Taggad ;)

Nu ska ja upp o skutta in i duschen =P sen ska ja trixa o fixa med sminket.  Vid halv 3 blir de taxi till sandviken går inga bussar o bror min är bakis o H åker ju utomlands idag.. sen blir de hem till emma slänga i mer blekmedel som ja köpte igår allt är ju typ stängt idag =SSen ska vi klä ut oss o äta kvällsmat hos henne. Paj sallad o baguette o nån ny  glass dumle haha (; vi har då tänkt på allt.Nä nu lär ja pallra mejj upp =)

Ha en bra dag alla

Puss


TAAACK :)



Jo det är bättre med ögonen =). Min mail
[email protected]
Kom på en sak tror mitt ex kan mitt lösen dock så skriv här innan du skriver till mig ska försöka ändra lösen till imån kväll.
Jag gör dina inlägg osynliga nu men ingen kan se ip i komentarerna förutom jag =P

TACK
=)

Dagen som flööt förbii :). O annledningen till min abort!

Yes idag var ja uppe med tuppen halvt (;. Åkte in till Gävle o mötte Emma på stan handlade svarta långa svarta sexiga handskar ni vet sånna där fina =). Sen självklart lösögonfransar, svarta klackskor hårspray, glitterspray en söt liten väska o stayups allt detta till imån. Så nu är hela min outfit klar!

Åt subway tonfiskbaguette =P.. Å satt ute o snackade med emma om min graviditet att det känns som alla andra utom jag är gravid för alla har sånna åsikter emot mig visst ja tar inte åt mig. Ja vill inte tänka på att ja är gravid att ja kan känna han/henne simma omkring ja mår så jävla dåligt för det är trotts allt mitt barn.Ja hade aldrig gjort min abort om pappan inte hade velat det. Plus att jag skulle inte vilja att han fick full vårdnad o själv skulle ja inte klara att ta hand om en unge på egen hand. Ett barn ska ha båda sina föräldrar vare sig de bor ihop eller ej! I min hjärna försöker ja verkligen låssas att ja inte är gravid men ibland känner man o det känns hemskt. Jag vill inte göra abort men ja måste.

NU
VET
NI

SLUTA
FRÅGA


Efter min macka bar det iväg till systemet första gången för mig (;. Köpte cider o champange.. Sen har vi köpt mat till imån o så hårfärg te emma oooo en låång histooria.. 3 förpackningar som ja kämpade för räckte inte så nu har ja 3 till här hemma som vi ska slänga in imån =P Nu har niclas åkt hem efter Te o coco chanel filmen (;

Puss


Skaffa ett liv!

Anonym om <3:
ska du dricka när du är gravid? herregud människa.. jag tycker synd om dig. fjortis är verkligen va du är. du kommer aldrig kunna bli gravid igen om du håller på så..
IP: 83.252.37.179

seriöst vem du än är sluta läsa min blogg du klagar om saker hela tiden =S.. Ser att det är samma eftersom man ser IP på alla som komenterar.. Jag skulle aldrig dricka om ja skulle behålla barnet så nu vet du o har ja sagt att jag vill ha barn sen eller nej knappast ditt problem o fjortis kom me nå bättre..

<3

=).. Piggnade ju på mig så ja åkte till david o det var mysigt som vanligt vi kikade på mammas pojke o inlåst o lite av världens största P***** (; haha.. AJa nu ska ja sova för ja ska upp tidigt in till gävle för o kika på skor till lördag o köpa sprit o lösögonfransar o glitter.. O bleka hennes hår =) så go natt

David du är världens bästa! ; )

PUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSS


Fuck You!

Till personer som läser min blogg och klagar:

- Varför läser ni om det enda ni gör är att störa er på vad jag skriver om och hur jag skriver/stavar whatever. Är ni så jävla patetiska och bittra att ni inte har nå viktigare för er mer än att klaga?

Bye!


Ändrade planer.

Fick sms i morse blir ingen lokal till på lördag för hon har blitt sjuk. Men allt har löst sig i alla fall för vi ska vara hos alex istället förhoppningsvis blir det bättre än förra året =)

Jimmy kommer inte idag vaknade o kände mig helt off kände att ja inte orka gå upp =P.. Ont i hela kroppen känner mig misshandlad haha speciellt över revbenen o i sidorna har sjukt ont.. Stackars mejj (;


Goodnatt <3 Misse i gaderoben ;)..

Trodde huvudvärken försvann för en stund men nej varit fri samanlagt 30 min idag.. Stackars mejj! Har legat i soffan o kikat på piss program o druckit te så nu känns de ialfl lite bättre =).. Hoppas ja mår bra imån för då kommer Jimmy hit vid 12 tiden en stund ska bli skit kul att träffa honom igen (=

För en stund sen kom syster in med katten i famnen o tydligen hade han vari instängd i en gaderob stackarn haha han blir alltid instängd förrut satt han instängd i garaget i 3 dagar utan att vi visste nått.. Noll koll..

Har föresten fått en räkning ifrån skolbibloteket haha har inte vågat öppna ännu  vet att den kommer ligga på runt 2000 rena rånet (; men så gåre om man inte lämnar tillbaka böckerna i tid haha aja egentligen är de lika bra att den kom nu direkt efter studiebidraget o allt! Men ja kommer inte öppna ännn =P

Nu ska ja sussa så ja kommer upp imån o hinner träffa Jimmy fan nu skulle mamma vari här hon som tycker så mycket om han (;

PussPuss


Huvudväääääääääärk..

Har sån jävla huvudvärk o känner mig små hängig just nu så blir hemma ikväll! Har inte lust med nått just nu bara ligga o sova så de blir en tidig kväll idag!

Puss


Ett "icke" nödvändigt inlägg!

Just nu är jag trött på folk som försöker lägga sig i mitt liv! Vafan skaffa er ett eget jag HATAR folk som tror att de kan bestämma vilka val jag ska välja vilka vägar ja ska gå osv. Shiet liksom varför? Det är ändå MITT LIV inte erat!

En sak jag stör mig så in i helvette på är folk som ska bry sig om MITT rykte..EHH för det första jag bryr mig inte om mitt rykte ja skiter totalt i att vissa tror att ja är en bitch en hora varför ska jag bry mig om det? O varför ska ni tro att jag kommer bry mig om det bara för att ni säger det? vemvet jag kanske är en bitchig hora de kanske inte bara är ett rykte?

Är det vad ni tror ja då är det erat problem inte mitt!

PussPuss


Utsläppt hår ;) gårdagen.




Hade utsläppt hår igår NOT bara en stund när ja slängt i hårförlägningarna men aaaa så här ser ja ut i utsläppt innan det åkte upp i en toffs =P ni ser ju varför ja inte kan ha utsläppt.. Vissa passar helt enkelt inte i det (;


Onsdag helt dööööööööööd.



Träffade plutt peller igår o vi kikade på 2 kassa skräckisar =P. Han försökte lura mig att se en värdelös film först som var själv filmad. Ni vet sånna filmer som "blair witch prodject" osv hatar sånna filmer de värsta javet haha.. Ialfl de blev sent var hos honom vid halv 10 o åkte hem vid 3 typ. Sen frös ja så mycket att ja vaknade av en mardröm vid 4a o kunde knappt somna om................

Just nu är ja allt annat än sugen på frukost men aa lär väll äta nått är typ småå hungrig.. Annars idag händer inte mycket ska väll förmodligen bara hem till Marcus ikväll.

Imån händer ingenting alls sköönt =).. O på Fredag ska ja till Emma o fixa hennes hår o köpa dricka o smått o gott till på Lördag LÄNGTAR =) ska bli så himla kuuul ju =D

PussPuss


Hjalle svanslös.





Mitt liv mina åsikter ;)

Jobb/Soc

Nu är ja vaken tårarna rinner haha nej är inte ledsen gäspade nyss (;. Idag stör jag mig på folk som bara ska klaga o tro att alla andra kommer tycka synd om dem osv. Det är inte synd om er! Man lever det liv man bestämmer sig för o leva ni väljer de vägar ni går jag väljer mina.

Jag har sårat många i mina dagar men sån är jag "kännslokall". Jagvill kunna göra det jag vill skriva vad jag vill utan att någon tar illa upp eller ja gör någon det är de väll dennes problem inte mitt? Jag har skrivit många sjuka saker (kommer inte gå in på vad) saker som jag inte vill uppleva saker jag skriver när jag hatar mig själv som mest när jag ser ner på mig själv när jag bara vill dö.

Jag skriver inte detta för o säga att ja vill dö osv. Alla vill ta den enkla vägen ut ibland men vi stannar kvar och fightas i alla fall. Jag skriver inte för att nån ska tycka synd om mig för jag mår bra ja mår inte dåligt. Jag kommer ta studenten i sommar och sen kommer ja förmodligen börja jobba direkt =). Visst alla behöver inte en utbildning för dem kan klara av själva att fixa jobb.Sen finns det ju dem som bara är lata därför går dom på soc. Visst vissa har en annledning men är man inte sjuk har man inte barn osv. Sitter man bara o ruttnar ensam i sin lägenhet då skulle i alla fall jag skämmas som fan. Men det är jag det (=. Jagvet att vissa kommer reagera starkt på mina ord men vadå detta är mina åsikter inte era!

Det som jag tycker är allra viktigast är nog körkort har man inge sånt hur fan ska man då kunna få ett vettigt jobb? Har man inte ens ekonomi till mat en hel månad då äre kört hur mogen kan man vara då på en skala? Jag ska ialfl inte gå på soc. Visst ja är lat ibland men inte så lat att jag tror att allt löser sig av sig själv.

Kärlek/Förhållanden

Jag har träffat många personligheter igenom mina år. Har dock aldrig träffat den rätte för mig ännu. En sak har jag lärt mig jag skulle ALDRIG kunna ha en pojkvän som:

- Gråter för minsta lilla motgång

- Inte kan ta ansvar för sig själv

- Inte kan lyssna på någon annan för att han tycker så synd om sig själv att han ska prata om sitt tragiska liv samtalen igenom

- Blir besatt och vägrar lämna mig ifred tror att han äger mig

- Är så svartsjuk att han är tvungen att spionera

- Hotar mig/mina vänner bara för att jag inte vill ha nå me han att göra

- Är kännslig herregud träffar nästan alltid de som inte tål ett skit

- Förbjuder mig att träffa killkompisar när jag är ensam

- Blir arg och svartsjuk när han får reda på att jag ska umgås med en kille även fast att vi inte är tillsammans

- Paranoid och tror att polisen är efter honom och att alla killar på stan ska slå ner honom. Men när man går förbi killarna kollar de inte ens!

- Har problem med polisen OOOOO va cooolt NEJ!

Ja ni ser listan kan göras jävligt lång men avslutar den där för tillfället. Dessa punkter är tagna ur mina förhållanden så jag hänger inte ut någon eftersom det bara är de själva som vet vilka de är! Jag har bestämt mig för att vara singel för att dessa punkter finns alltid i förhållanden och jag kan inte alltid följa reglertvärtom jag gillar att testa gränser speciellt när jag vet att killen spionerar. Sen en sak som verkligen är en TURN OFF är nog killar som ska skryta om hur populära de är. Går vi på dagis fortfarande eller? Killar som skämms för små saker för att de TROR att de är så jävla snygga fast att de inte är det.

Skit samma nu ska jag vara singel läänge jag vill ha en egen lägenhet som ingen annan bestämmer i. Jag vill kunna dra dit vem jag vill jag vill kunna göra vad jag vill när jag vill det.

PussPuss


San Augustin den 21 December - 6 Januari



Resan är nu bokad o allt vi åker dagen före jullovet och kommer hem dagen innan vi börjar skolan igen. Ska bli så himla skönt att slippa snön och kylan. Men kommer kännas ensamt förra gången ja var dit följde ju mitt ex med visst vi bråkade MYCKET men han fanns ju där så vi kunde hitta på vad vi vela i pricip men nu åker ja bara med syskonen aja =P får gå det med (;.

Går igenom bilder på datan har inte många här men några från typ gamla fester osv haha små kul att kika på faktiskt.

Här är några:

Glitterfesten09



Sommar
Med
Ida08




ÅÅÅHHHH...UNDERBAR!!


Älskling<3




Måndag=)



Måndag.. Ligger i min säng med en misse under sängen =P.. Väntar på mat det blir fiskgrantäng mums =).. Ska snart sega mig upp o duscha o sen fixa mig lite o sen fortsätta bråka med filmen som vägrar fungera tur att ja har en vecka på mig att se den =)


Tjoohflääääääng....


Söndag..Hemma!

Nu är ja hemma varit de en liten stund..Sov hos David inatt myysigt =).. Idag ska ja städa lite o aaa vänta ut tiden så ja kan äta brunch =P

PussPuss


Lördag!

Ligger i sängen nyss ätit "enchiladas" (kryddad köttfärs i totillia som man gör i ungnen täkt utav good sås) det var svinigt gott =) tyvärr tål javinte lukten av kött osv men ja de gick i mådde bara liiite illa gu ja längtar tills detta är över försöker hela tiden glömma att ja är gravid bara för att annars kommer allt kännas så mycket svårare när ja ska göra min "förlossnings" abort uuew smärta.Men ja förtjänar den smärtan usch vill att det ska gå fort men det kan ta 6 timmar - 1 dygn med värkar o dylikt.. en sak är jag jävla rädd för tänk om ja hinner känna bebisen simma eller sparka i min mage ja skulle inte klara av att göra detta då men ja hoppas ja slipper känna det så att detta kan få ett slut.

Vid 8a ska ja ta bussen till David om inget annat kommer upp för honom man vet ju aldrig =P. Nu ska ja snart fixa håret sen är ja klar eller ja lär väll klä på mig också men aa.. Ha en trevlig kväll vem du/ni än är!

PussPuss


Underbar!



underbart vacker låt!
Igår blev de sent först var niclas här o vi kikade på 2 kassa filmer sen åkte han strax före 12 och jag bara tog de lungt o snackade med folk till 3-4 i morse då var ja halvt död..

Nyss äti frukost macka med hallonsylt gott
Nee lyssna på låten nu ska ja kika på tv puss


Heregud.

Jo ja är gravid lilla anonyma du som skrev men de har du inte med att göra ja vet inte ens vem du är!

Sitter i skolan för tillfället.
Ska snart åka hem o få mat i magen döds hungrig
sen ska ja städa o ikväll får ja kanske besök vi får se hur de blir med det (;..

Nu är ja låånghårig igen o ingen utväxt alls =)
Älskar mitt hår <3
Vill få det vitare bara..

Men nu lär ja rusa

Puss


Onsdag!

Yees.. Igår blev ja 20 år yey känner mig gammal (;.
Hur som igår så gick ja i skolan som vanligt o sen så gick ja på stan med Emma o Malin =) köpte äntligen en halloween kostym =D ska vara en mus en sööt sådan på halloween älskar min dräkt hoppas ja gör de nästa vecka med annars så känns de inte riktigt värt att jag lagt ut 700 på bara den..

Hur som helst blev lite smink o kläder o smycken o rosa bandet igår.

Sen så kom pappa och hämtade mig o ja blev firad fick pengar platttång o smycken =).
En massa go mat osv.

Nu ska ja bara invänta mitt löshår som bör komma hm imån eller på fredag sen är allt klart förutom dricka men de får ja fixa i sista sekund känner ja just nu!
O som ni förstår så kommer ja inte vara gravid länge till trodde ja skulle må dåligt men nej ja känner att detta verkligen är helt rätt har inte vari glad alls att ja vari gravid bara försökt lossas vara det men har bestämt mig för att vänta nu vet ja att ja kan få barn så då kan ja luungt vänta tills ja är 30 o har jobb och ekonomi o är gift!
Hur som helst det är snart ett avslutat kapitel!

Ikväll ska jag till David som är nyopererad :P o säga hej troligen vi får se hur de blir med det om ja hinner osv..

Imån ska ja bli ännu mer firad!

O på Fredag komme Jimmy kanske till mig så det ska bli kul.
Känner mig glad och avslappnad just nu fast mest trött :P
Över jul/nyår ska ja till mamma hon bokade biljetterna igår, så skönt att komma bort från sverige o alla människor ja bara vill komma bort ifrån!

Nej men nu ska ja kika runt lite o sen blir det skola för hela slanten helt ensam här just nu :P


Söndag!

Känner mejj helt sjukt glaaad idag =) känner mig fri som en fågel.

Igår var jag hos David vi kikade på "wild hogs" båda var aströtta så vi somnade.  Vaknade några gånger så är typ halv trött just nu. Åkte till donken vid 12 när H kom o hämtade mig =P så aa.

 ååå nej lilla äckliga själviska patetiska M det du gjorde var olagligt man får inte hacka sig in på andra. =). jag vet att du läser eller du kanske snokar mina hotmails eller nå? fortsätt så amäler jag dig!

Jag vill inte ha ett skit med dig att göra du är besatt. o näe David är ingen gammal kk han är en vän!!!

 Skitsamma låt mig bara vara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Lördag.

Jag skrev ett inlägg tidigare idag men blogg.se krååånglar som vanligt. Sånt är livet =)..

Igår firade mamma o dem mig fick en massa fiint..Indisk mat blev det också..MUMS..

Kvällen flöt på och jag halv somnade så vi åkte hem ja somnade halv 12 och vaknade vid 4-5 tiden då hade ja fått en massa sms som ja inte orkar bry mig om jag blev inte ens ledsen jag har inte gjort nå fel!

Hur som helst jag blev arg och besviken så ja kunde inte somna om. Istället fick ja ett obehagligt lungn i kroppen du visade din rätta sida!

Smsade med en massa vänner och pratade mobilen varm i mitt kalla rum!

Bestämde träff med David ikväll han har ju flyttat och det var sjukt länge sedan jag träffade honom sist ska bli skönt att starta ett nytt kapitel i mitt liv nu!

Kommer sluta skriva om min graviditet i bloggen för ingen som läser har med den att göra!

Ensam och gravid jaa de är ialfl många som klarat det!

Nu ska ja duscha o fixa mig!


Stopp - Knappar.. + Breeev

De suuger ju :O.
Igår fick ja nån typ kännsla av att min stopp knapp på bussen inte funkade.
Men ja sån är ja alltid orolig över små saker haha..

Ialfl så vare nån kille som satt sig brevid mig o vi satt där fram där man kan typ ha bage..
MM.. Tänkte typ aa men ja är bara fjantig klart knappen fungerar..

Så kommer min busshållsplats..

- Klick klick klick klick

FAAAAAAAAAAAAN den funkar ju inte haha ja fick små paniik ja kunde inte resa mig o trycka på knappen i taket eftersom han satt brevid mig o min jacka är steeeeeeeel i armarna den sitter som skinn :P..

Så ja frågade damerna bakom o

- Klick klick klick
VAAAAAAAH MIN PLINGA FUNGERAR INTE

säger hon inte ganska högt så en på raden brevid hör

- PLIIIING

Hennes funkade ooo ja blev glad så skönt att veta att andra hjälper till :D
Ja skulle aldriig våga skriika STAAANNNA :P haha
sån är inte jag,.

Men aa nu har ja vari med om skapp knapparna o hoppas de adrig händer igen haha ;);)

Nödvändigt inlägg?
Ohhjaah ;)

Idag fick ja även brev hem oo så kul tänkte jag fast sen såg jag att det kom från gävle sjukhus..

- Du finns i "riskgruppen" så du kommer få vaccinera dig emot svininfluensan dessa tider!
Bla 20 oktober :O haha knappast att ja tar en spruta på min 20 års dag :S får göra de dan efter då..

Om ja vååågar ;).

Sen får ja en spruta i november med samma månad ja ska ta en massa prover shiiet ja som är asskarjj för spruter detta är då verkligen inte mina månader eller heller..

Fast jaaa är man i riskgruppen av de som kan "dö" eller bli allvarligt sjuk i väärsta fall (tror dock bara nån enstaka gjort det) såå får man stå först i kön. ONÖÖDIGT influesnan har ju fan sluuuuuuutat nu..

Aja..


MvG Linnet..

Läära bara skryyyta lite ;)
HAr trikå kurs just nu o sydde ett grått linne (som blev skiit bra)
Sen skulle man ha nå personligt på det så jag skissade ner ett troll eller emo kille på 5 min o sen tröck ja dit den med tryck färg (första gången ja tryckte) Ja  är nöjd bara för att det va första gången och för att min lärare gillade lösningarna ja hade använt mig utav när ja sytt linnet och hon gillade min gubbe så ja fick högsta betyg =)


Hejdå Sandviken =)

Yees mammi ringde o berätta att hon var ensam inatt o vela att ja skulle komma redan idag (ska ju vara där hela helgen) så aah nu ska ja typ packa o sånt skit suck suck suck..
Nej men de går foort..

Ja o Hjalle svanslös lekte i cam idag :P

Oss

(fast ja va mest ego såå ja fick fler bilder än han ;)



Älskling <3
- aah han både älskar och hatar mig för han slipper ha tratten runt huvve när ja kommer hem men ja de är gämt ja som lär sätta fast den igen sen när vi ska bort eller sova eftersom ingen annan kan..



Jag sååg bara arg ut ;)

Mjukiströjja idag sköönt som fan liiite kallt kanske o sen har ja vääääääääärldens utväxt som ja döljer här då :P..

Aja en underbar dag var det host host..
Ja o elin fick fel färger så ja imån har vi inge alls att göra i skolan bläblä...

Tjingeling..

God natt..

Mår inge bra alls idag.. Jadda jadda.. Vem bryr sig egentligen? Moi!
aaah shit the same ja ska sooova nu ialfl o pallra mig till skolan o ge mig själv en spark i baken..

..Jag Älskar Dig Mattias..

- Orkar inte ringa ikväll bara..
Men aah vi har ju redan pratar idag så ja ringer imån.
Men en sak måste du förstå ja är proppad med hormoner just nu
aah ja skyller på dem för i ena stunden är ja jätte kär i dig i andra stunden
vill ja inte veta av dig o i tredje stunden ja dåå gråter ja bara..

Hahah att bro på dessa jäkla hormoner ja nu kommer tårarna igen haha pappa ringde o fråga va ja vill ha på min 20 års dag.. Ja vad ska ja säga ingenting? Ja önskar mig ingenting utav nån men han vill verkligen.. Åååh ja hatar mig själv.. Ja önskar ja "kände" honom för de gör ja inte ja sakna honom hela tiden men ja ringer aldrig.. För ja vågar inte.. Varför? Jo för att ja är rädd att ja inte ska ha nått att säga.. O ja om denna graviditet går som den ska vet ja inte ens om han kommer finnas kvar i mitt liv inte om mamma och övrig familj/säkt heller kommer göa det?.. Ja hoppas för ja älska dem allihopa de är inte de att ja behöver deras hjälp osv utan de är helt enkelt för att de är min familj och ja älskar dem och vill inte förlora dem mer än ja redan har gjort.. Ja känner skuld till dem jag känner typ att ja förstör deras liv nu när ja är gravid.. Undrar hur de kommer reagera.. Jaaaa nu ska ja sluta böla o krypa ner o sova o drömma en härliga mardrömmar som vanligt!

sweet dreems

Natakoz.

Dra åt helvette allihopa!

Folk som bara ska klaga på att ja inte använder punkter eller stavar fel osv VARFÖR läser ni ens puckon?
Folk som ska lägga sig i och tro att ni kan styra över mitt liv dra åt helvette..

Å att vara gravid suuuuuuuuger just nu ialfl allt är tråkigt spec mat hur fan ska man kunna äta ett jävla skit om man inte tål nån smak eller nån lukt? Å alla jävla mardrömmar som jag fått från att ja blev gravid o att man måste springa på toaletten hela nätterna liiiten blåsa ab.. O att vara ensam det är värst visst mattias finns men ändå inte..... Han finns där men inte här sure snart men han kommer ändå inte vara här HÄR alltså för mig.. Jagvet inte vad längre..

Men aah..

Nu ska ja äta en äcklig pizza..

Hemma igen!

Hemma igen då ska snart sova..

Haft en unnnderbar helg hos mamma =)
Så himla avslappnande ätit jätte god mat och bubblat utomhus i fredags störtskönt!

nej nu ska ja soova så ja orkar upp imån lär komma ihåg att ringa angående studentmössa + mamma för att få tiderna när filmerna går att köpa till henne..

Snart åker de hem till spanien tror det blir nu i veckan!


RSS 2.0