Osocial ett tag..

Ja nu minsann har data sladden pajjat återigen så nu kommer ja inte kunna ladda in några bilder o så.. bara så ni vet.. Men nu ska jag plugga (fackteckning)

ni får ha de så bra :) PUSS


Måndag - Pics..

Idag mår jag definitivt bättre :D jag känner mig så himla lycklig för stunden tack alla fina vänner ni är underbara utan er skulle ja inte må så här bra :)..

Dagen började med Textil som vanligt (skjort/blues kurs) det var lagom kul när man sovit 4a timmar :P 01 - 05 haha.. Men det gick jag börjar äääntligen bli klar med den sista detaljen <3 oooh vill bli klar med denna tråkiga o hemskt svåra kurs. Efter det hade vi natur.. o ja det var på gränsen att ja somnade, det enda vi fick göra var att lyssna o skriva... Sen var det lunch falukorv o potatisos MEN falukorven tog slut efter bara nån timma :O:S vi fick inge sånt men det gjorde inget för vi fick starka kebabjärpar :P dem var jätte goda ;)..

Fast ändå inte alla som tycker om, ja tror till o med det hör till relionkosten.. Varför är det så här? ska inte skolaten räcka till alla?

Sen hade vi valfri plats på samhällen så jag o emma skyndade oss att skriva ut papper om jämnställdhet o sen stack vi hem till henne o kikade på tv i hennes nya fina lya :).. O jag åt choklad ;)..

Egentligen slutar vi 15 idag men nej inte IDAG för då var det bowling "suck" vi lärade både betala för oss och stanna kvar extra länge :S.. what the hell..

Lalla nu gör ja inget ialfl missade min buss så åkte med H hem fast först in till dollar med syster så ja kunde köpa nya kollegieblock ett svart o ett rött o fejk skinn :P o sen köpte ja ett armband till syster oo va snäll ja är ;)..

När ja kom hem lekte ja amatör fotograf, min katt ställde upp som modell haha de vart kassa





Dumma snö försvinn!!



Jag vill Ha sommar sol o vackra blommor :D..



Mitt monster som ja skapa utav trolldeg igår haha ;) fan vad tråkigt man kan ha då..





Detta är då min älskade HjalleBallePäronSkalle <3 finare katt finns inte..

Ni får ursäkta men ja har fallit för secondhand serenad :) så här kmr återigen en låt med dem..



Att bli mer självständig.

Jag är väldigt självständig redan nu en jag vill gå ett steg längre och bli mer självständig än vad jag någonsin varit.
Vi får väll se hur det går :)...

Har kikat lite på Tila Tequila.. Personligen fattar ja inte hur man kan tävla om någons hjärta.. hur jävla fejk är inte det? Man vet ju redan att anntingen söker folk för ytan eller för att de vill vara med i tv.. Kärlek i tv pyttsan.. :P..

Men kärlek på internet då? Jag har kluvna meningar/tankar om det. Jag har absolut ingen aning.
Bra med internet är att:

* Man kan lära känna en person på en helt annan nivå.
* Man kan se ut precis hur man vill när man snackar med den andra.
* Man kan låssas vara glad när man är ledsen.
* Man kan blockera om man inte vill veta utav personen.
* Man behöver aldrig träffas

Det som är dåligt med internet:

* Man vet inte vem man pratar med, det kan trotts allt vara precis vem som helst.
* Man lär inte känna en person på det sättet man tror, man lär nog bara känna personen på djupet men inte kännslomässigt. När man skriver något kan det ju uppfattas som negativt när de är positivt eller tvärtom.

En sak jag tycker är extremt viktigt är att man får se varandra i cam o snacka i tele innan man ses, sen det där med att man ska ses in public så många är runt omkring gillar inte jag. Ska ja lära känna någon vill ja inte ha en massa människor runt mig, visst man kanske tar en stor risk, men det är ju upp till var o en..

Fast nu vet ja inte om ja kommer träffa någon på ett tag, har nog lagt det på hyllan nått år nu :)..

Puss

Varför mår man dåligt över någon man ändå inte älskat?

Varför mår man dåligt över någon man ändå inte älskat? Jag kan inte förstå hur jag kan falla för de killar jag gör? Eller faller jag ens? Jag har aldrig älskat någon förutom min familj o mina vänner, men aldrig någon kille.

Visst det har ändå varit svårt att lämna en del personer, för man kämpar så hårt för att det ska fungera men ens hjärta o ens inre säger hela tiden stop det här är fel sluta.

Men ändå gör jag samma misstag hela tiden hoppar in i förhållanden med folk ja inte känner mer kännslor för en som vänner. Men ja ger dem en chans ialfl, fast allting slutar ändå lika, mina kännslor kommer ikapp o ja kan inte ljuga för mig själv nå mer, ja kan inte vara med någon jag inte älskar.

En sak jag har tänkt på att om man inte älskar den andra personen så kan man till o med känna sig äcklad utav henne/honom av någon annledning.. Så brukar jag känna..

Nu har jag bestämt mig för att inte träffa killar som enbart är ute efter förhållanden. Alltså det är inte för att jag är ute efter sex för det är jag absolut inte, men vänskap. Varför kan man inte bara träffas o umgås som vänner? Och om man får kännslor för den andra o den för en själv då kan man väll försöka? Då känner man ju varandra på en annan nivå än om man bara börjar dejta med detsamma. Jag har också lärt mig att jag tänker inte ändra mig för någon annan, ja kan inte leva ett dubbelliv som en annan person, för vem kan göra det? Jo kanske dem med hjärtan utav sten eller om man verkligen har en bra annledning. Men det har inte jag, bara den andres vilja. Jag vet ja har svårt att visa kännslor för någon, och för det mesta brukar killar tycka att det är jobbigt.

Men jag gör det inte med flit, jag kan inte tvinga mig själv att få kännslor för någon, varför kan inte folk vänta bara? Ge mig tid? Allt behöver inte ske på en vecka. Jag tycker att om man säger att man älskar någon så fort utan att ens känna personen, då menar man de inte, då älskar man honom/henne inte. Så är det bara, lika om man pratar skit om personen eller stör sig på en massa, eller ligger med andra då kan man inte heller älska den andra personen.

Ingen är vard att sörja över när det gäller dumma ex.

I fortsättningen tänker ja bara träffa sånna som har samma värderingar sånna som har släppt sina ex och sånna som vill vänta med sex. Sånna som kan träffas som vänner, vad förlorar man på det? Ingenting alla behöver vänner..

Tjingeling

To the boys

När hon går ifrån dig. Gå efter henne

När hon stirrar på dina läppar. Kyss henne

När hon puttar eller slår dig. Ta tag i henne och släpp henne inte.

När hon börjar svära åt dig. Kyss henne och säg att du älskar henne.

När hon är tyst. Fråga vad som står på.

När hon ignorerar dig. Ge henne uppmärksamhet.

När hon drar sig ifrån dig. Dra henne tillbaka.

När hon ser ut som värst. Säg att hon är vacker.

När du ser att hon börjar gråta. Håll om henne och säg igenting.

När du ser henne gå. Smyg upp bakifrån och krama henne.

När hon är rädd. Skydda henne.

När hon lutar sitt huvuvd mot din axel. Lyft upp hennes huvud och kyss henne.

När hon tar ditt favoritplagg. Låt henne ha kvar det och sova med en natt.

När hon retar dig. Reta henne tillbaka och få henne att skratta.

När hon inte hör av sig på ett tag. Försäkra dig om att allt är okej.

När hon tvivlar på dig. Försvara dig med sanningen.

När hon säger att hon tycker om dig. Så gör hon det mer än du kan förstå.

När hon tar tag i din hand. Ta tag i hennes och lek med hennes fingarar.

När hon "studsar" in i dig. "Studsa" in i henne och få henne att skratta.

När hon berättar en hemlighet. Håll den hemlig.

När hon tittar dig i ögonen. Titta tillbaka och vänd inte bort blicken fören hon gör det.

När du krossar hennes hjärta. Försvinner aldrig smärtan.

När hon säger att det är över. Vill hon fortfarande att du ska vara hennes.


Du är död för mig..

Du fick din chans men du tog en annan alla dina ord blixtrar i mitt huvud.. Du älskar att manipulera folk eller hur? Jag fattar inte hur du kan säga att du älskar mig och bara för att ja inte kan säga detsamma börjar du helt plötsligt älska ditt ex allt händer på EN JÄVLA DAG ditt ex som du snackat så himla mkt skit om :S du är en sjuk person du behöver verkligen läggas in.. Du sårade mig hårt men jag kommer glömma dig snabbt för jag älskar inte dig jag kan inte... Du gav mig ingen chans att känna efter allt var pang på.. Varför ska det alltid vara så? varför ska allt gå så fort? FAN VAD BESVIKEN JAG ÄR :'( DU kommer aldrig någonsin att få bli en del utav mitt liv igen ='(

Släckte ni lamporna? =)

Det gjorde i alla fall vi här hemma (förjatvingadem) Fast ingen av grannarna gjorde det "DummaDom" MenMen sånt är livet, de va ju trotts allt frivilligt men ja lär säga att de hade blitt mysigt om de gjort det  mörkt överallt (EttLitetStrömavbrott)

Idag fick jag göra en goood kyckling sallad ;D gjorde 2 bunkar (EllerVadDetHeter) så blir sallad imån med :D läängtar.

Underbar Sommar KycklingSallad:

* Soltorkade Tomater
(Eller mini tomater röda/gula)
* Gurka
* FetaOst
* IsbergSallad
* Rukola
* RödLök
* Grillad kyckling (som man köper varm o klar på Ica)
* Ägg
* Dressing

Eventuellt kan man ju även ha majs och paprika till men idag känndes det inte rätt för att dom hade köpt färdig hackad bland sallad med typ fänkål eller nå liknande morötter o isbergsallad

Fast ja lär då säga den blev underbar även om vi varken hade rödlök eller soltorkade tomater eller rukola.

Puss

Idag släcker vi våra lampor mellan 20:30 - 21:30

Earth Hour: Ikväll släcker Sverige och världen ljuset kl 20.30-21.30

Ikväll klockan 20.30 lokal tid släcker miljontals människor över hela världen ljuset i en manifestation för klimatet. Genom en enkel handling - att släcka ljuset under 1 timme - kan du vara med och sända en signal till världens makthavare att de vid FNs klimatmöte i Köpenhamn nu i december ska våga fatta de beslut som krävs för en framtid på jorden.

Det ska jag göra :)

Du/ni kan anmäla er på wwf.se så får ni era namn med på deras sida.

Var med och visa erat stöd släck lamporna ta fram ljusen och kanske en vän/pojk/flick/vän och slappna av :D

Så här kommer det se ut hos mig den timman.

Kom igen och visa att ni bryr er =)



Jag [hjärta] smärta/extrem klantighet?

Igår blev inte kvällen som vi velat.. Men det var ändå mysigt att träffa emma =).. Vi för festa hos henne o spela poker o så.. sen stack vi ut i snö yran och träffade hennes pojkväns vänner o vi skulle in på interpol men tror ni inte de jävla vakterna va dumma i huvudet? Jo minsann de släppte inte in emma bara för att hon inte hade "rätt" kläder på sig lika med en kille som hade ett hål i sin jacka? :S vafan är detta? INTERPOL NEJ TACK ja har aldrig varit in där o nu kmr ja definitivt att inte gå in där heller vakten skrattade åt min kompis o honade henna fyfan säger jag!!!

Så vi stack hem till emma o snackade lite o så sen hoppa ja på bussen hem till viken.. När ja går av bussen känner ja hur halt det är men glider ner en bit nedanför vägen (på en stig) sen kommer david o ska hämta mig då PANG ligger ja där haha.. när ja kikar upp (vaknar eller va man ska kalla de) så står där två poliser o david bredvid mig.. Pinsamt läge eller vad? fuck va ja skämms o fan vilke huvudvärk ja har och ont i nacken o världens fulaste o ondaste blå märke på armen haha synden straffar sig självt?..

Tack David för att du är en sån underbar vän :)

Poooker Face


Konstiga/böjjbara knän?



Btw tack för alla söta kommentarer :) blir så glad när ja läser sånna..

Lazee - Hold on

Lång hårig igen :P..

Hihi snart ska jag in till Gävle o Emma .. Hoppas alla får en rolig dag/natt för det kommer ja att ha :)

Siss and Me..




Vitt kort snart lååångt igen :D om nån timma eller två



Resultat efter Extreme blonderingen.. Nu ska bara hårförlägningarna i o sen blir det festa med Emma i Gävle ikväller :)


Katastrof.. Tappar mitt hår...

Drog handen genom håret EN gång i duschen.. Detta blev resultatet..




nu är ja skakis..

Bleka hår in progress :P

Just nu bleker ja håret :D.. det gör oont sticker svider o bränns o min hårbottnen blöder..:P små sår..

Bilder prosessen haha..







hihi bara typ 25 min kvar då...

Blond o korthårig.. får se om ja hinner bli långhårig idag eller imån :P

Puss så länge

så mycket betyder jag för dig = Ingenting...



Idag är jag ledsen ='(... Men nu vet jag... Du bryr dig inte...  Jag fattar inte varför jag gav "oss" ännu en till chans? Minsta motgång så säger du att ja säger att allt e ditt fel.. O just nu antyder du på att ja inte bryr mig om dina kännslor :S.. Tack mattias att du inte bara kunde säga det till mig =(.................



" En förlorad vän är alltid saknad "

Förvirrad =/....

Jag vill bara ha tid du spelar ju ändå? Så vad är de som är konstigt mellan oss? Ja känner bara att ja verkligen vill tänka igenom allt o sånt innan vi ses igen vilket vi kanske gör på torsdag efter att ja läst din blogg känns de konstigt.. =( ja önskar du kunde säga vad du känner till mig... Men av  någon annledning gör du inte de =/.... Jag vet jag har inte sagt till dig vad som hänt i mitt liv heller men ja klarar inte av det just nu.. ja vill bara glömma de o fokusera mer på dig o mina andra vänner mitt liv o glömma allt tråkigt som hänt.. Men nu vet ja ialfl vad/hur du känner... att ja bara leker med dig :S, vilket jag aldrig skulle kunna göra.......... Men men de är ju så du känner.......




Idag ska ja vara ledig bara o plugga små städa och bleka håret + sätta i nya hårförlägningr <3 det behövs..

"kram"

Onsdag

OOO en underbar låt =) så himla vacker. ni måste verkligen lyssna.



Idag har jag varit i skolan o haft textil heela långa dagen vaknade 05:00 som vanligt o var hemma vid 16:30 ungefär.. Dagen var så jävla seg somnade nästan hela tiden.. Usch.. Förstår inte varför ja är så här trött? Jag sover ju nu för tin?
 
Jag ska umgås med Emma i helgen o festa lite om ja inte är så här trött men hoppas ja piggnar på mig o inte håller på o blir sjuk :).. Och idag fyller en utav mina bröder 18 år :P haha han är lika gammal som mina klasskompisar förutom Emma för hon blir snart 21.

Annars har ja inte gjort så mkt idag handlade lite smink efter skolan bara o sen åkte ja hem o fick smörgåstårta och kikade lite på the hills och life of bryan

En till låt haha :P



och en till fiin låt :P


Lägger upp bilder från dagen sen..

Här är en ful haha :P

Jag orkar inte nå mer..



Jag hatar din närhet så lämna mig ifred sluta söka upp mig du kan inte göra mer illa än vad du redan gjort.. Ja känner inte längre när du tar på mig jag flyger till en annan värld en annan dimesion där inte du existerar!!!

SNÄLLA LÄMNA MIG I FRED ='(

Till Mattias


Mina Ögon..

Mina ögon kommer snart ploppa ut? Det som så ='( fuck alltså ja mår illa o det pressar på ska nog vila ögonen snart en stund I guess men lära bara lägga upp denna fiina låt Nomy - If you can hear this..

Så underbar den gör mig lugn på nå sätt lyssna =)

R.I.P Nisse

Idag dog systers hamster... Ja städade hennes rum o sånt tänkte inte ens på att haan inte kom ut eftersom ja lät en massa o då brukar han alltid komma ut ur sitt lilla gula hus.. Men inte idag.. Så när syster fick en chock av att det var städat i hennes rum o blev super glad så gick hon till buren o den lilla krabaten rörde sig inte.. Han är döööd.. Så då blev glädje till tårar.. ÅÅÅÅH vad trööööööökigt..

Min Misse lever ialfl :) han som vaktade o trodde den lilla hamstern skulle komma ut..

Nisse var en överlevare haha för att för typ 1 år sedan så tog katten honom o bet o slet men han överlevde..

Så vila i frid lilla Nisse <3

Things to do...

A Walk To Remember - It's Gonna Be Love




ÅÅÅH youtube hitta en skit fin låt som tydligen passar mejj :D

Mandy Moore - I wanna be with you



Nä nu ska jag rycka upp mig o städa klart haha ja har fan rivit halva mitt rum :P skiiit tomt stelt o kalt härinne för tillfället :P puss

Wiplash

whiplash

Kan det vara orsaken till att jag mår som ja mår? Om ni klickar på länken så kan ni läsa om alla symptomer man har.

Mina är:

* Käkleds- och tuggsmärtor
* Smärtor i örat, i eller bakom ögat och i ansiktet;
* Domningar, stickningar och onormala känselsensationer i armar, händer, fingrar och ansikte
* Svaghet i nacken, armarna och händerna
* Fumlighet
* Klumpkänsla i halsen
* Yrsel
* Balansrubbningar, balanssvårigheter i mörker eller ojämn terräng
* Illamående
* Öronsus, lockkänsla i örat
* Subjektivt synfältsbortfall
* Attacker då benen bara viker sig
* Blackoutattacker
* Extrem trötthet
* Sömnstörningar
* Störningar från det autonoma nervsystemet, t ex dimsyn, ackomodationssvårigheter, onormal eller
* oregelbunden svettning, störd temperaturreglering
* Oregelbunden hjärtverksamhet
* Sväljningssvårigheter
* Röstproblem
* Andningspåverkan
* Störd proprioception (tappar saker, snubblar, svårt klara precisionsarbeten

PCS - Postcommotionellt syndrom
(eng: post concussion syndrome), enligt -(Evans, 1992a; Lidvall et al, 1974; Rutherford, 1989) är följande symptom vanliga

Vet ej vad detta var? Men det stod under och det som stämmer in på mig där är:

* Yrsel
* Ljus- och ljudkänslighet
* Sömnproblem
* Irritabilitet
* Koncentrationssvårigheter
* Minnessvårigheter
* Onormal trötthet och utröttbarhet
* Depressivitet
* Förlorad förmåga att njuta av sex
* Förvirringstillstånd
* Emotionell labilitet
* Ängslan, oro
* Humörsvängningar
* Svårigheter med nya eller abstrakta uppgifter
* Försämrat logiskt tänkande
* Glömska
* Personlighetsförändringar
* Raseriutbrott
* Mardrömmar
* Annan värk än huvudvärk
* Svårt hitta ord
* Felsägningar
* Svårigheter att följa en konversation
* Sömnstörningar, aldrig utsövd, ökat sömnbehov, etc
* Fysisk och psykisk stressintolerans
* Rastlöshet/nervositet
* Ångestattacker

Eftersom så många saker stämmer in lär jag väll kika upp de? :) hoppas de bara är detta :D då har ja ju svar på allt ja vill veta :D ser ett ljus i denna tunnel


Nappoholic..

Fan vad jag blir förbannad på blogg.se ja skrev ju föregående inlägg inatt men det kunde inte publiceras fören idag så är det alltid. Men, men.. Att bro på förra inlägget där jag snackade om berorende.. Idag kikade jag på the Simpsons haha jag älskar ju det ;).. I alla fall dagens avsnitt handlade även det om beroende Maggie var en nappoholic haha har ja en knapp i mig som vet vad som ska visas osv?

Det är lika med klockor ja kan tiden i huvudet och måttband jag har måtten i ögonen haha fast det man kanske förstå eftersom jag syr o pysslar med sånt hela dagarna.. Men det roligaste är nog när jag köpt en film o kikar på den o vips vad tror ni händer? Jo den visas på tv haha..

Just nu tar ja det lungt o väntar på mat vilket en av mina bröder gör :P hihi LYX.. det blir hamburgare ;) fast får la se om han steker till mig eller ej..

Idag har jag bara börjat städa och sortera på mitt rum jag vill inte ha så mkt saker framme som jag har just nu jag vill att det ska bli mer stilrent. Och just nu önskar jag att ja hade tid hos en ögonspecialist det känns seriöst som att nått är sjuukt fel de är som bomull i mina ögon och jag har tunnelseende ni vet som man har när man är barn.. Usch detta är inge kul alls =/..

Vet inte vad jag ska hitta på idag känner inte för något speciellt inte nått som kostar pengar eftersom snart åker jag till min vän Mattias i trollhättan o hälsar på... Bara oooh nu fick jag ett sms från honom ^^ ja trodde inte jag skulle få nått :D brukar vara ja som står för morgon smsen men jag kände att nej nu är de hans tur o visst får man ett.. visst är han sööööt :P

Ikväll blir det robinsson tuur att Pelle den snälle påminde mig ;) för det ska jag garanterat  bänka mig vid o förhoppningsvis en masssssa godis om ja inte känner för att ha en nyttig lördag vilket ja inte gör för stunden :P

Denna låt rekomenderade youtube till mejj :P
Intwine - Happy

O faktiskt jag gillar den :D

Beroende?

Ja vad är ett beroende?
Jag fattar inte hur alla kan bliså beroende av ALLT verkligen ALLT.. Mat, dryck, spel, nikotin, knark, sex whatever man kan rabbla upp allt o dö på kuppen så lång är nog den listan.
Varför är det såhär? Å när är vi beroende? Är det när vi låter det vi älskar gå ut över alla andra o känner att gör vi inte detta så dör vi? Jag har aldrig varit beroende av något på det sättet. Jag skulle aldrig få tanken att ta droger eller börja röka/snusa på heltid. Jag skulle inte heller kunna bli beroende av mat eller ja visst de är ju alla men nu menar ja så klart inte på det sättet utan nu menar jag sjukligt beroende så att ens vikt o hälsa påverkas. Så beroende skulle ja inte kunna bli?! Jag föddes underviktig o är fortfarande underviktig men inte sjukligt eftersom det är normalviktigt de är bara mitt BMI som säger att ja är underviktig men mina revben syns ju inte..

Hur utvecklar man ett beroende o hur stoppar man ett?
Det är en jäkligt bra fråga...
Hela tiden ser man alkisar på stan, i torsdags satt en alkis med en öl i ena handen inne på resecentrum i sandviken han satt där gungade o stönade o nynnade. Undrar vilken värld han lever i? Mår han så dåligt att han hellre super än att ta hand om sig själv? I så fall är det illa.. Varför hjälper ingen honom? Vem bär ansvaret?
Varför hjälper ingen dessa människor? hemlösa människor som super upp sina liv.. Jo för vi är så jävla korkade så att det enda vi "vet" är att hemlösa dricker o tar droger för de pengar de tjänar. Men vafan vet vi egentligen? Tror vi att ge en hemlös pengar till mat att han beter sig som en 10 åring som köper godis iställe för mat, i hans fall droger/alkohol? Men bjud dem på mat då? Då bidrar ni bara till de hemlösas hälsa ge dem kläder ge dem värme? Har ni ett rum över? Låt nån flytta in? Visst håll ett vakande öga vi alla är olika o vi alla vil inte alltid gott..

Men jag ska inte säga vad "vi" ska göra, det är upp till var och en, jag gör inget speciellt för dem ännu bara skänker nån krona då o då.. Men det går ju inte till hemlösa.. Eftersom ingen sammlar in pengar till dem på stan o så? Bara i sthlm där de hemlösa själva får sälja tidningart för 40 spänn styck.. tjänar de 50 öre per tidning eller?

Jag ÖNSKAR innerligt att jag kunde göra mer att jag hade kunskapen o vetandet på min sida. En sak har ja lovat mig själv när jag slutat skolan ska jag leva en vecka som hemlös bara för att bilda mig en egen uppfattning om hur de har det och utifrån det ska jag göra en dokumentär så jag ska filma allt som händer inget ska censureras då ska alla som får se den filmen få veta hur dom verkligen har det och att de behöver all hjälp de kan få. Jag tänker inte lova att jag ska rädda alla barn eller få bukt på svälten eller få in alla hemlösa.. Men innan jag dör så ska jag i varje fall försöka få in alla hemlösa här i sverige in i ett varmt kärleksfullt hem där de alla får bo. Och de ska även jobba och behandlas som alla andra.

Jag vill bli kläddesigner och det ska jag bli mitt företag ska heta Homless 4 u eller "homeless for you" och de som ska arbeta ska komma från gatan visserligen krävs viss utbildning eller vetskap om saker o ting..

Men vi får väll se? =)

Det är min drömm i alla fall att göra något stort..

Leona Lewis - Homeless


Fredag..

Ja fredag idag o ni vet redan vad jag har pysslat med under dagen =) alltså städning o så.. ska ta tag i mitt rum snart I promiss men just för tillfället känner ja inte för det =)

Vågar du svara på ALLA frågor?
JA [ ] NEJ [x]

Om just dig..

Vad heter du?
Svar:Ronja Nathalie

Vilka ställen bor du på?
Svar: Sandviken/Forsbacka/Stockholm/Kanarieöarna

Hur gammal är du?
Svar: 19

När är du född?
Svar: 20:onde Oktober 1989

Pluggar eller jobbar du? Med vad i så fall?
Svar: Jag pluggar andra året på Hantverksprogrammet Textil/Mode/Design i Gävle på Polhemskolan

Sex och Kärlek..

Civillstatus? Dejtar? Gift? Sambo? Särbo? Förhållande? Singel?
Svar: Singel

När blev du av med oskulden?
Svar: När jag var 16

Hur många har du haft sex med?
Svar: -

Favorit ställning?
Svar: -

Har  du barn?
Svar: Nej

Har du någonsin varit gravid?
Svar: Ja tyvärr..

Mitt hjärta är hemma igen <3


Min prins var juh borta som jag berättat.. Fast det vi inte anade var att han var närmare än vi trott.. Det var nämlingen som så att ja o syster städade när ja va klar o skulle sätta igång med mitt rum tänkte ja fan javill ha en bokhylla o de är en speciell som vi haft men vet ej vart den tagi vägen.. i alla fall ja gick ut i garaget ja hittade inte det ja letade efter men en hes krypande katt kom emot mig :O mitt hjärta måste ha råkat sprungi in när nån vari i garaget o tränat för typ 3 dagar sedan :S... han va ju så rädd =( nu ska han få mkt kärlek så att han förstår att de inte var någon som gjorde det med flit!



Föörlåt.. Stop spinning around..



Förlåt att jag blivit så kass att skriva men jag vet inte vad ja ska skriva för stunden känner jag mig helt tom i huvudet och min yrsel har blivit så mycket värre o man ska inte tala om min trötthet det känns som att jag varit uppe flera nätter i rad även fast att ja sover bättre än någonsin fast visst det har varit några sömnlösa nätter det har de.. Men det är för att jag har svårt att sova när mina ögon är röda o gör ont o när folk låter en massa utanför o när ja är stressad eller har mycket att tänka på..

Min älskade katt hjalmar har varit borta sen igår kväll oO jag saknar honom så det gör ont min lilla prins kom hem nu då ='(... Vad har hänt med mitt hjärta...

En läskig sak jag har börjat haulsinera igen :S fan blev skrämd från vettet när ja tvätta sminket ='( usch det ska jag inte berätta för mattias då tror han ja blitt knäpp igen..

Aja nu ska ja lyssna på musik o försöka lugna mig..

See ya tomorow pyss

FRÄÄÄNT klipp/kort film :P har du humor? aah se den då =)


Allt löser sig med tiden =) 17 Dagar kvar..

Det blir inge Paris för mig ja o mamma kom fram till att ja inte skulle stå ut att bo i en husbil i 2 veckor haha hon har helt rätt i det :P.. Så istället ska ja o hon göra nått kul tillsammans typ åka på en spa helg eller nå annat kul..

Annars idag har ja bara varit hemma o sånt hade ingen samhäll.. Fick även hem bilderna jag beställt från extrafilm =) så jag blev lite små glad även fast att kvaliten på bilderna inte var den bästa :P..

Just nu håller jag på å pyzzlar med en hemlis till Mattias som är solstrålen i mitt liv just nu min Bästa Vän (;.. Längtar så efter att få hålla om honom o snart ska jag få göra det igen de va ju ett tag sen vi sågs rättare sagt snart 4a månader I belive.. Men nu är det bara exakt 17 dagar kvar (om man räknar med denna dag då)..

Och sen i sommar har ja bestämmt att han ska bo här de 2  veckorna mamma o alla är borta o reser runt i europa.. Så ja slipper vara ensam, ja kan ju inte ta mig någonstans eftersom jag kommer ha hand om hunden och katten som blir kvarlämnade här..

Sen i Juli ska ja ju jobba hela månden varannan dag som städerska haha :P HETT ;)



Jag ser förjävlig ut i röda läppar halft osminkad mascara som runni i hela ansiktet ser smått ut som en hora :O haha..
Men ja bjuder på den bilden

Blogg Ledig Dag Igår.

En ny vecka och en ny dag...
Igår var jag hos farmor o åt en massa gott + att jag täffade mina syskon o pappa som ja aldrig annars träffar.. Så det kändes bra..

Idag skippade jag sista lektionen som var idrott för att jag hade glömt mina kläder..

Skriver ett längre inlägg senare =)

PussPuss

En Dum Blåst Bimbo Blondin

En Dum Blåst Bimbo Blondin..
Det är precis vad jag är ja är så himla korkad
en äkta fjortis..



En utav de finaste låtarna som gjorts..


FEL låt vann melodifestivalen..

Kommer aldrig att glömma..

Kommer aldrig att glömma, det enda jag kommer göra är att sluta drömma.
Aldrig sluta gråta aldrig kunna förlåta..

Grå Lördag =)

Idag har jag gjort..
ABSOLUT ingenting =) haha.. Fan vad lat jag känner mig, men jag har inte haft någon lust så aa.. Så kan det går.. Blir ensam hemma med syster ikväll så Pelle plutt kanske kommer förbi eftersom an viss person har svårt att bestämma sig eller nått ;) haha..

Igår så snackade jag med Mattias i några timmar :P haha ;).. Glömde ju att ja skulle ringa A sen haha fast när jag väl gjorde det så sov han..

Men så kan det vara när jag snackar med folk jag tycker om :D..

I April ska jag som sagt åka till Mattias o gud vad ja lääängtar ^^,
Men jag längtar ännu mer till Paris =).. The land of fashion <3
Men man vet aldrig det brukar ju bli mkt tal o lite verkstd haha.
Vi får se hur det blir med allt..

Porr Vänner ;) haha


Fredag den 13:onde åter igen..


Just nu gör jag inget eller jo jag saknar närheten utav Mattias och Harris som ja inte träffat på snart ett år dumma han som bor i london =(...

Annars idag har ja bara städat i 3 timmar :P men va gör man inte för pengar? haha..
Ja kom på inatt att ja behöver en hel del om ja ska lyckas fixa håret köpa smink o åka till mattias i april..

Just Jahh :P jag ska åka till Disney Land i början utav sommaren :)


Pyss


Ciara - Never Ever

Hittade denna fina låt :P eller ja så himla bra är den inte mest hon som sjunger som är sexig och texten stämmer ju typ eller nått haha

Vänner Igen..


För 111 gången är jag o Mattias vänner o jag hoppas innerligt att det stannar så denna gång att vi aldrig mer bråkar utan bara är vänner som finns där för varandra..
Hur mkt ja än har kräkts över honom så har jag saknat honom som bara den när vi har bråkat men jag har varit så jävla förbannad..
Men vi har sagt att vi ska glömma allt nu för vi båda har varit elaka mot varandra.
Jag är ialfl glad att vi är vänner IGEN :)..
Och nu ska vi aldrig mer bråka har jag bestämt!!

Puss

Tal på Engelska

Ja för idag höll jag tal på Engelska. Jag var egentligen inte specielt förberedd eftersom ja började med talet i förr går och slutförde det igår. Jag tror jag aldrig vari mer nervös faktiskt. O jag fick verkligen inte ut mitt budskap.. ja var för nervös =/..

Mitt tal..



+ En till sida..

Jag idag...
Prövade att ha highlighter runt ögonen och det känndes skönt faktikst:P
Ignorera fläcken påå kinden för den fläcken sitter inte på min kind utan på spegeln.



Gina Tricot my loove today ;)

Min katt gillar inte när jag fotar honom ;)

Okej jag ställer upp på ett foto då bara inte du är med ;)

Jag sa ett nu gör du mig förbannad sluuuta innan jag tar till min superkraft

(ser ni tungan)

*snyft* SLUTA *snyft*

Inatt efter att jag duschat o skulle borsta tänderna svällde min tunga upp :S..
Jag hann bara öppna munnen och helt plötsligt fick ja aaaas ont i tungan o det liksom spred sig ner i halsen :O.. O när jag sedan la mig började min hals svälla upp det var jätte läskigt för ja trodde att ja skulle kvävas.. Men det gjorde ja inte

En läskig sak hände i morse.. När H hämtade mig så snackade vi lite o en bit innan ja skulle hoppa av så börjar jag plötsligt sjunga - If I were A boy och precis efter vad tror ni händer? Jo radion börjar - If I were a boy.. Jag trodde typ det ekade eller nått haha.. annledningn att ja började sjunga på den va för att ja lyssnade på den på mtv precis innan ja åkte haha snacka om att ja tajma in rätt ;)

Här kommer låten..
PussPuss
Nu ska ja plugga o så =)..

Kommentar

Fredrik Johansson om Jenessa "Boey" Byers:

- Har tyvärr inget fungerade ljud på datorn för tillfället men fan va världen är för orättvis, folk som inte uppskattar livet, bara ställer till en massa elände, tjafsar och super bort livet osv, varför ska just de klara sig ändå och inte speciella personen som definitivt förtjänar att leva som inte har gjort en fluga förnär i livet, förstår inte, varför ska just de råka ut från såna hemskheter, blir jämt tagen av allt sånt man ser överallt:/


- Jo precis det enda vi gör är att klaga på allt och alla, ja kan verkligen inte förstå varför vi är så själviska. Varför klagar vi en massa utan att göra något? Jo precis och hon var ju jätte sjuk men ändå gav hon andra barn stöd köpte nallar för sina egna sparpengar som gick till hennes "warrior friends" (andra cancersjuka barn). Hon skapade även en fond... Om alla i sverige gav en jävla krona så skulle de få flera miljoner till cancerforskningen

Min hjälte och Förebild vackra Jenessa..

* 20:onde Maj 1999 - * 28:onde December 2007

Vila i frid du är en utav himmelens vackraste änglar





Jenessa Läser ett brev till Presidenten




Dagen som varit..

Här kommer först bilder från dagen..



Jag och Hjalmar,han vela inte vara med på bild ;)



Jag körde med toffs som vanligt men även med korkskruvs lockar jeans från Vicktora Backham linnet jacket från GinaTrico och en låång t-shirt med en tiger på från kanarieörna haha :P




Idag gick jag i skolan till 3 o det gick låångsamt men imån är det torsdag :S.. Det betydet tal för mig :( usch jag som hatar såndt creed till er som vågar =).
Jag ska försöka tänka mig alla nakna hahaha som alla säger att man ska men usch ahha nej fan går ju inte kanske om det hade varit killar i gruppn haha..

Idag kan jag i alla fall klart med bebiskläderna =)

Resultatet.



Men nu ska jag snart äta mat och efter det så ska jag plugga, skriver som sagt ett tal om Jenessa Byers. En ängel däruppe i det blå. Mitt tal kommer att handla om henne och om barncancer..

PussPuss


Dry your eyes..

Nu är ja helt slut o klockan är bara 20.00 men har hållt ögonen öppna sen 5 i morse o ja vill inte vara vaken nå mer. Somnade nästan på bussen hem från skolan sen dess har ja bara velat sova men vafan haha man kan inte gå o lägga sig 14. om man ska vakna 5..

Så nu ska ja lägga mig somnar väll ialfl inte fören vid 23...

Jag vill ha sömn o en ny skoldag <3
För vi har bara textil imån å det gillar jag :)..
Btw idag hade ja haft sovmorgon till 12 om ja hade vetat =(
aja va ju där vid 9 ialfl..

Puss

Denna låt är fin inge bra låt men refrängen är bra texten är fin


Tisdag.

Yeay vaknade 05.00 hehe..
Bara varit i skolan inte hänt så himla mycket faktiskt.
Det snöar som fan här och det uppskattas INTE..
Just nu håller jag på och jobbar med ett tal som jag ska ha på torsdag o det ska vara på engelska.. Ja hatar att stå framför folk o prata ja får ångest av bara tanken..
Jag ska iallafall hålla talet om jenessa byers..

Tjingeling



Den vackraste javet...

Bilder =)

Bilder på mig..




Läskiga ägg :P så här så de läskiga äggen ut som vi åt... ägg med 2 gulor..



Bilder från Gitter festen





Jag , Alexandra, Malin, Elsa, Frida

PussPuss

Godmorgon.

En ny dag med allt vad det innebär..
Gud vad jag har blivit tom på inspiration.
Aja vela väll bara säga god morgon o önska alla en bra dag..
vi hörs senare..

Pusss

Tjingeling

Söndag - Imorgon är en ny dag.

Hoppas den nya dage, den nya veckan blir bättre än denna. Imorgon är det prov och har jag pluggat tror ni? Nej klart ja inte har för ja är korkad.

Plan för veckan:
* 4 Dokumentationer
* Skriva kostnadsberäkningar
* Oponera arbetsmiljöanalys
* Göra Hemma Prov "Samhäll"
* Låna en bok på engelska

Kul vecka nej sååå mycket mer jag behöver göra men ja klarar inte av att göra allt samtidigt..

Tjejer älskar att trampa ner på varandra.

Och jag kan inte förstå varför?
Det är så in i helvette barnsligt att trampa ner och kassta elaka ord på en människa man inte känner en människa man aldrig har träffat. Men vet ni varför vi gör det? Jo så klart vi är så jävla avundsjuka så vi bara vill vara den personen. Men vi vet att vi aldrig kommer att vara henne, så därför trycker vi ner henne.

Det är fan pinsamt att vara tjej ibland, inatt drömde jag faktiskt om detta. Jag drömde att att en tjej verkligen glodde på mig och jag blev förbannad. Så jag glodde tillbaka och såg henne rätt i ögonen och gjorde nån komstig min som typ betyder vad fan glor du på? Då sa hon - förlåt. Haha tänk om det var så i verkligheten?

Men så är det ju inte...
Här fortsätter folk glo som småbarn, viska saker ge bitchblickar. Jag blir så irriterad av att bara tänka på det. Vafan håller ni på med? Jag hatar sånna blickar ja vill kunna skjuta med ögonen ibland alltså inte så att de som glor dör utan mer får en stöt så deras hår står rakt upp haha..

Jag klarar inte av folk som glor, för något år sedan, då vågade ja inte gå ut bland massa folk ensam bara för blickarna. Jag vet alla får de där blickarna på sig men jag klarade inte av dem ja mådde sjukt dåligt o trodde det var en massa fel på mig. Nu bryr jag mig inte längre glor någon/några på mig brukar ja glo tillbaka och se irriterad ut tills dom slutar. Jag vill få dem att känna sig dumma!

Men aa det kommer aldrig att förändras tyväärr..

PussPuss


Alvedon.

Visste ni att alvedon kan vara farligt?
:S om man tar en överdos av sånna dör man
en utav de allra smärtsammaste döder.
Man märker inte fören efter 2-3 dagar att kroppen
inte mår nå bra..
Och efter typ 2 veckor dör levern om de inte
hinner stoppa det.
asså fyfan va HEMSKT..
alvedon som man proppar i sig jätte mkt när man
är sjuk bara för man inte tror att de är farligt
eller att det hjälper.
men tydligen innehåller den nå aktivt ämne..
tänk på det överdosera aldrig!!

Ligga ner gråta och aldrig resa sig.


Är precis vad jag vill göra, ja vill ruttna fast i sängen o bara tyna bort. Jag har så jävla ont i hela kroppen så javill somna.. o drömma en fin drömm o aldrig vakna igen. När ja somnade igår drömde ja bara mardrömmar men ändå känndes allt så jävla verkligt...

Varför kan inget gå bra?

Färgade systers hår.. Blev förvånad frillan blev faktiskt jävligt snygg :)..
Det var som jag trodde det var färgen hon hade före som gjort att den såg knäppp ut.. Jag har föresten blivit agressiv :O.. I alla fall emot mina saker och i munnen jag blir lätt irriterad på folk som klagar eller folk som inte förstår. Det är absolut inte meningen det är en dum nathalie som ploppat i mig I guess..

Och jag har tröttnat på folk jag haft kontakt med vill bara bryta allt o börja om..
Imån ska jag få träffa Ida innan hon åker hem till Karlstad oo vad det ska bli kul =) saknat henne så himla mkt..

Lördag........

I helgen är Ida hemma från karlstad =)
så har jag tur så får jag träffa henne ^^,,..
Annars vet ja inte riktigt vad som händer får
se om jag åker in till Gävle eller inte...

Ska ialfl färga systers hår snart klippte ju henne igår
haha det blev välll aa vad ska man säga?
Inte bra haha..
Fyfan vad vi har skrattat åt henne bara för att jag
blekte nyligen slingor på henne o nu kapa ja ju av dem
så nu har hon fått en blond hjälm av nå slag haha stackarn.
restrerande håret som fortfarande är långt de är juh brunt..

Å nu ska hela håret bli brunt o jag tycker inte hon passar alls
i det.

Jaja får väll se då.

Igår gjorde ja typ inget låg hemma o kikade på film
o sånt..

Repli-Kate den va faktiskt kul om ja hade sett hela vilket
jag inte gjorde för att jag började snacka med en kompis
på msn så missa väll halva men märkte även att ja sett
slutet på den filmen förrut.

Såg även slutet på the shining haha ;)
ÄNTLIGEN fan va ja gillade slutet men filmen suger.

PussPuss


Three Days Grace - Pain jätte fiin låt


Jenessa "Boey" Byers

Jenessa Byers har jag berättat mycket om i tidigare inlägg och gör det åter igen, för hon är en person jag verkligen ser upp till. Hon är död men ändå lever hon på något vis kvar, hon har satt spår i mitt hjärta.
Alla borde få höra talas om henne, en liten flicka med ett stort hjärta.
Tänk om man hade samma mod och samma anda som henne.
Hon förtjänade verkligen inte att dö, det är människor som hon som borde få leva kvar.

Jenessa.



Tyvärr vann hon inte den andra kampen när hon fick cancer igen =( då dog hon.
I mitt hjärta kommer du och din familj alltid att finnas.

Undrar hur många..

Undrar hur många som steker hamburgare i jhela världen just idag?
Nu står jag med "dig" i köket och gör mat till mig o syster o bror hamburgare mmmm ska bli så gott =). Ska bli en myys kväll ikväll tror tyvärr inte ja kan åka in till niklas idag för att ja kan inte komma in på nå sätt =(..
Jag som sett fram emot det... Hoppas han inte blir sur =/. lärade ju ställa in i veckan med för att ja va så trött..

Men a så kan det går ;).

Haha mina hamburgare blir säkert knapriga ;).
Tuur att jag inte ska bli en hemma fru.
Jag har bacillskräck och är otroligt nogrann med att det man steker eller "ugnar" blir genomstekt haha hellre bränt än rått..
Ojj nu brännde ja dem en aning haha shiiet jag måste gå en kock kurs ;)..

Nej nu blev jag törstig :P PUSSS hoppas ni inte läste detta otroligt onödifga inlägg

Föresetn är det bara jag som inte tycker om mjölk? =)

God night and sleep tight..

Hejsan o god natt för nu ska ja sova =).
Inge särskillt har hänt idag har bara varit ledig och kännt mig
på ett konstigt sätt.. För först var jag deprimerad o sen super
lycklig o sen jätte deprimerad igen.. Undrar om jag börjar bli typ psyksjuk haha ;).. Nu är det nån bil utanför som dunkar musik hoppas de slutar tills att ja ska sova. För jag har verkligen super svårt att sova till ljud och ljus om jag inte varit vaken ett dygn eller är helt dyngrak. Önskar de kunde uppfinna sömntabletter som är ofarliga så att man kan ta ut dem receptfritt på apotek..

Såg på arlanda och lyxfällan nyss...

Arlanda.
- Skit bra program tycker jag som älskar typ dokumentärer.
Men ja kom att tänka på fan vad otrevliga vi är emot personal på flygplatser om ett flygplan gått sönder eller är försenat. Snälla det kan väll fan ingen av de som berättar rå för? Fel personer att skälla på. Blev så jävla irriterad på den där gubben som käfftade hela tiden.. Åhh...

Lyxfällan.
- Handlade idag om en bortskämd stureplanstjej.
Okey det där tycker ja hon hade klarat på egen hand ja tror att hon var med för att syyynas.
Men det var kul i alla fall =) se hur man lever i sthlm som en bratt haha..
Jag har aldrig varit bortskämd om kommer aldrig att bli o de är ja glad för, ja kan stå på egna ben ekonomiskt.

Äsch nu ska ja svara på en massa mail som lär ta hela natten o sen ska ja sova =)
PUSS

Fin text o fin låt.
Läs texten innan låten börjar


Tv tonight..

Stockholm Arlanda har premiär idag o sen är det lyxfällan =)

Puss

Janelle - Amazing


var han en B C Eller Ö kändis?

Matti från skilda världar var ju hos oss härom dagen o snackade
hur länge som helst om brandsläckare samtidigt som han
försäkrade sig om att vi visst vem han va.
Ja kände inte igen honom alls, men ja sökte efter honom
då kände ja genast igen honom.. gud vad åren har satt sina
spår på honom hehe.


Horoskop/Guldkant


Guud vad läskigt varför stämmer horoskop så bra in?
I alla fall inom kategorin sex och kärlek.

Vågen (23/9-22/10)
Sex o Kärlek: Det är många händelser som känns
motiga och mindre lyckade. Kanske mår du bäst
av att bara låta saker vara ett tag

Ja kanske borde jag det?
Vi lever bara en gång och kärlek är något man inte behöver stressa
fram även om det känns så ibland, men gör man det
så känns det himla krystat.
Nä ja önskar att ja var liten igen..

Förlåt marcus men ja blev så glad av ditt sms du skickade det
precis när jag var nere.
Så här stod det:

- Hej där Nathalie! Jag vet
inte vad som är fel på mig
men kan inte sluta tänka
på dig, då menar jag inte
bara för du är snygg o
sexig utan mer för din
unika och härliga
personlighet som jag fick
uppleva när vi sågs och
skulle göra rätt mycket för
att få uppleva igen med
dig. Så får man uppleva
och umgås med dig mer?
Ha det bra och många
varma kramar på dig från
en gävle bo som saknar
dig (Marcus)

Sånna sms sätter guldkant på min vardag =).
Tack ^^,

Puss snart ska ja sova =)
Ja är ledig imån ^^, jippie hoppas alla får en underbar helg!

Säga upp kontakter.. ja!!

Jag tänker säga upp kontakten med alla gammla killar
Ja orkar inte med fjanterier osv längre..

Sura för små saker gud...


Diagnos Okänd.

Vad fan är detta?
Sällan sverige kopierar av utlänska tv program NOLL FANTASI ELLER?
Kikade på det idag ja lär erkänna ja trodde att det skulle vara lite spännande.
Men nej en förvirrad doktor som ska överdriva varenda ord han säger?
Första o sista gången ja kollade på det.
Ja skäms!
Fast han va snygg ;) det enda som fick mig att kika klart haha vafan man är väll
Männsklig?

Morning.. 2 timmars sömn räcker det?

En låt som typ går i mina öron varenda morgon..


Hade sjukt svårt att somna inatt =(
Somnade efter 00 och vaknade 02 sen kunde ja inte somna
om det rasade snö från taket som skrämde upp mig som faan..
Så ja har varit vaken sen dess o gråtit en massa ='I....

Nu e klockan snart 20 över 05.00 fyfan

aja nu ska ja upp o till skolan

får väll see om ja orkar åka in till Gävle o niklas ikväll...
Imån är ja ialfl LEDIG ;D

FAN vad det rasar snö så de skakar i hela huset ja blir fan livrädd haha..

PUSS

Att kvävas och 4a äggulor.


Jag har varit så himla besviken idag på en viss person.
Hoppas han flyttar till mars!
Jag tänker aldrig mer lämna mitt förtroende till någon.
Ja önskar att han satt inne just nu!
som SIN SYSTER!!!!!!!!!!!!

Ialfl när ja skulle äta var ja inte ett dugg sugen på mat.
Så ropar "H" oo det är två äggulor i ägget o det var det sista ägget i det paketet men så öppnar han ett nytt paket tar ut först ägget o knäcker det o vad tror ni finns? jo just det två äggulor.

Vi åt pizza idag o ja fick panik för helt plötsligt svalde ja innan ja hann tugga precis när ja andades in vips så kund ja varken hosta andas eller få fram ett ljud.
Ja fick sån panik att ja resta mig upp hastigt o bror o syster fråga vad som hände o ja sa - de va starkt sen sprang ja efter vatten små chockad känndes som en döden upplevelse fyyfan alltså.

Nu inser jag verkligen hur viktigt det kan vara med första hjälpen kunskaper!!

Alla borde få lära sig det speciellt med tanke på hur många små barn som sätter i halsen vad ska man göra o man inget vet?
Minns en gång när ja va liten o min minsta lillebror satt en hård godis som inte ens gick att bita sönder i halsen.
Alla sa att den skulle smälta men hur fan kan man säga äsch den smälter?
En så hård karamell sitter fan där i timmar innan den "smälter"
Jag insåg redan då att vissa verkligen har okunskap av sådant..

Själv visste ja bara att den lära ut om han skulle kunna andas normalt.
Men ja va liten ja hade ingen aning om hur det skulle gå till..
Men som tur var hostade han upp den stora karamellen..

Det är inte fören man själv sitter i en sådan situation som man inser vikten utav kunskap.

Hemma.

Lyssna så UNDERBAR LÅÅÅT =) Lips of an angel

Ja jag sov över så hann inte in till den enda lektionen ja hade idag " SUCK ".. Ligger fortfarande i sängen, har kikat på andra avenyn och så =).. Ska plugga en massa idag har ja tänkt ^^,. Ja har även fått mer insikt eller vad man säger ja är glad över att ja är singel. Ja verkligen känner det, ja vill inte ha nå förhållande just för tillfället för ja har inge bråttom alls. Men ja skulle ändå vilja ha nån där att tänka på o att sakna =).

Ett ex(eller vad man ska kalla det)smsade:

- Hej nathalie. Hoppas vi kan
vara vänner. För jag saknar
att snacka med dig :(
Hoppas iaf allt är bra med
dig? Kram tiias

Vad svarar man på ett sånt?
Inget så klart är man så jävla feg att man bara kan skicka ett sms så får man inge svar.
Hade han därimot ringt kanske de hade varit annorlunde eller ja haha vette fan om ja hade svarat.
Just nu har ja ingen aning, ja mår inge dåligt av att slippa honom kankse för alla hans elaka kommentarer om mig? Hur mkt ska man tollerera?
Sånna sms får ja av honom men i hans blogg berättar han hur mkt han ångrar att han träffade mig OMG..
Ett rop på umärksamhet? tror du att nån ska tycka synd om dig?
Jag sårade dig aldrig jag sa bara sanningen, den sanningen ingen annan vågat säga till dig.
Om det var nån som sårade nån så var de du som sårade dig själv.
Sluta va så jävla desperat haha..

En jag saknar de är Kenneth ='(.........................................
Han är inget ex utan en snäll människa som ja inte snackar
med längre han typ hatar mig =/.
Ja förstår honom gav honom inga svar osv...
Men ja saknar dig...

Klackskor o snö? =)


Ja ännu en kväll av myyys =) denna gång var det Niklas Paraplyniklas ;)
Sen fick vi springa till bussen typ o ja med mina klackar.
SMART nathalie =)..

Busshelvettet kom ju precis när vi kom..
O när ja väl var på bussen så var det en massa ploogbilar som åkte
före så det gick i sniiigelfart ;)
Men ja talade till "Gud" hela resan så det gick bra hahahahah xD..

Sen när vi var framme hade min bussjävel åkt även fast att de ropat
in den men aa fast det löste sig ja fick hoppa av vid posten istället.

O "GudStefan" var med hela vägen han är i mitt öra även nu ;)




Hjärt och Lung räddning

Körde vi på idrotten idag alla fick en äcklig docka eller ja en halv docka. Mellan bröstvårterna ska man trycka 30 gånger o sen blåsa luft 2 gånger och upprepa prociduren tills ambulans är på plats!

Här ser du hur man gör med pocket mask.


Så här såg våran docka ut haha den så kallade Mini Anne
Alla fick låna en varsin som andra har slämmat på haha ;)



Check lista!
* Prata med personen så om du kan uppfatta nå livstecken
Inte?
* Ta tag i personens axlar och skaka personen samtidigt som du ropar personens namn eller hallå eller ngot som personen borde i normalt tillstånd reagera på.
Regagerar personen?
Inte?
* Ta din hand på personens panna och dina fingrar under personens hacka och för huvudet bakåt så att personen får fria luftvägar.
* Lyssna. Andas personen? Lyssna över mun och näsa samtidigt som du kikar på personens mage/bröst om det rör sig.
(se lyssna känn)
Inte?
* Sätt två fingrar mitt på halsen och för dem till någon av sidorna känn efter puls.
Känner du någon?
Inte?
* Ropa på hjälp, larma 112.
* Börja Hlr omgående ju förr du börjar desto större är chansen att personen överlever.
* Placera din ena hand ( du ska jobba med undersidan (nedersidan) utav handen mellan personens bröstvårtor. Placera din andra hand över handen och håll fast mellan fingrarna. Placera dina ben så nära kroppen som möjligt sitt på knä med armarna raka och axlarna rakt över händerna börja trycka 1,2,3,4,5,6,7,8,9,.... 30.
* Placera din ena hand över personens panna och tryck för näsan med fingrarna placera din andra hand under personens haka se till att personen har fria luft vägar Placera din mun så att du täcker hela persoens mun och blås in samtidigt som du håller koll på bröstet då kan du se om det rör sig när du blåser in så gör du rätt.. Gör så 2 gånger.
* Börja sedan om med hjärtmassagen 30 gånger o sen ge luft 2 gngr repitera tills ambulans kommit till plats.

* OBSERVERA även om personen andas så kan den ha fått hjärt stopp man kan andas i minuter efter sådant inträffat därför är det livsviktigt att du kollar puls.

Jag hoppas att jag aldrig kommer vara med om detta...
Ja skulle absolut gripas utav panik...

Nu ska ja försöka fixa till mig lite ska in till Gävle sen..

PyssPyss

mys helg..

Gårdagen började väll med att ja inte riktigt visste vad jag skulle göra men jag gjorde i alla fall mig iordning.. Sen snackade jag med Marcus o vi kom fram till att jag skulle komma in till Gävle. Så jag gjorde det o vi spelade guitarr hero ^^. Sen ringde Emanuel som egentligen bor i borlänge men som var i gävle igår, eftersom vi aldrig hinner ses så gick jag ut till honom istället o vi åkte o snacka en massa skit bara. Sen hämtade vi upp han och hans fulla kompisar och började den långa färden till borlänge först hem till mig o hämtade kläder. O sen släpptes nån av i hofors och de andra i borlänge de bor typ granne med emanuel. Ialfl de va kul o träffa honom =).

Sen skjutasde han hem mig ända in till Sandviken. SNÄLLT =).

O sen duschade ja o typ fixade mig o städade o sen kom en massa folk för att fira "H" som fyllt. Så vi åt en massa kakor o en skit god blåbärstårta som va från marangoni här i sandviken.

Efter en stund kom Niclas hit å mös =) så himla länge sen ja träffade honom det tar typ 1 år mellan varje gång haha..
Nu har han stuckit o ja äti ja är sjuukt trött idag =/ vaknade himla tidigt känns de som..

Jajja.. nu ska ja typ gör nått..

Söt unge =)


RSS 2.0