthlm idag, trött som jag var lär väll sett ut som en zoombie.
Inte så himla konstigt egentligen med tanke på att jag somna sent/tidigt i morse java man nu säger :P, klockan o3 bestämde jag mig promt för att duscha ska snart in i duschen igen så att ja kan fixa mig o sånt shiit letar efter en låt till detta inlägg så att det inte blir så himla tomt :P

haha oj ja skulle ju ha väckt tiias idag men de glömde jag haha :P men han skrev på Face för typ 30 min sen så anntingen har han vari vaken hela natten eller så har han faktiskt vaknat tidigt själv ;)

Our soong

skriver ett inlägg lite senare o lägger upp en ny bild då ;)

2 låtar blev det.





Den här sista lyssnar ja alltid på när jag städar haha ;)

So So Lonley..



Känner mig yr o illamående tårarna sprutar åt höger o vänster o näe ja gråter inte för de är trötthetstårar!
Är så jäkla helvettes trött att ja döör, men ja kan inte klaga eftersom jag faktiskt kan lägga mig o sooova!

Imån blir det Harris and Me på nya äventyr direkt efter min städning som sker på arbetarbladet Mån Ons o Fre haha de roliga är att ja städar i klänning o kortkorta shorts men de är pga värmen, men mittemot finns de en pub o dem ser ju rakt in de måste banne mig tro att ja är gaaaaalen =P..

Shake my ass for you.

MATTIAS JOHANSSON  KOM HIT !



wish you were here in my arms right now!

Ibland suger verkligen allt........

Varför får ja aldrig må bra o känna mig frisk? vad är de för sepe fel på mig egentligen?
Mina ögon gör ont som vanligt o ja slutar aldrig vara yr =(..

Dagen blev inte som planerat heller..
Började ju med att mattias åkte hem o sen skulle ja träffa micke men vi skulle ju va ute o det öste ju ner så blev inge med det, så vi får ta det en annan da helt enkelt, sen skulle ja ju träffa harris men ja kände för att vara ensam idag så ja åkte med te storvik o mammi o åt mat..

Nu vill ja bara ligga o skrika ja har PMS så det skriker om det har fan haft det i 2 veckor nu så har ja en bebis i magen ;) haha nej ja skojja bara ja kan inte ens bli gravid.

Nu ska ja fortsätta deppa över att ja e ensam, men ändå ja har så kasst minne att ja inte ens märkt att ja vari med tiias en månad :O men de kmr väll saknaden alltså ja grät igår när han höll om mig, för ja fick sån panik över att nu ska ja va ensam :O de vill ja ju inte ='( snyyyyft

Skjuten i ryggen =O

Aew jaa idag mår jag TOPPEN =D så sjukt underbart oväntat ^^.
Igår så gick ja o älskling hela låånga vägen till macken för o köpa en dricka chips o godis te H vi tog med oss fliisan o hon gick hela långa vägen naaaw vilken duktig tjej ja har <3<3..

Sen gick vi hem igen o la oss mys :) eller ja Tiias han kikade på nån film med H före..
O sen så kom han o la sig o vi kunde äntligen sova :)..

I morse vaknade jag utav att en viss liten tös låg o morrade utanför dörren o sen blev hon hisspig o började skrapa o slå på dörren haha så  ja lära öppna o guu va gla hon blev, hon sprang med mig direkt in i sängen o la sig mellan mig o tiias :P haha där låg hon o snarkade ett tag o sen vaknade H o då stack hon ut te honom o så la ja mig o sov o sen gick ja o T upp vid 14 tiden :P

Ja kände mig frisk gla o överlycklig när ja vaknade :) kanske för att mitt hår är så mjukt nu när ja kört med hårinpackning ;D haha..

Jag sminkade mig plattade o satte upp håret o gick ut med en tröött fliis, hon va så trött att ja o hon la oss på verandan o bara låg o glodde på varandra sen mutade ja henne "skynda kissa får du smaka sen" då blev de fart på na :P.

Sen gick vi in o hon fick grädde o ja fixade toast med tomatpuré vitlökspulver ost o skinka på polarbröd namnam <3
gott var det !

Nu sitter tiias o messar o ja sitter här o bara väntar på att åka o jobba typ, tänkte börja vid 6 tiden för då kanske de inte är nån där?
eller?
Ja gillar inte när folk är där o jobbar när ja ska städa för då känns de som att ja stör..

O just ja ni la kanske märke till rubriken?.
Den finns där bara för att jag drömde inatt att en liten unge skjöt mig i ryggen o sen en annan i huvudet.
Iafl det gjorde faktiskt sjukt ont även fast att det var en dröm o ja hade ont när ja vaknade haha :P men  ialfl så var där en kille som inte kunde andas plötsligt o ja slängde mig över honom för att lyssna så att han inte slutade andas ja la honom på marken o gjorde så att luftvägarna var fria han klarade sig jippie haha tänk vad saker man lär sig på idrotten kan vara bra i drömmarnas land ;)

Nä nu har ja inge mer att skriva så pusspusspuss :)

Läskigt i ögat?

I tre hela dagar har det känts som att något verkligen försöker pressa sig ut under mitt öga S: helt jävla sjukt, känns verkligen som att jag ska bli blind.....

Älsk sover o ja somnar snart,,

Lördag. Jooordgubbar :)

Ja igår var ja o älsk på stan btw det är annledningen till att ja inte blogga mkt nu för att  han är här, ialfl så köpte vi massa godis o 2 liter svenska jordgubbar o 5 dl grädde ;)
vi ska bli feta.....

Nu vet ni varför ja är osocial i min blogg så puss på er hörs när "brutus" åkt hem ;)

Btw 3 veckor tillsammans idag :)

RSS 2.0