Bara vara vänner..

Ja varför inte?
Min hjärna säger en sak medans mitt hjärta säger en.
Jag vet verkligen inte vad jag vill men..

Nej fan nu orkar ja inte nu fick ja ett sms från M å nu skiter ja fan i mig i allt!
Du bara skrattar ja känner mig fan hånad ja orkar inte!

Sure vänner men det här tar tid att smälta!
Jag vill inte ha en pojkvän som inte kan stå för det han säger!
För det kan du inte!!

Kommentarer
Postat av: tiias

Jag hoppas du inte menar mig för jag står precis för det jag säger. Fast iofs så varför ska jag bry mig nu? du visar varken att du har känslor eller att du bryr dig. Iaf inte om för/om mig..men men det löser sig..du får det bättre utan mig så va glad istället! Nu kan du leva det liv du vill utan någon som ska va svartsjuk eller inte stå för va den säger..



Men det gjorde jag iaf för jag älskar verkligen dig men du ska ta allt på så stort allvar allt jag gör som tex inne på lunar. Du e tyvär inte bättre sj så klaga inte på mig för jag klagar inte på dig längre!



äsch va fan leder detta till inte ett skit..för ingen av oss verkar ju bry sig som jag kan se det hela..Jag vet att du kommer bli sur för det jag skriver nu men jag kommer ändå vara din vän..sen om du inte vill vara min e ditt val..men jag finns iaf som vän om du behöver mig!



Ha det super å gör inget du ångrar..;)



btw..vi verkar skylla på varandra hela tiden..men det e slut på det nu från min sida..vi e vänner som du sj vill så blir nog allt bra nån gång i framtiden! Jag kommer inte stå kvar här nu för det har gått för lågnt.



Men allt jag sakt och skrivit att du kom in i mitt liv som en ängel å lyste upp mitt liv med mera..det menar jag..för det e dig jag har å tacka för att jag står här idag Tack^^ Jag kommer aldrig sluta älska dig. Men detta funkar inte längre för mig. Och som sakt jag kommer finnas som vän om du behöver mig!



bye bye my love..:/

2009-01-18 @ 04:51:41
URL: http://johanssonmattias.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0