Sammandragningar.. =(..



Älskling<3

Säger bara de usch  o blä o fy o fan.. Blir rädd när ja får så täta sammandragningar =/ tänk om nått är på tok? Igår hade ja miljoner sammandragningar vissa me inte ens 1 minuts mellanrum så kanske har ja urinvägsinfektion ialfl? =/. Hmm får kika upp det för det bådar ju inte bra..

Vill bara att tiden ska gå fort att detta ska sluta o att ja ska få Theo frisk o kry i mina armar! Vill passera alla veckor snabbt tills dess att han kan komma ut utan att de ska vara farligt..

Brinnande Bil och Läckande bröst kan de bli bättre?

Pratade med pappa i tele o vi kom fram till att han nog blitt med hus =) GRATTIS. Ialfl precis då kommer bror min in springandes "RING BRANDKÅREN BILEN BRINNER" jag fattade inget så jag lyssnade med halva örat förstod nog inte situationen riktigt. MEN pappa fattade ju så han sa lägg på. Sen fick Bror ringa brandkåren o ja kikade ut genom dörren möts av världens rök och illalukt. Så ja gick in igen. H lärade springa ut o köra iväg sin bil eftersom den stod brevid brors brinnande bil. Sen hämtade de brandsläckare o vatten hink.

Som tur är en granne brandman så han fattade vinken o sprang hit o kopplade ur batteriet o vips så försvann lågorna. Sen kom brandkåren för lite efterarbete tydligen var det nå kopplingsfel.

Ialfl sen märkte ja att min fönster SOM ALDRIG ÄR ÖPPET stod öppet så ni förstår lukten i mitt rum nu? Bränt gummi plast ja inte vet ja alla jäkla brända lukter man känner. Så ja är faktiskt små yr :S kanske för att de stinker haha ;).

En annan sak mitt i all hetts känner ja att det är blött innanför tröjjan o mkt riktigt mina bröst läcker :S usch redan? Javisste ju att de börjat producera men vafan läcka trodde ja det skulle dröjja med att göra SUCK. Fast ändå nu vet ja ialfl att det funkar som de ska =).

Var bara de ja skulle säga för tillfället

Puss

SJUUKT aaaaaaaaarg!

Vaknar vid 8a el strax före.. Hur som helst ser ja ett jävla sms där det står:

- Förlåt gumman. jag har räknat ut hur många månader och dagar du är gravid. Och det är jag som är pappan :(.

Hade inte numret inlagt men kände igen o förstod direkt vem det var alltså PATRIC. Herregud om det vore ditt skulle jag föda i december LÄR DIG RÅKNA INNAN DU SÄGER ETT SKIT!! Blev så arg att ja inte kunde somna om..

Men sen surfa ja runt lite o läste mail från mamma =) blev ja mycket gladare berättade ju för henne igår om detta o hon vart glad o berättade för mormor =P.
Läängtar tills ja kommer till henne o bort från alla puckon här hemma!

Den enda som kan vara och som är pappan är MATTIAS för jag var ALDRIG otrogen!
Nu vet ni!

Första bilderna på min Son =)







Jaa nu har jag varit på UL =) skiit läskigt var det ^^ när man såg en människa i magen haha =). Min bm hade skrivi fel så de stod att ja var i vecka 14 :S men NEJ idag är jag i vecka 19 + 4 har alltså gått längre än jag och mattias trott =P..

Hur som helst det blir en liten Theo min lilla son =D guud var så läskigt att se han när han låg helt stilla o sov man såg bara hjärtat som pickade men ultraljudssköterskan knuffade på han så han börjde röra sig lite smått. Han låg även o bresade med benen till hennes förvåning hon berättade att de brukar aldrig fråga om man vill veta kön men nu såg man det så tydligt att de va en liten kille =D precis som jag trodde. Mattias gissade på tjej o ja på kille ^^. Känns så himla bra att han lever min lilla sötnos som gör ont =P.. 18 onde april kommer han =)

Lääskiigt..

Hello =)

Inte hunnit blogga har haft fullt upp varenda dag känns det som =P.
Varit i skolan alla dagar förutom idag =/ tog ju svinis i förrgår o usch har inte mått bra, hade feber i går men var ändå i skolan 08.30 - 20.30 min arm dööödar mejj =/ jeekla spruta. o känns inte bättre utav att ha läst att i kanada har man avskaffat den för att den gett ALLVARLIGA biverkningar. Hmmm de värsta är väll att man inte vet ett skit om va som kommer hända om några år om denna spruta e farlig eller ej med tanke på att vaccinet inte är testat :S..

AJa finns andra saker i huvvet mitt idag ORO o UL imån mitt första =S tänk om de är nå fel tänk om han är dö o bara ligger där o flyter? Ja är suuuper mega orolig =/.. Vill ju se h*n röra sig hoppas ja får det!..

"Bara" 5 dagar kvar...

Nu är det bara Idag Måndag Tisdag Onsdag Torsdag kvar sen på Fredag blir det dags för UL usch spännande och skrämmande. Efter Fredag vet ja ju hur allt blir..

My muusic <3 Öroonorgasm =P

Gillar dessa låtar troligen för att man blir så himla lugn utav dem =)

Glömde skriva en annan sak i föregående inlägg. Hade möte med min mentor igår eftersom hon inte sett mejj i skolan på 3 veckor. Trodde hon skulle vara små arg men nej lika trevlig som vanligt. Trodde ju att ja skulle bli av med studiebidraget denna månad men nej hon skulle hjälpa mig att ha det kvar för ja har haft annledningar till att vara hemma.

Sen kommer hon hjälpa mig att försöka få allt att gå o sånt med skolan nu när ja är snart i 20onde veckan redan liksom om ungefär 20 veckor kommer ju lillen om allt går som det ska.

Så glad att ja har henne som mentor hon hjälper verkligen till med allt. Utan henne hade jag hoppat av i 2an.


Bloggtorkan är Över =) så heej igen ;)

skriver typ aldrig blogg nu mer men ska försöka bättra mig! Här kommer en snabb sumering av de dagar då bloggtorkan vari över mig!

Det har hänt faktiskt VÄÄLDIGT mycket den senaste tiden. I Onsdags var ja hos Helena på Mvc själva Inskrivningen var ju då eller de var till för det. Vi kikade vikt osv o jaa det hade hänt lite hade gått upp några kilon. Sedan pratade vi om en massa som hör till graviditeten o sen så kom en annan tjej in o ja o hon bestämde möte för att prata om framtiden boende ekonomi osv med tanke på att jag inte har egen lägenhet o att ja faktiskt pluggar. Så den 10onde December har vi möte =).
Ialfl så skulle hon sticka mig för blodprover osv jag fick ligga ner eftersom ja är såpass nålrädd haha.
Hon stack in nålen efter många om o men i höger armen (hon hittade inga blodkärl först eftersom mina är såpass smala o småå) men de kom inge blod =( sen provade hon i höger handen men inge blod kom där heller =( hon försökte verkligen böjja o grejja med nålen i min hand o de kändes =P. Hur som helst gav hon upp för hon tyckte synd om mejj så fick en tid till sjukhuset dagen efter.

MEN det som är allra mest spännande är att jag ska på mitt första ULTRALJUD nästa vecka nu borde ja ju vara i vecka 20 (alltså 19 nu o 20 nästa vecka) o vi hade TUUR att vi fick tiden så snabbt berättade Helena =).

I Torsdags var ja ääntligen i skolan o började väva på min duk slutade kvart i 11 o då åt ja o sen åkte ja direkt till sandviken sjukhus. Var där kvart i 13 skulle vara där prick men fick komma in direkt. Så försökte en sköterska o sticka mejj i vänsteramen MEN inge blod kom =(. Så kom en annan som körde nån annan metod o det gick direkt =P. Hon berättade att ja skulle få ett blåmärke o att hon inte viste varför vissa fick o vissa inte.. Sen kollade vi nå mer + järnvärdet som låg på 108 som tydligen är för lågt? Det förklarar ju min trötthet o kanske mitt svimmande på bussen`? Ska aldrig mer stå piinsamt att lära sätta sig på golvet för att man nästan svimmar..

Fredagen var ja i skolan dubbla lektioner bara för att ja velade väva klart min duk blev klar med allt o så satt ja i ca 8a timmar hemma o knöt :P så sjuukt ont i handlederna idag =P. Nu ska ja äta min tonfisk Pizza som jag gjort skiiit goo;) så puss heejjj






Nervööös..

Nervös på Onsdag händer det. Inskrivningen är i vecka 18 nu ju. Läängtar till första Ul för man vet ju inte om allt står rätt till de vet man ju aldrig =(. Så himla jobbigt.. Hoppas verkligen allt är bra med T!! Önskar att ju sluppi gå ensam alltså blir inge UL men spruutor 13.00 på onsdag blodprover. Jag som är LIVRÄDD för sprutor =P

M ligger o sover han hörde mejj prata i sömnen tydligen haha. Hade mobilen på med honom i brukade göra så förrut att ja ringer upp o så säger vi godnatt o han kikar på film vi har på högtalare o sen när han ska sova så kollar han om ja sover o gör han det lägger han på ^^ superunderbart haha =P vet inte varför men de känns som en trygghet.



21/12-09 - 06/01-10 Kanarieöarna

DumleLördag <3 Dagarna som flöt förbi..

Inte bloggat på några dagar varken haft lust eller ro till det så därför kommer nu en snabb sumering av dagarna.

Torsdag 12/11-09 :



Var i skolan o fixade lite, var så jäkla trött så skyndade att slänga i mejj pankisar i skolan efter vi slutat sen åkte ja hem till viken o lärade vänta 1 timma på bussen. Köpte revyn o lät tiden passera. Var sugen på nått att äta när ja kom hem så ja slängde ihop en sockerkaka med citronskal i <3 Gott var det (;

Fredag 13/11-09 :






Var hemma idag oo inte bra alls men mådde inge bra så ja =(. Hur som helst hände inget låg i sängen heeela dagen o innan ja la mejj kikade ja på filmen passanger. vid 17 kom elvira hem o skulle på partyy så hon vela sno lite kläder o att ja skulle fixa hennes hår på 30 minuter. Det blev inbakta flätor plattad sne lugg korkskruvslockar o en jäkla massa hårspray häruppe är resultatet.

Idag har jag inte gjort nått =) myys ikväll med film cider(alkoholfrii) o godis<3


Skooolan..

Sitter i skolan med en fungerande mellanslagstangent känns sjukt..
Hemma lär ja ju trycka ctrl + c kopiera ett mellanrum o sen klicka ctrl + v varenda gång som jag ska ha ett mellanslag. Har blitt så jäkla van så nu går de ju så klart undan medans detta tar tid fast nu börjar det spiida lite..
Som ni märker har ja inte spec mkt för mig.

Idag gick jag upp 02.00 ja på natten somnade vid 00.00 vaknade 02.00 vari vaken sen dess försökte verkligen sova men sen så gick de bara inte så slängde iväg ett sms till Mattias som alltid är vaken o så fick ja terra honom lite de va ju tur slapp ja känna mig så lonly..

När vi lagt på var klockan typ 05.20 o då gick ja upp sminkade mejj o sen stekte ja 1 ägg gjorde äggröra men kom på att ja vela ha fattiga riddare så la ägget på en tallrek på med massa tabasko åt upp det medans ja stekte fattiga riddare på med massa socker o sen slank det ner i magen min namnam.

Försökte fixa håret orkade dock inte med hårförlägningarna så blev o platta o sätta upp skiten bara..
Sen var de bråådis slängde på mejj kläder o H o ja sprang ut JA han är hemma från afrika nu så nu får ja skjuts på mornarna minsann o så fick ja godis o berömm över mitt städande igår!
Ialfl han skjutsade mejj o faan klockan är 07.40 fan den går rätt 5 min på oss gasen i botten vi tar järnverket oo seeeegt de gick massa bilar framför men vi kom när bussen kom så ja han med motta.
- Hej Ungdom Gävle. Sa ja då o langade fram en 50 lapp
- Heej ja ungom Gävle. Sen fastna han me sin blick..
- 20. sa jag
- Aha precis då skrattade han o gav mejj biljett + växeln.

HALLÅ det heter ju skolungdom om man är under 20 så varför funderar de ens vilken ålder man har?

Ialfl ja kom till skolan efter en lång o seeeg kö med läskiga infall trodde vi skulle krocka 2 gngr..
Satt mig nere vi svenska o väntade klockan var då 08.14 o man får inte komma försent 1 minut.
Ialfl ja TRODDE vi började 08.30 MEN icke sa nicke Slänger iväg ett sms till Emma o frågar när hon ska komma precis då kommer Frida o säger hej vad gör du här?
Jag fattar inget vadå tror de ja sslutat skolan eller?
Men neej hon förklarade att hon har engelska B nu o att vi andra SOM VANLIGT börjar 09.50..

ÅÅÅÅH ja orkar inte har ja stressat för att komma i tid o då duuger de minsann inte..

Nu kom min mentor o vi ska prata lite senare hoon hade tänkt åka hem till mig idag eller smsa berättade hon.
Ja hon är omtänksam..

Nu ska ja sitta här o gloooo tills vi börjar..
O så gå heeeeeela låååååååånga dagen o sen åka hem o döööö
sova tiiiiiiiiiiiiiidigt först ska ja skriva ett brev o fylla påå mobilen har bara 2 spänn på den märkte ja igår ;)

haha

Pusss


<3





Första bilderna på magen vecka 17. Ja det ser ut som de syns skit bra men jag tycker inte det alls faktiskt... Syns mest på brösten =P


Moorning underbara söndag =) Tror du på tecken?

Känner mig super gla idag av nån annledning =). Är hemma nu ialfl =P

I morse typ vid 12 skjjutsade David hem mig. Jag halv sov med öppna ögon (;. Hur som helst Jag o M har bestämt namn till Lillen "Tindra" eller "Theo". När vi åkte i bilen slog ja upp sinnet eller vad man säger o där på en bils regskylt står det "Teo" haha betyder det något? =)

Gårdagen då. David hämtade mig vid 9o tiden efter att ja ätit tacos som bror min gjort =P. När vi kom till han så kikade vi på filmen aventureland SKIT konstig o skit rolig film (=. Sen pratade vi massa skit som vanligt o sen ringde Fontan o vela äta o David hade precis sagt att han va hungrig. Så ja o han följde med F o hans flickvän till Max där dom gluffsade i sig o klagade på storleken påhamburgarna haha (;. Sen skjjutsa de hem oss till David o vi kikade på Tv o skickade in sms te en sån där grejj på MTV svaret blev 63% o typ Nathalie tycker om 3kant eller nå sånt haha. Sen la vi oss o somnade vid 5-6 i morse o vaknade vid 11 han skulle ju jobba =P.. Så ja är dödstrött har precis kikat på Ciao Bella den dög (;. Ska kika på The Boat that rocked eller vad den heter.

O näe ja o David är inte tillsammans =) träffades på 60/70 grejj när jag var 16 år o vi har alltid bara vari vänner han har alltid funnits där =).

Nu har ja små ont i sidan av magen så nu blir de filmtajm o tacos ha de så bra så skriver ja lite senare o lägger upp nån ful bild (:.

PussPuss


Hos David..

Puss

Myskväll ensam <3

Eller ja helt ensam är jag ju aldrig =P T finns alltid med mig!. Dagen började med att ja va helt i min egna lilla värld glömde bort allt o vimsade bort tiden. Sen fixade ja smink + hår ialfl liite. O sen bar de iväg till Ica med bror min, handlade en stoooor godispåse till mig o pizza satts o fetaost o grejjer namnam <3

Sen kom vi hem ja diskade o plockade i den sista disken medans bror min som han gjort hela veckan =P fixade maten. Min del utav pizzan bestod utav tonfisk o fetaost <3 klarar inte av lök just nu. Sen åt ja sjukt mkt så ja nästan sprack kändes de fan i mejj som haha. Sen tog ja de bara lungt har vari så himla trött inte orkat me nått idag sucksucksuck..

De va bara massa skit på tv så jag kikade på the proposal (eller hur de stavas) toppen film att kika på ensam (;. Var inte spec godis sugen dock men sjukt fruuukt sugen vilket ja är nu med ååh tänk kiwi, mango, vindruvor, passionsfrukt, sånna där små oranga saker i nå jäkla blad, CITRON, CITRUS, hallon, JORDGUBBAR, smultron o massa mer fruuuktgalen är va ja är får bli mitt lördagsgodis =P

O till er som undrar NEJ jag är inte tillsammans med mitt ex igen o kommer inte bli de heller o ingen annan heller för den delen. Känns som att alla frågar det hela tiden =S. Jag är SINGEL alltså S I N G E L och trivs jäkligt bra med det har man en bulle i ugnen så lär man tänka lite mer än på sig själv!

Är just nu gravid i vecka 17 =O sjuukt vad tiden FLYYYGER iväg. Kändes som att de va igår ja fick reda på att jag var det men icke. Det betyder att jag är inne på den 5e graviditetsmånaden =S låter ännu läskigar. Personligen tycker ja inte det syns ett skit ännu men ja en viss annan person tycker ju de =P. Ja vill ha en jätte kula javill att det ska synas så jag kan känna mig gravid.
Med tanke på att jag inte kommer få göra någon abort. O det vill ja inte heller o ja tänker ni smart o vara ensam gravid blabla jada jada. I know tyckte så jag med men jag är inte ensam pappan till lille T finns med i bilden igen inte för min skull men för T skull =) skit glad för det han stöttar mig till 100 o vi är jätte bra vänner Love him as a best friend!<3

Nog om detta nu =P vill inte prata så mycket om graviditeten för tillfället måste få tid att SMÄLTA allt. Plus att nu är ja skit trött o mina blommor är döda shit att ja aldrig lär mig vattna.. Åh dessa världsproblem får skaffa plastblommor när ja flyttat (; det fulaste som finns i pricip..

Ne nu ska ja sova vilket ja brode gjort för läääääänge sen kommer ialfl o vakna typ 3 gånger o springa o pissa =P så äre när nått trycker på eller ja i detta fall NÅN trycker på.. Hur som sov så gott alla =)

PussPussPussPuss


Mycket som händer.

Har jag fattat rätt beslut? Jag hoppas det de känns som de ialfl. =) Är lite kluven just nu dock känner för att skriva av mig liite.. Håller på med hårförlägningarna just nu sen ska ja handla Godis o fixa film o sen städa o sen kommer niclas. Fullt upp..

Ibland kommer vi hata varandra men vi kommer alltid ha något vårt lilla T vår skatt som ingen kan ta ifrån oss. Jag kommer ialfl alltid älska er högst!

Puss


Godis för VÅGADE.





Haha personligen tycker jag klubban ser GOD ut men med tanke på att det faktiskt är en ÄKTA skorpion därinne får mig att tveka. Skulle du våga testa?
Isåfall finns de HÄR D7.se kostar 39 :- kronor styck.



Vill du testa något ännu värre? Ja då ska du testa dessa snacks äkta syrsor finns i olika smaker men hos D7 finns bara "salt N vinäger". Kostar 29 :- för ca 7 syrsor. Direktlänk HÄR D7.se


Inredning

Boorring ligger i sängen o har trååkigt. Ska snart pallra mejj upp och fixa o dona mår piss idag... Nu kommer jag införa en ny kategori nämligen Inredning. Hur ni kan inreda era hem snyggt och billigt!

Detta hittar ni på:
Hm.com




1. Rosettdekoration 19.50 :- Styckpris

(Andvänds till att piffa upp kuddar/dyl. Bara fantasin sätter gränser)

2. Kuddfodral 99 :- Styckpris

( Finns i 2 utföranden svart och röd )

3. Kuddfodral 99 :- Styckpris

(Kudde i spetts)





1. Grå pläd 399 :- Styckpris

2. Vit pläd 249 :- Styckpris

3. Grå pläd 399 :- Styckpris


Smärta.

Har så otroligt ont i höger sida av magen =(.. Usch säger ja bara trodde det skulle ge sig men icke haft så i 2 veckor o de blir bara värre.. Men vi får se imån om de kan hitta felet. Håll tummarna för mejj..

Puss


Mitt beslut.

Imån blir det ett besök på Mvc med en massa nålar =S berättar inge mer än det i nuläget. Vi avaktar och ser hur allt slutar. Hemma o sjuk idag mår ja riktigt piss. Men skola icke klaga.

Puss


IBLAND löser sig faktiskt saker.

Kille
som
sjunger
med
tjejröst

<3


En halloween bild på mig!


Allt känns bra nu!

Äntligen verkar allt vara bra igen =) ja är glad som fan över detta nu slipper ja ligga sömnlös om nätterna. Har bara en person att tacka o den personen vet vem den är!

Annars så är ja sjuk idag trist men that´s life!

O personen som skrivit alla taskiga komentarer heter MIMMI och bor i trollhättan. Stackars människa vet själv inte vem hon är men uppenbarligen är hon besatt av min blogg. Aja whatever har man inge liv så.. Hej Mimmi (;.

För övrigt mår ja bra som sagt =) trivs som singel borde ja ens vara nå annat med tanke på min situation =P?!!. Nu ska ja ialfl sova berättar om helgen dåå ja fixat bilderna.

Sussa
Sött
Puss


RSS 2.0