Nappoholic..

Fan vad jag blir förbannad på blogg.se ja skrev ju föregående inlägg inatt men det kunde inte publiceras fören idag så är det alltid. Men, men.. Att bro på förra inlägget där jag snackade om berorende.. Idag kikade jag på the Simpsons haha jag älskar ju det ;).. I alla fall dagens avsnitt handlade även det om beroende Maggie var en nappoholic haha har ja en knapp i mig som vet vad som ska visas osv?

Det är lika med klockor ja kan tiden i huvudet och måttband jag har måtten i ögonen haha fast det man kanske förstå eftersom jag syr o pysslar med sånt hela dagarna.. Men det roligaste är nog när jag köpt en film o kikar på den o vips vad tror ni händer? Jo den visas på tv haha..

Just nu tar ja det lungt o väntar på mat vilket en av mina bröder gör :P hihi LYX.. det blir hamburgare ;) fast får la se om han steker till mig eller ej..

Idag har jag bara börjat städa och sortera på mitt rum jag vill inte ha så mkt saker framme som jag har just nu jag vill att det ska bli mer stilrent. Och just nu önskar jag att ja hade tid hos en ögonspecialist det känns seriöst som att nått är sjuukt fel de är som bomull i mina ögon och jag har tunnelseende ni vet som man har när man är barn.. Usch detta är inge kul alls =/..

Vet inte vad jag ska hitta på idag känner inte för något speciellt inte nått som kostar pengar eftersom snart åker jag till min vän Mattias i trollhättan o hälsar på... Bara oooh nu fick jag ett sms från honom ^^ ja trodde inte jag skulle få nått :D brukar vara ja som står för morgon smsen men jag kände att nej nu är de hans tur o visst får man ett.. visst är han sööööt :P

Ikväll blir det robinsson tuur att Pelle den snälle påminde mig ;) för det ska jag garanterat  bänka mig vid o förhoppningsvis en masssssa godis om ja inte känner för att ha en nyttig lördag vilket ja inte gör för stunden :P

Denna låt rekomenderade youtube till mejj :P
Intwine - Happy

O faktiskt jag gillar den :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0