oooooooooh

underbar låt.. imån lägger ja upp en massa bilder =) PUSS


Hej bloggen..

Nu var det ett tag sedan.
Nästan en vecka sedan till och med.
Jag har helt enkelt inte haft tid eller ork eller för den delen något att skriva.
Inget känns bra just nu. För vem är jag?
Den senaste tiden har jag varit så himla arg och jag bryr mig inte mkt längre om något.
Patric var här i helgen och visst det var jätte kul, men så är det ju alltid.
Kul alltså, att slippa vara ensam.
Men jag o han bråkade är det för att vi är så himla lika på många plan?
Jag ser en osäkerhet i honom som jag även sett i mig själv fast på honom märks den mycket mera.
Jag hoppas att han kommer över det stadiet för jag kan förstå honom att det måste vara jobbigt.
Jag har även fått honom att sluta röka "STOLT".
Mina vänner ska banne mig inte röka ;D.
Det var lika med mitt ex han försökte jag tvinga sluta :P.
Fast tror dock inte han gjorde det.
Jag betedde mig som ett svin emot honom o han emot mig man kan nog inte sluta då.
Men sånt är livet vi finns inte i varandras liv nå mer och kommer nog aldrig någonsin göra heller.
Fast ibland önskar jag ändå att vi nån gång blir vänner även fast att det var jag som sa att jag absolut inte vela vara hans vän.
Jag är ialfl gla för hans skull att han har en tjej som bryr sig om honom nu.
Kärlek är nog inget för mig, inte just nu ialfl.

Alla vill liksom skynda allting hela tiden, och jag är inte redo.
Det känner jag varenda gång nu den senaste tiden som jag träffar någon att ja kan inte, inte just nu.
Jag vill vänta, lära känna osv.
Inte hasta inte fatta dumma beslut som man kommer få ångra i efterhand.

Nästa vecka ska jag hem till patric i Östersund och träffa hans mamma.
Det ska bli kul hon verkar vara jätte trevlig.

Aja nu ska jag fortsätta vara social emot honom i tele innan han blir sur ;D haha

Puss natti <3

Bara timmar kvar..

Nu är det bara timmar kvar tills patrik är här =)..

Hans tåg går snart och är inne i gävle klockan 4a typ sen tar vi 20 över/halv 5 bussen till sandviken o får skjjuts hit o sen är han här ända tills på mååndag =) ooooo va gla ja är =) ja slipper vara ensam ^^,..

Jag orkar inte med bråk tjaffs o sånt skit just nu så alla ja bråkar med säger ja upp kontakten med. O de är absolut  inte för att vara elak de är för att det är bättre för alla..

PussPuss

Remiss..

Idag fick ja hem en remiss från gävle sjukhus.. Så kan det va hur lååågt kan du gå..
Ialfl,idag stanna ja hemma från skolan känner mig inte på topp känner mig halvsjuk. men ska bli frisk till imån då Patrik kommer=) oo det ska bli så himla kul.. Min Påve ;)..

Just nu håller ja på o städar för fullt halvt som halft så att han ska kunna gå på mitt golv utan att bryta ett ben haha :P.. Håll tummarna på att jag blir frisk till imån så patrik slipper en sjuk nathalie..

Annars idag har ja väll inte gjort så mkt, bara vaknat,duschat o allt sånt nödvändigt, ja ska städa klart resten o sen ska ja fixa håret en anining ialfl..

Puss

Lycka..

Idag var jag i skolan oh körde hårt som vanligt  och nu ligger ja små sjuk i sängen måste bli frisk till påfredag för då kommer underbara Patrik hit =) o ska bo till på måndag... Nu ska  jag sova hörs imån Puss

MinVänSpännis;)<3



VårLåt;)



En...Söt..Låt....Fast..den..är...inte..till..någon..:P


underbar...låt=)


Hej..Igen..



Mellanslags tangenten fungerar inte så därför lär jag trycka ner ctrl+v när jag har kopierat ett mellanslag men det går inte att klistra in i nytt blogginlägg så därför lär jag blogga på msn och sedan kopiera därifrån och klistra in. Det är annledningen till att jag inte har bloggat på de senaste dagarna.

Lördag: Då åkte jag till Emma i Gävle och festade med henne och hennes pojkvän samt 3 utav hans vänner. Först var vi hos Emmas pojkvän och sedan drog vi ut på OldSaints (gammla jacken) Det var inte så himla kul så vi drog hem efter någon timma. Då följde en utav vännerna med han som även bet mig i armen på krogen helt  sjuk ja är inte van att bli biten  nu har jag värsta blåmärket där och på mitt ben där han även bet mig. sen berätta han att han inte skämdes av att slå tjejer och han verkade älska att göra illa mig medans han berätta att han gillade mitt utseende men det ger inte honom..rätten att göra mig eller någon annan illa? I alla fall han vakta mig hela natten.

Söndag:Sen de sista han gjorde var att slänga in mig i en hissvägg. Sen väntade jag  på bussen i en timma. Tog den hem och duschade bytte kläder osv. Sedan åkte ja in till Gävle och Micke =) vi kikade på The Signs mycket bra film jag satt och hoppa till hela tiden jag haha. Sen skulle ja leta mig till bussen som jag hann med precis. När ja.kom hem till sandviken så gick ja hela vägen hem, det tog en timme jag hade inte orkat de om inte PåvenPatrik hade pratat med mig hela vägen haha. Sen lagade jag mat o gick o la mig.

Måndag: Idag tog ja det lungt hela dagen mådde typ inge bra. Sen kikade jag på 2 filmer minns inte namnet på den första. Men den andra heter Skicka vidare o den MÅSTE alla se! Jag satt o tok grina till den hur länge som helst.



Handling - Skicka vidare

Historieläraren Eugene Simenot ger sina elever samma hemuppgift år efter år - att komma på en idé som kan förändra världen och göra den bättre. Eugene väntar sig dock inga stordåd från sina elever och är därför helt oförberedd när elvaårige Trevor McKinney kommer med ett fenomenalt förslag. Trevor föreslår att varje människa som drar nytta av någon annans goda gärning ska "skicka vidare" och göra tre människor en tjänst. Till sin mammas stora förskräckelse inleder Trevor sitt projekt genom att ta hem en hemlös drogmissbrukare. Men kan goda gärningar verkligen förändra världen och göra den bättre?

Bilder.







Gävle hos Emma ikväll =)

Så här ser ja ut idag..




Hoppas alla får en lika bra kväll som ja kmr ha =) PUSS

Foton.

Idag och igår fick min misse leka modell^^..










Hinner inte..

Hinner inte med att blogga nå idag så det får ske imån om ja hinner.. ska först till bolage o sen hem o skinda o sminka o fixa mejj o sen iväg igen.. annars skriver ja på söndag PUSS

Göteborg.. God morgon Världen..

Vaknade vid 8a idag fast somna om o gick upp vid 9:o nu ska jag äta mat o sen kommer D o hämtar mig o sen åker vi till Göteborg o kommer hem ikväll/natt nån gång..

Så därför kommer ja nog inte blogga någe idag..

Puss

Heej =).. Mitt i natten åter ;)..

Har varken haft tid eller ork att blogga idag, har det inte nu heller men ja ska göra det ändå.

Dagen började med att jag vaknade och bestämde mig för att göra en riktigt onyttig frukost, nämligen fattiga ryttare.
Nu kommer 3 olika recept, vill ni veta mer om min dag så får ni gå längre ner under recepten i detta inlägg.

____________________________________________________________

Recept.

2 Ägg
1/2 dl Mjölk eller grädde (Jag tog mjölk;) )
1 nypa salt ( Det skippar jag för ja tar salt smör när ja steker sånt här skit haha ;) )
4 skivor vitt bröd
2 matskedar smör.

Sedan knäcker du ägg i en bunke o blandar med mjölken o eventuellt salt då. Sedan vispar du tills det blir vitt o skummigt. Efter det slänger du i brödskivorna "EN i taget". De ska bli helt täckta o riktigt suga i sig allt.



Efter det slänger du i lite smör i en stekpanna o liksom får det att puttra eller nå (på medelvärme) O sen är det bara o börja slänga på de blöta brödskiverna, det kan bli lite små tråkigt spec om man är hungrig, det tar trotts allt lite tid att få dem genomstekta o gyllenbruna, de verkligen älskar att gå sönder när man ska vända dem.
Men så här ska de väll typ se ut.



När de är färdigstekta så slänger du på vad du nu vill ha på dem typ socker o kanel är väll mest vanligt, men jag märkte i morse att det funkar med vanilj socker :). And than you EAT it om du inte fattar det :P..

_________________________________________________________________

Efter denna "FETA" frukost så tog det ett tag innan ja blev hungrig kan ja säga, tror fan inte att jag blev det alls faktiskt haha ^^. Kikade på några filmer och sen blev ja så himla sugen på att baka haha.. Så bakade mina kakor (typ de enda jag faktiskt KAN baka så att de blir goda haha).

Skurna chokladkakor.

Tid ca: 45 min        O det blir cirka 100 Kakor.

5 dl vetemjöl
2½ dl socker
4 msk kakaopulver
1 msk vaniljsocker
1 tsk bakpulver
200 g Margarin eller smör.
1 Ägg.

Om man vill så kan man även granera med ägg (till penslingen så att sockre fastnar) Pärlsocker (och hackad mandel/nötter) Fast jag kör utan de blir gooooda ialfl =).

Sätt först ugnen på 200 grader o sen tar du alla torra ingridienser o slänger upp dem på ett bord eller som mig en skärbräda (eller om ni vill vara lite mer städade släng i det i en bunke) sen slänger ni på ägget och margarinen som helst ska vara i rumstemperatur anntagligen för att de är lättare då  att knåda ihop allt till en deg. Efter det ska ni dela degen i 6 lika stora delar (SMAKA PÅ DEGEN den är sjukt god). Sen tar ni de 6 delarna och lägger 3 delar på 2 plåtar som ni formar till avlånga saker o de ska helst vara fingertjocka annars bräns de lätt har ja märkt.
Så här ska det se ut :



Efter det slänger ni in plåten i mitten utav ugnen i cirka 15 min, men håll koll ja lovar det är bättre att ta ut 2 min för tidigt än för sent, de bräns ganska lätt.
Efter att de har varit i ugnen så länge som de ska vara där så tar ni ut dem och skär dem i ca 2 cm tjocka bitar men det är väll upp till var o en. Hur som helst läser man på recept ska man vänta med att skära tills dess att de har svalnat. Men NEJ det blir så mycket svårare att få dem att inte smula sönder då, så skär fort de stelnar hyffsat fort. Jag brukar lägga kakorna på ett galler för att de ska stelna bättre under eller nå :P.



Sedan är det bara att tugga o njuuta ;).. OBS de är godast när de har kallnat HELT, när de är varma har de en udda smak pga kakaon tror jag.

När det var klart så blev det dags för kvällsmat denna dag var det pytt i panna (hemlagad) Ja har aldrig någonsin lagat pyttipanna förr alltså hemlagad. så det var nå nytt, men lätt som en plätt o gott blev det.

Jag använde.

Kokt potatis
Färdighackad kokt skinka
Falukorv
Köttbullar
Cevapcici (från lidhl kryddstark köttfärsrullar eller vad man säger)
Ägg
Smör

Jag började med att skära potatisen, falukorven,köttbullarna, och stekte samt skar till mindre bitar alltså cevapcicina.



Efter det så stekte jag potatisbitarna i ganska mycket smör för att de skulle bli fastare och inte smula sönder till potatismos.
När det var klart så började jag steka restrerande ingridienser i en annan stekpanna för att de skulle bli varma innan de blandades med den redan varma potatisen (för att inte bränna den). Fast så klart tog ja en liten stekpanna så lära ialfl men de gick bra. Annledningen till att jag stekte i den lilla stekpannan var för att jag hade stekt cevapcicina i den och smaken är så god så tänkte att ju mer smak från dem desto bättre.



Sen slängde ja över allt till den stora stekpannan o sen fick de stå på svag värme till alla kom hem.



Till detta så hade vi SÅ KLART stekt ägg ^^ allra godast när man bara steker på ena sidan fast ja e kass på det haha..

Min syster hade klagat på att vi skulle äta detta hela dagen (hon hatar stekt potatis o hon hatar hemma lagad pytt i panna) Men vet ni vad hon sa? Joo hon älskade det tack vare cevapcicina o dess smak tänk vad ja kan ;) haha..

___________________________________________________________________


Efter det så var ja ganska sluut men syster hade sin vän S här så ja lekte frisör med dem haha :P Flääätor flätor flätor överallt..
Vi kikade på En massa olika program på MTV samt filmen Se upp för dårarna.. Haha den filmen kommer ja alldrig att tröttna på ^^ Vi gottade oss med chips o läsk o kakor haha shiit blir sallad resten av veckan för mig eller vad haha.. Sushi lär det bli nån dag ialfl :) ooooo saknat o vad ja älskar..
Sen kika ja lite på fråga Olle och Girls of playboymansion. Samt peelade ansikte oo så underbart de är..
Egentligen skulle ja umgås med D idag men det hann ja tyvärr inte.
Men jag ska åka till Göteborg med honom imån för han ska tydligen hämta en tv till en vän där, o ja ska vara hans sällskap :) myys minst 12 timmar då..

Så nu lär ja soova om ja ska komma upp nån gång imån hehe =)

PUSS


Mitt i Natten som vanligt =)

Hehe utav någon underlig annledning bloggar ja nu som vanligt mitt i natten ^^,. Kanske har mest att skriva dessa tider hehe??.. Men idag har jag faktiskt inte det. Men ja kan ju berätta om min dag ialfl =)..

Dagen började med att ja vaknade o åt väärldens godaste matlåda (med biff stekt potatis och svampstuvning) Efter det hade jag en spa timme och ängnade all tid åt min huud :P..

Sen kikade jag på The Marsh som tydligen var en skräckfilm :S det hade jag ingen aning om när jag började kika på den haha. Ja kan erkänna att ja drog upp fötterna ovanför soffan (ni vet så där så att man är säker på att ingen tar tag i en där ). Den är klart värd att se om man gillar skräck som liksom är verkligare.

Här kan ni läsa om vad den handlar om:



- EN MARDRÖM SOM INTE TAR SLUT BARA FÖR ATT DU VAKNAR

Claire Holloway är en ung, intelligent och framgångsrik barnboksförfattare. Hennes privatliv är däremot lång ifrån någon lycklig saga. Claire plågas av syner av våld och död. För att få ordning på sitt liv, lyder Claire sin doktors råd att ta ett sabbatsår. Hon bestämmer sig för en vistelse på det lantliga Rose Marsh Farmhouse, som är misstänkt likt det hus hon ser i sina mardrömmar. Claire bli nästan omedelbart utsatt för en rad oförklarliga händelser. Hon kastas in i en skrämmande värld som kontrolleras av en tioårig flickas spöke - samma flicka som Claire sett i många av sina hemska drömmar.

I jakten på sanningen får Claire hjälp av Noah Pitney (Justin Louis) - en stilig och charmerande förläggare på den lokala tidningen - samt Hunt (Forest Whitaker, Oscar®vinnare, bästa manliga huvudroll 2006 The Last King of Scotland), en expert på det övernaturliga. Claire och Hunt tvingas avslöja byns mörka hemlighet för att få ett slut på hennes sömnlösa nätter.

Efter det så kikade jag lite på tv o tog det lungt o sen började filmen som jag missade igår den heter The Wedding Date.

Och Här kan ni läsa om den:



Inte nog med att Kat Ellis har blivit oförklarligt ratad av sin fästman, nu ska hennes lillasyster gifta sig, och exet ska vara best man. Tanken på att utsättas för alla medlidsamma blickar, spefulla kommentarer och inte minst föräldrarnas besvikna ögon, gör Kat desperat. Så desperat att hon kontaktar en lyxeskortfirma i New York och bokar en man, som ska spela hennes nya, supercharmiga, amerikanska älskare och samtidigt göra exet galen av svartsjuka. Den oerhört professionella eskortmannen, hjärtekrossaren och vältalaren Nick Mercer, visar sig vara tämligen välutrustad, också för uppdraget. Inte nog med att han hjälper Kat att klara alla blindskären och navigera mellan hennes neurotiska engelska släkt och sin lismande före detta fästman - han övertygar dessutom alla om att han och Kat är vanvettigt förälskade.



Min morgon dag:

Vakna, duscha, fixa, umgås med min kära vän D =).

PussPuss

I'm not a Princess.



- Jag är ingen prinsessa och kommer heller aldrig att bli. Ingen är perfekt inte jag heller, man kan inte förändra sig för att passa alla. Det kommer ALLTID att vara någon som inte gillar dig/mig/Henne/honom. Man kan undvika dessa personer som ställer krav och verkligen tvingar dig att förändras för att passa just henne/honom. Visst är det en arbetsgivare och man lär ändra sig för att passa in i just det arbetesområdet så är det helt klart en annan sak.

Men nu menar jag inom förhållanden/vänskap sådana relationer. Man ska inte behöva ändra sig för att passa in, passar man inte in så är de man umgås med helt enkelt inte rätt personer.

Jag kan erkänna jag ändrar på mig hela tiden, men det har för det mesta inget med vad andra vill osv. Utan det är för att jag inte vågar annat än att följa med strömmen. I alla fall vissa gånger, jo visst även jag har en vilja, en ganska stark sådan..

Men nu ska jag försöka göra något =). Har tänkt starta en videoblogg :P hehe får se hur det går, ni märker om jag gör det för i så fall lägger ja in klippen här =) PUSS

GummiBen..

Jag har verkligen gummi ben eller rättare sagt gummi knän. Idag i Gävle lydde de mig knappt i huvud taget. De liksom bara for omkring fan vad roligt det måste ha sett ut. Jag får panik över att folk kollar på mig, jag blir osäker o tänker nått kanske är fel på mig? Eller något kanske ser konstigt ut? Det är då speciellt som mina knän börjar sluta fungera då viker de sig åt alla håll och jag måste verkligen glo ner i backen och ta ett steg i taget medans jag hela tiden har blicken ner där ja går.

Är det bara jag som har det så här? Går o snubblar o allt möjligt.. Sjukt jobbigt fast i efterhand om jag blickar bakåt brukar jag bara skratta åt det, för egentligen vad kan man göra?

Lika om man råkar göra bort sig och skämma ut sig. Vad kan man göra då? Jo man kan skratta åt det, inget kan trotts allt göras ogjort. Men för stunden skämms man som F*N och vill bara sjuka genom marken eller att det ska sälla nånstans så allas blickar försvinner.

Nu ska jag vara social på msn :) som btw är [email protected]
sen ska ja nog sova ^^ PUSS
OOOOh nu hitta ja en perfekt lååt =) så underbart vacker ^^ den kan ni somna till eller nått ^^ fast är väll bara ja som är vaken nu hehe


Bebiskläder.

Har ni tänkt på att folk börjar förstora bebisplagg till oss? Haha.. Ni vet bodyn ;) som alltid funnits i mini version jo visst den har väll funnits i balett osv typ på 70 talet haha.. Men ändå jag känner mig seriöst som en jätte bebis med en stooor urigning i bak haha.. Ja har tänkt på en grejj varför är det knappar mellan bena? Man kommer ju i dem genom den stoora urrigningen :P. Eller ja i o för sig annars kanske man inte kan gå på toa lika lätt haha :P.. Visst dom är snygga osv men varför man man inte göra lite mer skillnad på dem? :P



Stor skillnad? NEJ haha :P Vi äro jätte bebisar allihopa,allihopa,allihopa..





Feberväder =)..

Ååååh så himla fint väder det har varit ute idag alltså^^. Jag åkte till Emma vid 14 tiden och vi satte oss ute i solen med våra bärbara och pluggade haha.. Fast kan ju erkänna att det blev mer prat än plugg.. När molnen började täcka solen blev det svinkallt vissa stunder, så vi gick in o såg Tyra Banks show och Top Model o sen blev det stan hon skulle med bussen till sin pojkvän o ja skulle in på Gina o shoppa lite.

När jag sedan stod o väntade på bussen kände jag verkligen att det är feber väder ute. Det är både varmt o kallt så det känns som att man har feber, fast vem vet man kanske blir sjuk :P. Men en sak är härlig dessa dagar och det är att alla tar vädret på allvar och tar på sig sommar kläderna, när folk går med kort ärmat osv så vet man att sommaren är på väg o då känns det som att en sten fallit av min rygg så mycket älskar och längtar jag till sommaren.

Nä nu ska ja vänta på att pajen ska bli klar sen ska ja njuta utav den =)
Hörs kanske senare ^^ PUSS


Ta ett steg bakåt.

Jag har lärt mig att ta ett steg bakåt när alla blickar riktas emot mig. Om man istället skulle ta ett steg framåt skulla man tillslut i alla fall falla tillbaka åtminstonet om man tar ett för stort kliv och tar allting förgivet..

Jag har slutat blickat bakåt nu, minns knappt något ialfl. Ja kan inte och jag vill inte ta tillbaka personer från det förflutna för då kommer jag bara hamna på samma bana igen.

Det är himla svårt att förändra sig men egentligen är det väll en del utav livet? Om man ska kunna passa in i dagens samhälle?.. Det går inte att blunda för verkligheten, vi alla vet att vi inte ser det vi bör öppna ögonen för. Vi har svårt för förändringar och vi har svårt för att se när andra lyckas bättre än oss. Vi blir så avundsjuka att det förvandlas till svartsjuka som gör oss besatta att sabotera för andra människor.

Jag har svårt för blickar, jagvill bara sjunka genom marken när folk ser på mig, för då slutar mina ben att fungera så ja kan knappt gå. Så snälla sluta glo, ja glor inte på er.

Varför är vi så rädda för "annorlunda" och "förändringar". Det är en sak jag alltid haft svårt att förstå mig på. Jag tycker det är coolt med folk som vågar stå på egna ben och se ut som de vill och som vågar följa sina drömmar.

En sådan person är inte jag men jag hoppas att jag någon gång kommer att bli.

Nu ska jag skriva dagbok o sen ska ja sooova :) Puss o Natti

Minnesförlust och Minnesförvirring?

Helt sjukt i morse när jag vakna visste jag varken ut eller in, jag kommer inte ihåg vad jag gjorde igår och jag visste inte vem jag va eller vart ja va. Fick världens panik. Jag vet ju att ja umgicks med R igår har läst min egna blogg :P.. NU börjar ja äntligen återfå mitt minne och nu fick ja ett påskägg ^^.

skriver ett nytt inlägg senare för nu ska ja kika på webbtv :P haha PUSS

Lördag =)=)=)

Just nu håller jag på o sminkar mig medans M och H sitter mitt i mot mejj o dricker haha :P Jag ska fly och umgås med R det ska bli så himla kul, det var trotts allt snart 1 år sedan vi sågs..

Hittade en sjukt fin låt på youtube =)

Trött :)

Ovanligt? Nej :P.. Idag är det verkligen jätte fint väder ute :D solen skiner o himlen är blå^^.. Jag fick sällskap inatt =) det var skönt för ja vela verkligen inte sova ensam..

Drömde om Tattueringar hela natten haha :P att jag tattuerade in en skit ful som jag sedan ångrade resten utav mitt liv. Jag älskar att drömma för det känns så verkligt, och i drömmarna klarar man precis allt. En bra dröm kan göra en lycklig, och det är alltid underbart att vakna lyycklig :D.. Ja blir så pigg utav den kännslan. Ja har ingen aning om varför, men ja har börjat känna mig piggare ända sedan ja slutade dricka mjölk, men påengång ja ätit choklad eller druckit mjölk eller till o med ätit frukost så blir ja trött :S helt sjukt. Jag gjorde ett test med mjölk bara för att, och då kom jag fram till det. Har mjölk/mjölkprodukter någonsorts sömnmedel i sig? :P

Btw Blondinbellas blogg är verkligen nedlagd :S det är några som hackat spotlife och raderat hennes inlägg o hennes backupserver så nu vet de inte om bloggen kommer upp igen. Jag hoppas ialfl

LÄS TEXTEN..


Lyssna på denna Låt och den nedanför.. dom har betydelse faktiskt..

LÄS TEXTEN och förstå.

.

Try to hold on for another minut baby.



Jag MÅSTE hitta en betydelsefull tattuering, men jag hittar verkligen ingen.. Har bestämt mig för att tattuera mig efter sommaren, så att jag verkligen tycker att det känns rätt o hela den biten. Jag skulle vilja ha en döskalle men även en ängel, just nu lockar nog änglar mest av någon annledning. Skulle vara kul om den stack ut ur mängden, Fan vad jag önskar att jag kunde rita från huvudet precis hur jag vill ha det.

Önskar hela tiden att sommaren vore här :) jag skulle bli så otroligt glad.
Har inte riktigt bestämmt mig för vad jag ska göra i sommar förutom att jag ska jobba hela Juli.

Snart eller ja om 40 min ska jag kika på The Nanny Diaries missade en djävul till flickvän :P den går just nu men ja kikar bort så ja inte ser den haha hur kul är det att se slutet när man inte sett början?

Att bero på Bloggar Blondinbellas blogg är nerlagd :O varför? Men hennes internet grejj funkkar alltså Bellme shossan hejsan :P

Aja nu ska ja inte tråka ut er ^^
Ha en bra natt eller nått :P PUSS

Vitaminer + Pyzzel.

Ja igår började jag med ramarna till syster samanlagt 16 stycken som jag dekorerat genom att sy fast olika pärlor. Är det bara jag som Älskar pyzzel? :D

Är det någon som har tips på goda vitaminer/kosttillskott? =)



Dessa vitaminer dricker jag.. Så äckligt, finns även i apelsin smak men den är ännu värre.
Nån som vet några godare o bättre ? =)

Pyzzlet..



En ram som ska matcha den andra långa grejjen.. Fast har en hel del pärlor att sy fast kvar.



Denna ska vi hänga upp i systers rum med en massa HannaH montana bilder haha ;)








Nystädat =)..

Åh vad jag älskar lukten av nystädat :P så uuuuuuunderbart ^^,.. Jag o siss har städat hela huset nu så det blänker ;D.. Har även märkt att min irration är borta :P

Jag blir inte sur utav småsaker längre :).Märkte det när ja städade, blev inte ett dugg irriterad när syster var seg på att göra allt. Det kanske är som N sa när han var här för nån dag sedan att om man umgås med fel personer kan man må dåligt fast man inte vet om det, det var han som fick mig att gå vidare, och att förstå att vissa personer ska man inte ödsla sin tid på. Eller så kanske är det alla nya personer som ploppat in i mitt liv som fått mig på andra/bättre tankar :)

Är det därför jag är så glad just nu? Jag har verkligen underbara vänner. Vad skulle jag göra utan er?

Hur som helst jag är glad idag ialfl :)

Puss

Carpe Diem tatto`?

Är såå sugen på att tattuera mig, tänkte skriva Carpe Diem i svanken men jag tycker inte det verkar vara så himla snyggt så istället tänkte ja kanske denna:



Åtminstonet gillar jag den ^^.. Någon annan som har nå förslag på tattueringar som är snygga? =) länka gärna..


Mitt i Natten..

Såg filmen änka på låtssas måste verkligen rekomendera den, himla fin film, se den så förstår ni..

Filmen fick mig att börja tänka på mitt mitt liv och vem jag är.
För vem är jag egentligen? Själv har jag absolut ingen aning, jag känner inte mig själv.
Jag kan inte beskriva mig eftersom jag rättar mig efter andra, jag försöker vara den alla vill att ja ska var. Jag är så bara för att jag är feg. Jag vågar inte alltid stå för mina egna åsikter, därför håller jag bara med andra.
Det är helt fel, för jag blir bara så himla förvirrad, jag orkar inte låssas att jag är någon jag inte är.
Men det är svårt har man en gång börjat kan man inte sluta, att vara alla till lags det går inte, i slut ändan förlorar man alla istället, man vinner ingenting.

Hur skulle mina vänner beskriva mig? - Absolut ingen aning, för dem känner inte "mig".. Betyder det att jag är en lögnare som ljuger för alla o låtssas vara någon jag inte är? Låtssas tycka och tänka som alla andra..

Men ändå jag tror inte att jag är ensam, anntagligen finns det många därute som är osäkra i sig själva och bara följer med strömmen men inombords faller vi samman. Man får panik, ångest, deprationer i massor för man orkar inte låtssas men man vet ju inget annat..

Jag blir deprimerad utav småsaker nu för tiden.. - Varför börjar jag förstå, jag umgås med fel personer som tvingar mig att känna saker för dem. Tillslut tror jag att ja gör det också men verkligheten kommer alltid ikapp då faller man i bitar dels för att allt är som det är o dels för att man inte orkar..

Men de där "fel" personerna har jag börjat sluta umgåtts med.. Nu har jag istället börjat umgås med dem som betyder, dem som förstår, dem jag får vara mig själv med bara jag vill..

Nu ska jag försöka kika på sista avsnittet på Tila Tequila på msn webbtv :P sen ska jag nog sova eller nått

:) Puss




Att bli blind eller att ha diabetes?



Vägen till att bli blind är den lång? Nu kan jag verkligen inte vänta längre jag har sett suddigt hela dagen nu måste jag få det överstökat. Ska jag bli blind? Det får jag inte reda på fören tidigast nästa vecka, men det ska ju tas en massa prover osv.. Jag oroar mig som f*n men det gör jag väll för det mesta :P.. Men mina ögon har jag trotts allt haft väldans problem med. H tror att jag har diabetes bara för att mina fötter brukar vara lila och dem har varit det i flera år (inte hela tiden) :P fast jag tror att de är lila för att min blodcirkulation inte är den bästa =).. Eller ja hoppas ^^

En bra sak med denna dag var ialfl det dära med CSN och det höga bidraget jag kommer att få =).

Just nu är ja så himla glad över mitt korta minne, jag glömmer av kännslor så lätt, eller jag slutar att känna dem ialfl :P.. Jag känner mig bara glad över allt.. Att ja lever att ja finns :)..

Förlåt om jag har blivit osocial emot er men jag blir sån ibland när jag har för mkt att tänka på, det är inte meningen..

Nu ska jag snart kika på Änka på Låtssas som börjar 00.00 på Tv 1000 Drama oo nää det är faktiskt inte porr xD O btw ja hatar att de ALLTID ska visa en massa porr klockan 12 :S whyy.. kan de inte bara ha EN kanal för sånt skit?

Puss<3

En vacker lååt =)


Varför kan inte jag få vara fin?

Vill ni ha en ärlig bild på mig när jag har lockigt o utsläppt ? arrhg ja är så himla ofotigenisk men ska inte skylla på det för jag passar varken i lockigt eller utsläppt hår heller :( men ööönska det kan man minsann..

En kväll efter skolan....
Obs ja hade uppsatt i skolan därav den fula brytningen av platt/lockigt :P
O det ser ut som att ja har ett super stort huvve haha ^^..


Kan ingen säga en frilla ja faktiskt skulle kunna passa i?

Nu börjar arlanda på tv 3 så det ska ja kika på o sen ska ja städa upp här o sen sy klart mitt pyzzel ;) lägger upp bilder sen.

Puss alla söööta

Påsklov :) En LYCKLIG Nathalie..

Ja idag är det början på ett långt påsklov :) oo vad skönt det ska bli :D.. H har även ringt CSN så nu ska de skicka hem en blanket till mig som ja ska fylla i så att jag även får bidrag till skolan året jag blir 20 o vet ni :O bidraget ligger på 2680 kronor :D hur bra är inte det? Jag trodde inte att ja skulle få det direkt eftersom jag inte fyller 20 fören i Oktober men tydligen så får man bidraget hösten man fyller 20 :). Så nu eller ja sen då alltså kan man äntligen börja leva, har kännt mig så låst sen ja slutade jobba o min inkomst varje månad ligger bara på 1050 nu får jag 1630 kronor mer :D.. fan vad ja ska spara o dona tills jag tar studenten ( om lite mer än ett år ).

Har även börjat skriva dagbok för att ja inte ska skriva ur mig allt för personliga saker här.. Jag vet trotts allt inte vilka som läser ser ju endast statistiken på hur många det är..

Det känns seriöst som att ja håller på o bli blind :O

Things to do this "Påsklov":

Idag:

- Göra klart Gotiken (svenska).
- Skriva klart ett tal om ett land (på engelska).
- Börja på Barndress 1 dokumentationen (Helst skriva klart) (Textil)
- Börja på Barndress 2 dokumentationen (Helst skriva klart) (Textil)

Imorgon:

- Köpa fotopärm med svarta papper i. FaQtekning.
- Köpa lim, fina pappe m,m. FaQteckning.
- Fixa fotopärmen, göra den snygg osv. FaQteckning.
- Skriva klart om energiomvandlingar (Naturkunskap) skicka in..

Lördag:

- Träffa R Idag,Igår eller imån.
- Börja att skriva Shortsdokumentation 1.

Söndag:

- Skriva klart Shortsdokumentation 1.
- Skriva klart Shortsdokumentation 2.

Måndag:

- Låna en bok på engelska.
- Börja läsa den.

Tisdag:

- Skriva Renässans arbete om en författare.
- Läsa den engelska boken.
- Ut i affärer och kika efter snygga knappar till shorts.

Onsdag:

- Skriva Renässans arbete om författaren Forts.
- Läsa den engelska boken.

Torsdag:

-  Samhälle hemprovet.
- Arbetsmiljöanalys.

Resten av lovet är upp till att se beroende på hur mycket av detta jag faktiskt har gjort..

Puss nu ska jag sätta igång <3

Har kärleken verkligen ingen ålder?

Ja igår kikade jag på "Den rätta för rosing" HERREGUD hon är 35 o han 19 medans hennes dotter är 16 :S mysig familjemiddag?

Hur kan Hugo vara den rätta? Han är ju bara så barnslig :S ser mer ut som 15 än 19, men visst han är sjukt charmig.. för stunden/kvällen kanske..

Men vem vet det man sett på tv kanske är en lögn? Han kanske är hur underbar o kärleksfull som helst? Får väll se hur länge det varar..Men good Luck chuck håller tummarna för ja tkr Linda är en skön typ.

Kärlek är hur som helst ett ORD!
Jag tror mindre o mindre på det.. Träffar helt fel killar, nu ska ja verkligen bli superkräsen ja orkar inte med alla killar som tror att de vet vad kärlek är.. Jag kan erkänna ja har ingen aning om vad det är men jag vet att äkta kärlek känner man knappast dirket , för då är det ju bara ytan.. Eller??..

Just nu är jag LYCKLIG :) och jag behöver ingen kille i mitt liv förutom de vänner ja har. Fast dyker ni vet "han" (the one) upp så vet man aldrig vad som kan hända... Jag har/ska kapa alla band jag har till mina ex för i det stora hela blir det ju bara jobbigt att ha dem omkring sig?!!

Är det för att det för att solen lyser och värmen har kommit som jag är såå lycklig? Heeela 7 grader ute idag :) hur underbart är inte det? :D nu är verkligen sommaren påväg.. Min sommar kommer se ut som så att jag är hundvakt 2 veckor i Juni o det blir sammanlagt hela Juni ledigheten. O sen jobbar jag varannan dag hela Juli  fyfan :P men ändå det är pengar I guess, ska ju tattuera mig efter sommaren =) spännande eller vad? Fast just nu har ja ingen aning alls om var o vilket motiv ja ska ha :P men det märks väll =)

På lovet ska jag plugga så jag inte ligger efter utan före när jag kommer tillbaka till skolan :D o så ska ja myysa med mina vänner :D

PussPuss

RSS 2.0